![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Misto!!!! Pai ia sa merg si eu acolo, ca mesrie stiu toba. ![]() Sa vedem ce iese cu USA, am avut un interviu acolo, astept al doilea. Si atunci voi vedea. Practicile de market din US sint cele din North America, deci sint si aici, asta am trecut deja la interviu. Poate postezi mai multe despre USA! Ar fii interesant! |
|
|||
|
|||
![]()
Intotdeauna mi-au placut americanii si USA,de mic copil vreiam in America si atat o tineam.Am cunoscut americani ,sunt foarte generosi si simpatici,nu sunt rai cum zic altii si sunt mai zambitori ca noi pentru ca poporul roman este un popor mai trist fata de cel american poate de aceea au castiguri.Trebuie sa fim fericiti,sa gandim pozitiv.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din punct de vedere "documentar", e interesant de stiut cum e si pe la altii, dar de aici pana la a face un ideal din culturile mai sus amintite...stati linistiti...ca nu-i chiar asa.
In ce priveste "experienta canadiana" ...nu e nimic deosebit fata de oricare alta cultura occidentala. O masca de politete comerciala, de robotei cu inimi de piatra, ca daca nu mai au nici un Dumnezeu, de unde ..."caldura"! Totul e de suprafata, rece, chiar si gesturile de solidaritate...cu care se tot falesc! Odata, la un zambet de ghiseu, m-a intrebat o cunostiinta care s-a aflat pt catava vreme intr-o astfel de<"cultura>, ca "dece si-a ranjit femeia aceea fasolea la noi?" Si i-am zis si eu ca asa e politicos aici. "Grimasa asta o numesc ei politete? ca mi-a dat fiori..." Era ceea ce a simtit un ortodox cu cu oarecare traire! Si da si ortodoxul apoi o Binetze din inima, de le inflori fetzele la toti cati erau acolo, de bucurie... Asta inseamna sa fii OM, nu "facatura" cu "experienta...." spalatura pe creier! Pe noi nu ne invata credinta noastra ortodoxa, ca tot ceea ce noua insine nu ne place, nici altora sa nu le facem? Si cum ne-am dori sa se poarte lumea cu noi, tot asa sa ne purtam si noi cu ea. Mai e loc de adaugat ceva aici? Ca nu e frumos sa-i iscodim pe semeni cu intrebari? Nu ne invata sfintii parinti sa raspundem numai cand suntem intrebati? Mai de curand, nu avem si-un DECALOG AL TACERII. Sa stii cand sa vorbesti si cand nu! Chiar, nu avem ce imprumuta de la alte neamuri in ce priveste politetea cea adevarata! Cu toate astea, nici noi romanii nu ne purtam asa dupa cum ar trebui, dupa cum ne-a lasat bunicii si strabunicii nostri, dupa adevarata traditie si traire ortodoxa. Se simte oarece incercare de "spalatura la creier" si la noi in ultimii ani...ca ne impietresc inimile, de rautate, manie si cate si mai cate...Lucruri ce trebuiesc indreptate, nu privind peste gard la vecini, ci intorcandu-ne la originile cele sanatoase ale neamului nostru... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acuma vine Obama aici, in Canada, prim lui vizit, s avedem ce acorduri fc deoarece sint f. multe companii USA-Canada si ar fii pacat sa fie toate falite, prea multi pe drumuri fara locuri de munca. Cit despre interviu, mai asteptam. USA plateste mai putin decit Canada, insa...la o adica tot e bun. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spovedanie neterminata a poporului meu | C.tin | Pocainta | 20 | 08.01.2009 02:52:26 |
Dreapta credinta a poporului roman | phradmon | Biserica Ortodoxa Romana | 33 | 26.10.2008 10:57:00 |
BISERICA SI CULTURA | urzicuta | Despre Biserica Ortodoxa in general | 5 | 21.08.2007 23:59:54 |
Nevoia de Dumnezeu a poporului | danyel | Generalitati | 21 | 12.02.2007 13:49:03 |
|