![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In afara de asta, vad ca esti mereu "en-garde". Orice ti-ar spune cineva sari in sus cu drepturile tale, and so on. Daca cineva iti sa un sfat binevoitor, nu inseamna ca te ataca. Relax si gandeste-te la modul serios daca ai nimerit pe forumul care trebuie. Nu vreau sa te alung (si nici nu pot). As prefera sa vad ca iti schimbi credinta despre iad si rai. Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta incercam sa-i spun si eu,dar ea le tine pe ale ei,crede ca daca ,ea crede in Dumnezeu dar nu crede in faptele sale si Biblia crede ca e mantuita deja sau e un bun credincios.Pacat silverstar pentru ceea ce faci,nu pacat pentru ceea ce gandesc eu,eu cred in Biblie. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum sa creada ca este mantuita cand nu crede ca exista rai si iad? Mantuita cum si unde?
Scuze pentru ironie. Am mai cunoscut persoane care cred in Dumnezeu dar nu si in viata de dupa moarte... E trist ![]() Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Sau poate te referi la scrierile parintelui Seraphim Rose, Life After Death, Orthodoxy And The Religion Of The Future?dar atunci nu se explica cum ai ajuns la asemenea convingeri...daca nu le-ai citit inca, citeste-le; vei cunoaste un om cu adevarat crestin-ortodox, dar plin de personalitate si fara pic de fanatism, in schimb, ortodox in cel mai adevarat sens al cuvantului; si poate te mai schimbi si tu... |
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=green]Ce bine ar fi să vă purtați vouă de grijă și să mă lăsați pe mine în pace.[/COLOR]
[COLOR=green]Chiar, nu vă e jenă* Nu vă e milă de voi?[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Imi cer scuze, silverstar pentru tonul ironic pe care l-am folosit in mesajul postat anterior, te rog sa ma ierti. sper totusi sa citesti ce am zis. eu le-am citit si mi-au placut foarte mult si mi s-au parut de folos.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() cica sa te lasam in pace...pai daca nu vrei parerea noastra de ce ne-ai cerut parerea?! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ca nici nu te gandesti(ar trebui sa avem edit)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iadul si raiul. Se arata cum Liturghiile si milostenia scot suflete din iad | spre_rasarit | Generalitati | 9 | 15.03.2011 23:11:25 |
Raiul de pe pamant | NECTARIE | Generalitati | 0 | 20.01.2011 14:37:36 |
Am vazut Raiul sau altceva ? | Ady295 | Generalitati | 23 | 04.01.2011 19:33:49 |
Din iadul patimilor spre raiul virtutilor | georgeval | Generalitati | 5 | 24.06.2009 20:49:48 |
Raiul pe pamant | CM | Generalitati | 5 | 27.11.2006 13:18:46 |
|