![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multumesc Tiger, Dar aici e atata zapada ca nu-mi mai doresc sincera sa fiu. Este 20 cm si a facut un frig de -50 pentru 2 saptamani. Acum se face plaja, ca e doar -11. E si o lege sa cureti zapada ca daca nu platesti amenda, deci sigur eu nu mai vreau fulgi de zapada. Dar doresc tuturor celor ce nu au zapada anul asta!!!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Noi organizam aici in fiecare an o masa cu toti cei care vor sa participe dintre cei ce merg la biserica si nu numai. Parte dintre femeile si fetele pregatesc mancare traditionala romaneasca, iar banii - diferenta de la costul mancarii si inchiriatul salii- merg pentru construire bisericii. Participa, ca in fiecare an, si preotul nostru cel drag cu toata familia dansului. Ne bucuram, deoarece asa vin si cei care in general nu vin la biserica. Dumnezeu sa dea sa vina cit mai multi, ca asa adunam mai multi bani si incepem si noi constructia, acuma ca dupa 6 ani, din 400 de persoane, am reusit sa cumparam locul. Va fii o catedrala ca in povesti, ca doar biserica va ramane peste ani, chir daca oamenii vin si pleaca. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum sunt -11 grade la Suceava, si peste un ceas ne vom indrepta spre biserica. Imi aduc aminte ca acum cativa ani cand am mers prima data in noaptea de Anul Nou la biserica ma gandeam ca vor fi foarte, foarte putini oameni. Cand colo, in fiecare an biserica e arhiplina. :0 La multi ani cu bine la toata lumea si fie ca dorintele cele bune sa vi se implineasca! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani iubiti frati intru credinta Ortodoxa . Un An Nou mai bun in toate, sanatate, bucurii si spor duhovnicesc, ca toate ce le facem sa fie spre mantuirea noastra !
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Bine v-am gasit in anul 2009,an in care sper sa fim mai buni cu toti,sa fim mai fericiti,sa fim mai impliniti ,mai credinciosi,mai linistiti sufletesti si ma SANATOSI.LA MULTI ANI!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce sa faci? Trebuie facute si astea!!! Ai 24 de ore dupa ce a nins si aici sa cureti,iar acum ninge mereu, azi iar am dat zapada la o parte. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La noi nu ninge ,la Galati ,deloc,spui ca e primavara,ce as vrea sa ne trimiti zapada si spre Romania.Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani tuturor! Dumnezeu sa va dea credinta, sanatate trupeasca si sufleteasca, rabdare si un an mai bun!
Dumnezeu sa va binecuvanteze! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumim ,si tie iti dorim asemenea,pace sufleteasca,impliniri,bucurii si SANATATE! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Unul dintre parintii copilului nu este crestin ortodox | Persoana | Botezul | 33 | 01.10.2014 15:58:28 |
Cum ar trebui sa fie un crestin? | Daniel777 | Spiritualitatea ortodoxa | 80 | 11.08.2011 18:30:32 |
Unde a fost Iisus in timpul celor trei zile dintre moartea si invierea Sa? | lacrimi | Din Noul Testament | 18 | 24.09.2010 07:18:50 |
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? | dreamhappy | Religia Islamica | 40 | 11.01.2010 11:00:14 |
|