![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Framantarea aceasta a mea a aparut cand l-am descoperit pe vecinul si prietenul meu Lucian. Un infirm..un copil mare..are 40 de ani. Vorbesc adesea cu el, i-am povestit despre voi colegii mei de forum. El m-a intrebat primul ( apoi a urmat spovedania si povetele parintelui duhovnic), cum te-ai folosit concret de internet? Zic, pai am cunoscut multi frati si ii pomenesc deci fac o oarecare milostenie sufleteasca. Raspunde Lucian, asta faceai si pana acum cand spuneai Doamne miluieste pe fratii mei de pretutindeni, pe batrani, pe bolnavi, pe orfani , pe cei saraci. Spun iarasi eu, pai am citit/invatat multe prin forum. Spune Lucian, ai gasit ceva ce NU era scris in cartile Sfintilor Parinti? Zic, nu.. Acum ma intreaba el, cu cat ai scurtat rugaciunea? Cu cati frati te-ai certat? Cate cuvinte in desert ai scris acolo? Cat de sigura esti ca nu ai indrumat gresit pe cineva? Inca nu m-ai convins ca netul este folositor...
Daca considerati ca am deraiat de la topic iertare. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite un exemplu concret. Eu stau acum in fata monitorului si iti scriu tie Heaven. Nici nu stiu daca esti femeie sau barbat, daca esti copil sau batran, insa..iti scriu. Oare cum vede Hristos ACUM acest moment al nostru? Al meu si al tau Heaven? Acesta e genul de intrebare la care nu am raspuns.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
[SIZE=3]Nu numele si chipul care,[/SIZE]
[SIZE=3]Pe timp si pe pamant se scrie[/SIZE] [SIZE=3]Ci-adevarata infatisare [/SIZE] [SIZE=3]E care-mi trece in vesnicie."[/SIZE] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=navy]Ce-ar fi să-i rugăm pe cei nou veniți pe forum sau pe cei care încă nu s-au prezentat să facem cunoștință?[/COLOR]
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ma ierti! |
|
||||
|
||||
![]()
Ha ! Auzi deraiat ! Pai tu sa deraiezi ? Nu Jenica , ai spus ce era de spus. Acum fie vorba intre noi, asa mai bine nu mai merem la serviciu, nu mai iesim din casa, nu ne mai ducem in vizita la rude, la prieteni, nu mai primim pe nimeni in casa si stam ca la manastire. Suntem mireni, oameni obisnuiti, iubitori de Dumnezeu si decat a sta in fata tembelizorului, mai cu folos este aici. Da, ai dreptate cu rugaciunea ! Trebuie sa ne organizam timpul fara a afecta rugaciunea. In rest, echilibru, chibzuinta si totul este in regula. Am uitat, daca m-ai luat asa repede, netul draga Jenica, a patruns in mai toate Manastirile si Biserîcile. Este precum lumina de la bec, ceva indispensabil pentru aste vremuri.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne cunoastem sfintii romani! | glykys | Diverse Sarbatori | 97 | 27.09.2014 14:26:12 |
Mari romani pe care masonii nu doresc sa-i cunoastem | UNNOOM | Generalitati | 80 | 22.03.2013 02:01:16 |
Sa ne cunoastem credinta de diacon Gheorghe Babut | vidoveczandrei | Resurse ortodoxe on-line | 5 | 03.07.2010 17:04:09 |
De ce Dumnezeu nu ingaduie sa ne cunoastem momentul mortii? | RusuDenisaFelicia | Intrebari utilizatori | 4 | 15.05.2010 21:56:46 |
Haideti sa ne cunoastem reciproc. Bine v-am gasit. | Remus-Emilian | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 19.01.2007 23:22:02 |
|