Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.12.2008, 23:11:54
eduardd
Guest

Implicit

Intr-un an am cazut si mi-am fisurat colana in cateva locuri. Neurochirurgul meu m-a pus inntr-un corset de ghips si mi-a spus; revii dupa 2 saptamani facem RMN daca nu e bine scoatem ghipsul si prindem toata coloana cu tije de metal. Cu greu am urcat la Cetatuia, parintele era in altar ma astepta.. vino, stai colea fata! E greu ghipsul asa-i?.. apoi la plecare mi-a spus incepe postul...apoi vine pastele..sa vii sa te impartasesc dar pana atunci sa NU scoti ghipsul.. Am revenit la medic, am facut RMN si mi-a spus trebuie operat numaidecat! Am refuzat cu nadejdea la parintele meu. Nadejdea nu mi-a fost in zadar..a trecut postul, a venit Pastele si din mila Domnului fara ghips pe picioarele mele am urcat dealul pentru a primi Sfanta Taina din manutele parintelui meu iubit.

Sotul meu urma sa faca o operatie pe creier. Avea tumora! O femeie internata la spitalul Neurochirurgir Iasi, mi-a iesit in cale de nicaieri..si mi-a spus atat! vezi pe geam biserica aceea? acolo sa urci! cauta-l pe parintele Teofan si te va ajuta. Am urcat, parintele in usa altarului spune ..mai da mult a durat pana ai ajuns la mine, noroc cu fata aceia..
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
IPS Teofan un antihrist? mihailt Biserica Ortodoxa Romana 29 04.08.2014 17:25:08
Teofan Zavoratul Adela444 Sfintele Pasti - Invierea Domnului 2 12.04.2012 17:37:23
sf Teofan Zavoratul iuda Moaste 3 30.06.2009 23:16:02
I.P.S. Teofan Laurentiu Generalitati 30 16.03.2008 22:35:41
Teofan sau Daniel danyel Generalitati 11 08.09.2007 21:54:50