![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu si prietena mea am hotarat sa ne casatorim la anul.Nu suntem mutati impreuna si nu am facut pana acum sex.Totusi ne-am dori sa facem asta.Intrebarea este: ce trebuie sa facem ca totusi sa ne mutam impreuna inainte de casatorie, si totusi sa nu traim in pacat.exista vreo slujba in acest sens?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebarea ta, Gabriel, arata ca nici unul din voi nu aveti duhovnic. Cautati-va unul si apoi veti avea raspuns inclusiv pentru intrebarile pe care inca nu vi le-ati pus dar, ar fi trebuit. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]()
Gabriel, nu exista nici o slujba in Biserica Ortodoxa pentru "mutatul impreuna". Singura "mutare impreuna" binecuvantata de biserica este cea de dupa casatoria religioasa.
Sau, astfel spus, slujba pentru "mutatul impreuna " e slujba cununiei :). |
|