![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dumnezeu stie daca pacatuiesc sau nu ,El judeca,El se supara pe mine ,Lui ii pare rau de ceea ce fac nu tie .As putea sa zic si eu pacat ceea ce crezi tu si ceea ce sustii.Sanatate iti doresc,Noapte buna. |
|
|
||||
|
||||
|
cand aud de Anglia si America...nu ma mai mira chiar nimic...
eu prefer sa cred ceea ce e scris in intregime...daca ma indoiesc de o parte de ce nu m-as putea indoi de tot pana la urma?!pt ca " Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos spre invatatura, spre mustrare, spre indreptare, spre inteleptirea cea intru dreptate"(II Tim 3,16) "nu va imbracati sufletu in zdrente"!ca nu se stie....
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Pe tine nu te preocupă dacă eu cred sau nu în rai, iad, apocalipsa etc. Pe tine te deranjează adevărurile pe care le spun și tu știi că am dreptate. Asta te doare și te deranjează.[/COLOR]
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce ai dreptate doamna mea?Ca nu va fi Apocalipsa?Ca cele spuse in Biblie nu sunt adevarate in mare parte?Asta ai dreptate?Dumnezeu este unul singur si acelasi pentru toti dar unii cred in el ca fiind Allah,altii ca fiind doar Dumnezeu fara Iisus ,altii ca fiind Dumnezeu intreit in persoane ,iar crestinismul asta e ,crede intr-un Dumnezeu intreit in persoane si crede in existenta Lui Iisus Hristos si in toate faptele sale.Ma rog tu nu crezi multe din Biblie si mai sustii ca asta e adevarul,adevarul pentru tine,dar ai sa vezi tu care este ADEVARUL. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Iadul si raiul. Se arata cum Liturghiile si milostenia scot suflete din iad | spre_rasarit | Generalitati | 9 | 16.03.2011 00:11:25 |
| Raiul de pe pamant | NECTARIE | Generalitati | 0 | 20.01.2011 15:37:36 |
| Am vazut Raiul sau altceva ? | Ady295 | Generalitati | 23 | 04.01.2011 20:33:49 |
| Din iadul patimilor spre raiul virtutilor | georgeval | Generalitati | 5 | 24.06.2009 21:49:48 |
| Raiul pe pamant | CM | Generalitati | 5 | 27.11.2006 14:18:46 |
|
|