Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Impartasania (Taina Euharistiei)

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2009, 20:16:56
eduardd
Guest

Implicit

Spovedania nu trebuie sa se termine niciodata. A trecut postul dar spovedania nu se face DOAR in post. Te spovedesti cu adevarat Nu atunci cand mergi la parintele ii spui, parinte am facut asta si asta..am luat (sau nu) Sfanta impartasanie apoi mi-am vazut multumita de viata.. Spovedania adevarata din punctul meu de vedere este prezenta continua in fiecare clipa a prezentei Lui Hristos in fata/inima noastra. Am cunoscut un parinte care dupa fiecare cuvant (aproape) spunea; Doamne iarta-ma. Doamne miluieste-ma. spunea usor ca o rasuflare, ca un oftat, in taina dar suficient sa il auzi daca erai atent.. Odata l-am intrebat de ce asa? Mi-a spus, pentru ca Hristos ma vede pururi si daca uit ceva la spovedanie sa cer iertare din timp.. De aceea indraznesc sa spun, sa nu facem din spovedanie un formalism, un lucru ce trebuie infaptuit in post si gata. Sa ne fie viata o spovedanie continua. Amin!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Spovedanie alex.petrisor Pocainta 8 11.09.2011 14:43:05
un fel de spovedanie !? ducesa Pocainta 15 11.07.2011 07:33:05
Rugaciunea de la Spovedanie scomanescu Intrebari utilizatori 0 18.03.2011 23:03:47
Spovedanie mirc Generalitati 29 28.04.2010 16:07:32
spovedanie cleopa Preotul 5 02.07.2008 22:28:11