![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Copii vin pe lume, suflete neprihanite si fara pacat persona, insa din pacate mostenesc pe cele ale parintilor. Stiu ca prin Sfantul Botez se sterg 7 pacate, insa ca sa fiu sincera nu am nici cea mai palida idee care ar fii pacatele sterse prin Botez, si care sint cele ce raman. Banuiesc ca cele de moarte nu se sterg, din pacate. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce pozitie ia guvernul ? Parintii sunt scandalizati ,dar ce folos. Ei ,astia cu pliantele spun ca asta oricum se intampla. Ce sa ne mai miram,poate ca Dumnezeu vrea sa mai improspateze neamul asta al lor. Dar cum sa dispara englezii ,nu inteleg ,ei exista in continuare ,nu ii opreste nimeni sa se inmulteasca. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru articolul de care ziceai vezi linkul aici pe forum: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=6694
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
sminteala cipurilor surprinsă de massmedia | logos | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 4 | 26.02.2009 17:53:39 |
Maine 18.02.2009 doua conferinte despre cum ne afecteaza cipurilor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 18.02.2009 16:32:00 |
|