Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2008, 20:55:13
tot.eu tot.eu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Sunt situatii cand ajungem sa primim un anumit post, dar nu suntem pregati sa ne indeplinim sarcinile. Stiu, nu este usor sa intrii in raionul cu meserii si sa-ti alegi una dupa gust si pe masura, dar e bine sa ne mai analizam si noi inainte de a da curs unei cereri de angajare.
da...si ce te faci cand nu te angajeaza nimeni nici in domeniul studiat in facultate sau intr-un altul conform cu pregatirea ta pt ca nu ai experienta si nici macar nu isi pierd timpul cu tine sa vada ca ,desi nu ai experienta,o fi ceva ceva de capul nostru.Si nici pe un post care e sub pregatirea noastra nu ne angajeaza pt ca,studenti fiind sau cu facultatea terminata,se tem ca vom ridica pretentii.
Asa am ajuns si eu sa gandesc de ceva timp...ca am ghinion,sau ceva o fi de nu imi gasesc de lucru.Si situatia asta nu e singulara.80% din absolventii facultatilor trec prin asta.Intr-adevar rugaciunea te mai linisteste dar cand vezi ca te rogi si te rogi...si nimic.....
Reply With Quote
Vechi 04.12.2008, 07:55:42
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Te inteleg perfect!Stiu de ce greutati se lovesc tinerii din Romania,mai ales daca nu beneficiaza si de ceva "pile",dar te zbati pana reusesti,ce sa faci...
Importanta este si o gandire pozitiva.Ai vazut documentarul "The Secret"? Ti l-as recomanda!
Reply With Quote
Vechi 04.12.2008, 08:46:40
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Doamne ajuta! trebuie sa iti gasesti de lucru ! O sa ma rog pentru tine!
Reply With Quote
Vechi 04.12.2008, 15:08:37
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

In atentia user-ului "tot.eu":
A trecut vremea cand companiile isi permiteau sa angajeze dupa formula "cum ne-o fi norocul". Nu angajezi ce trebuie si cum trebuie, esti eliminat de pe piata. Daca sunt companii care nu angajeaza oameni calificati, e vina lor. Desi, ma indoiesc.

Cat priveste faptul ca am terminat o facultate, nu inseamna ca sunt si pregatit sa lucrez in compania X. Suntem si cu invatamantul in urma. Exista o diferenta majora intre ceea ce invatam si ceea ce cere piata.

Lucrurile se schimba rapid. Cand am dat la facultate nu era o problema ca nu voi avea unde sa ma angajez. Acum, daca as urma aceeasi facultate ar fi o problema angajarea. Sunt prea putine firme care cer specializarea mea. A fost si explozia multor facultati particulare: econimisti, finantisti, juristi... fara a tine seama de nevoile tarii.

Sa nu deznadajduim. Sa cerem cu nadejde si ne va da Dumnezeu ceea ce este cel mai potrivit pentru noi.
Reply With Quote
Vechi 21.07.2009, 02:13:45
cowboy cowboy is offline
Banned

Data înregistrării: 18.07.2009
Implicit Buna.

Citat:
În prealabil postat de cotorceanucarmen Vezi mesajul
Numele meu este Carmen si am 22 de ani sunt studenta in ultimul an la Ingineria si securitatea produselor alimentare.Pe timpul facultatii am lucrat in diferite locuri si in niciunul nu am ramas mai mult de cat as fi vrut.Imi doresc mult sa am un servici stabil si parca cel rau imi face in ciuda si nu ma lasa sa ma concentrez si sa imi fac treaba cat pot eu de bine.Daca s-ar putea sa ma ajutati si pe mine sa gasesc o rugaciune prin care sa ma rog la Dumnezeu sa ma ajute si imi pot tine slujba pe care mi-o doresc cu toata inima.Va rog din suflet sa ma ajutati

Dumnezeu nu este de cumparat.
Pe Dumnezeu nu il poti cumpara cu o rugaciune si apoi gata.
Cauta calea lui cea adevarata si el va da mult mai mult decat un servici.
Reply With Quote
Vechi 21.07.2009, 09:29:38
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Implicit

Cand ni se pare ca totul merge prost, [COLOR=darkred]sa punem genunchiul la rugaciune[/COLOR]. O perioada de post, cu Spovedanie si Impartasanie ajuta mult in cele ale zilei. De multe ori, oameni rai pot fi cauza unor rautati care ni se intampla, caci [COLOR=darkred]vrajile [COLOR=black]si [/COLOR]lucrurile necurate[/COLOR] inca exista, desi sunt trecute cu vederea de cei mai multi dintre noi. Cand totul merge prost, neincetat, este ceva suspect.

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mantuirea - numai la ortodocsi?! Florin-Ionut Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 1350 16.08.2013 12:05:58
Intrebari si nu numai cristiboss56 Calugarul 160 14.02.2013 23:09:01
Numai 6000 de ani ? Templier Knight Din Vechiul Testament 11 23.10.2011 21:06:39
AJUTOR ! Am numai 7 ani si am leucemie calinbadea Umanitare 16 15.06.2010 17:13:33
Liturghie numai dimineata? sophia Sfanta Liturghie 12 11.08.2009 15:39:59