![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=blue] Răspuns dat lui Vsovi, 14 ian 2009[/COLOR]
[COLOR=blue]Partea a II-a[/COLOR] Dar ce meditații parkinsoniene mai debitezi frăția ta în continuare? 1. Erezia: “ a venit Hristos-Duhul, întru a doua sa venire”, căci (acum te citez) [COLOR=blue]“ a luat Tatal de la Fiul shi ni le-a dat noua trimitzand pe Hristos-Duhul dintru sfanta erarhie[/COLOR]” Aici ce-ai vrut să zici: ierarhie, sau eparhie ? că nu prea se înțelege românește. 2. Panseul: [COLOR=blue]“ spui ca pucioshii spun ca preotzii au pecetea satanei? poi asha zic shi eu, ca unii preoti au pecetea satanei, nu totzi[…]”[/COLOR] Bini, bini, dar ce te faci, frati, că pucioșii zic că toți (cu excepția lu Irineu Bistriceanu, pe care ei pretind că l-au uns cu unsoarea lor de la Pucioasa – ține-te bine de nas!) preoții, diaconii și arhiereii din B.O.R. au pecetea lui Antichrist. Și asta de ce? Pentru că s-au încăpățânat să nu-i recunoască pe pucioși că sunt ultra- și super- și mega- ortodocși sacrosancți. Și apoi dacă așa zici și frăția ta, că “preoții din BOR au pecetea satanei”, apoi ce naiba mai cauți în biserica ortodoxă, dacă e păstorită de pecetluiții lui Atichrist? Du-te, frate, la Pucioasa, că au mare nevoie de matale, ca să-și completeze numărul, pentru că o parte au plecat între timp iarăși la sanatoriu, și au mai rămas locuri goale la starpontină. Să n-ai pretenție la tribuna I, că acolo stau numai liderii pucioși. 3. Temerile profund îndreptățite: [COLOR=blue]“ asta ar mai lipsi, sa ne testeze dupa o carte a normalului […], fereasca Dumnezeu. “[/COLOR] Dar eu zic că n-ar strica, măcar din 6 în 6 luni, dacă nu se poate mai des. 4. Cine se aseamănă, se adună, și apoi își dau unii altora dreptate: [COLOR=blue]“ deci nu este ca sa-i judec sau sa-i denigrez ci pe mine m-a durut cand am auzit ce sustzin pucioshii shi acum imi dau seama ca asha este, dar nu ma revolt ca sa ma despart ci pucioshii shi eu ca unul ce[/COLOR] [COLOR=fuchsia]ii cred shi le dau dreptate[/COLOR][COLOR=fuchsia]incercand sa-i urmez de la distantza[/COLOR][COLOR=blue] ”[/COLOR] Nu frate, nu sta la distanță! Ține aproape, ține aproape, nici nu bănuiești ce mare nevoie au ei de tine… 5. Suntem în BOR, dar suntem scoși din BOR: [COLOR=blue]“ cum ar veni [/COLOR][COLOR=fuchsia]suntem in BOR[/COLOR][COLOR=blue] oricat ar vrea unii sa-i vada sectantzi sau [/COLOR][COLOR=fuchsia]scoshi din BOR [/COLOR][COLOR=blue]sau din Dreapta Credintza...”[/COLOR] Înțelege odată românește că ei fac alergie când le vorbești de BOR, cu care nu mai au nici măcar tangență, darămite să stea înăuntrul Bisericii. Nu i-a scos nimeni afară din BOR, ci s-au scos singuri. Aaaa, alta era situația pe vremea Verginicăi! de ce să mâniem pe Dumnezeu? Pe vremea ei, toți pucioșii erau încă în Biserica ortodoxă, pentru că ea însăși (Verginica) îi învăța așa: să stea în Biserică. Acum liderii pucioși au alte învățături, cum ar fi aceea de care am vorbit mai înainte, cu “pecetea lui Antichrist”. 6. Dacă e schismatică, automat este demonică. Doar frăția ta ești de altă părere: [COLOR=blue]“ deci iata ca nu este nici schismatica shi nici demonica Cetatea Noului Ierusalim fiindca ucenicii asculta de BOR, a fost binecuvantata de BOR, este intru unul Dumnezeu (Sfanta Treime) dar nimeni nu este dator sa asculte de altcineva decat de Dumnezeu, Sfintzi Parintzi, Biserica, Sfanta Traditzie, Arhiereu, Preot, Diacon shi asha mai departe, de chiriarhul locului, deci nu sunt datori sa faca cineshtie ce ascultare cum ii acuza unii ca nu ar face... deci ei au respectat ascultarea... “[/COLOR] Aici va trebui să-ți răspund punct cu punct: [COLOR=blue]- ucenicii asculta de BOR : [/COLOR]nu-i adevărat, NU ascultă de BOR și chiar se mândresc cu faptul că ei “ascultă direct de Dumnezeu, nu de oameni” [COLOR=blue]- a fost binecuvantata de BOR[/COLOR] : nu-i adevărat, BOR a afirmat în mod oficial că “ei sunt o grupare străină de ortodoxie”. Singura binecuvântare a fost dată de un ierarh al BOR și se aplică exclusiv locașului de cult de la Pucioasa, care a însă fost deturnat ulterior de către pucioși de la slujirea ortodoxă, făcută după respectarea tuturor canoanelor ( și nu numai a unora, de fațadă). Ulterior, ierarhul Irineu a venit în persoană și, din fața porților ferecate al bisericii, și-a retras binecuvântarea, considerându-se înșelat cu bună știință de către pucioși. [COLOR=blue]- este intru unul Dumnezeu (Sfanta Treime) dar nimeni nu este dator sa asculte de altcineva decat de Dumnezeu, Sfintzi Parintzi, Biserica, Sfanta Traditzie, Arhiereu, Preot, Diacon shi asha mai departe, de chiriarhul locului: [/COLOR]Dar ei nu ascultă nici de arhierei, nici de preoți, nici de chiriarhul locului, Nifon, după cum n-au ascultat nici de predecesorul acestuia, de Vasile. [COLOR=blue]- deci nu sunt datori sa faca cineshtie ce ascultare cum ii acuza unii ca nu ar face... [/COLOR]Nu îi acuză nimeni, doar constată ceea ce este deja notoriu: ei nu ascultă de nimeni, sunt de capul lor. [COLOR=blue]- deci ei au respectat ascultarea...: [/COLOR]Păi dacă nu sunt datori să facă ascultare, cum și de ce au mai respectat-o? Și de fapt toată lumea știe că n-au respectat-o. 7. Uneori, trebuie să recunosc că sunt nevoit să-ți mai dau și dreptate: [COLOR=blue]- iar parintele Cleopa Ilie n-a negat ca ar fi de la Dumnezeu ci a proorocit ca daca nu fac ascultare de maimare capata putoare shi asha s-a shi intamplat,[…] [/COLOR] 8. dar uneori n-ai dreptate, căci nu citești cu atenție: [COLOR=blue]- caci sora Verginicai, Trambitza a 6-a, Maria parca o chema pe sora ei a cazut spune Sfanta Verginica, pentru ca s-a intors la lume indarat shi de aia a fost oprita de la a mai prooroci.... deci amandoua erau Trambitza a 6-a dar a ramas ca pana la sfarshit doar Verginica sa fie cum marturisesc ei...[/COLOR] Maria nu a căzut niciodată, și niciodată nu “s-a întors la lume îndărăt”. Dimpotrivă, a fost o creștină blândă și iubitoare. A fost oprită de la “proorocie” pentru că nu mai corespundea spiritului aspru, necruțător, care urma să se instituie din 1990 încoace prin noii lideri de la Pucioasa. 9. Uneori ești naiv ca un copil, și poate așa mai ai o șansă să intri în împărăția cerurilor: [COLOR=blue]“astfel ca iata ca nu mint sarmanii pucioshi. Eu asha vad (citesc, observ, banui, intuiesc, cred, nadajduiesc, simt, iubesc, sper, ma rog), dar fiecare pricepe shi se curatzeshte la ochi asha cum ii da Dumnezeu....” [/COLOR]Nu mint mereu ci numai când e nevoie, și numai “pentru Dumnezeu” mint, atunci când mint. Iată filozofia lor față de minciună: [COLOR=green]“ Nu vă temeți de lume, biruiți lumea,[/COLOR][COLOR=fuchsia]chiar de va trebui să mințiți[/COLOR][COLOR=green]pentru Dumnezeu și pentru calea Lui cea dreaptă și adevărată…” (din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa, 2 iunie 1991)[/COLOR] Deci, pentru “Dumnezeul de la Pucioasa” și pentru calea lui[COLOR=green]cea dreaptă și adevărată[/COLOR], adică cea care cu adevărat merge drept în iad, pucioșii sunt nu numai dezlegați , ci chiar îndemnați să mintă. 10 Și faptul că iești iertător nu e de lepădat: [COLOR=blue]“deci te iert ca deshi tzi-am explicat cum stau lucrurile te-ai straduit sa fi de rea credintza spunand vorbe grele, rele, neintemeiate, chiar daca m-ai luminat ca o sora ori ca un dushman, dar cine sunt dushmanii voshtrii? iata ca sf Verginica miluita de Maica Precista avea o sora, pe Maria shi s-a aratat ca ea era fata babei iar Verginica era fata Moshului, Moshului Putregaiul mancav-ar Raiul... baba e lumea.”[/COLOR] Nu înțeleg însă de ce-l copiezi pe părintele Cleopa, în loc să fii corect și să-l citezi, dacă tot i-ai furat cuvintele. Iar lelica Maria, înțelege odată, a fost fata babei Andreiana tot la fel cum a fost și sora ei, Verginica. Ar fi trebuit ca amândouă să aibă parte de aceeași cinstire din partea ta și a pucioșilor, nicidecum să fiți voi pentru una mumă și pentru alta ciumă. |
|
|||
|
|||
![]()
Corecție: strapontină, nu starpontină. Mai greșește omul, că nimeni nu-i perfect.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu-mi mai eshti sora, pentru ca ai plecat sa dai cu Bar mormintele proorocilor ucishi de parintzii voshtrii asha cum te ocupi probabil la publicatziile de unde te inspiri shi de unde ai invatzat sa-i compromitzi pe unii, pe altzii... eu nu ma supar dar nu-mi mai potzi fi sora... ci binefacator... deci itzi multzumesc dar nu uita cu cine incepi sa semeni in procedura asta shi cine o practica shi pe unde se practica dar vad ca acum se practica peste tot... dar Vulpea shi-a dat demisia. asha ca sa fi sanatoasa, dar n-ai priceput cum gandesc shi asha ca inloc sa te gandeshti ce am baut eu mai bine ai gusta amarul din gustul pe care il simtzi dumneata dupa o astfel de munca deci incearca sa citeshti pe altzii cu buna credintza shi nu cu din aia rea, ca aia rea vine cu j de la jmecher... sa zicem ca te iert dinnou ca n-am vazut mesajul... shtiu ca te supar shi daca te iert... ca zici ca n-aveam de ce, poi precis n-aveam de ce sa te iert, asha cred shi eu ca mi-a facut un bine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar Biserica Noul Ierusalim este schismatică pentru că pur și simplu este ALTĂ BISERICĂ, ruptă din B.O.R., ce-i așa de greu de înțeles? [COLOR=Purple]Schismă[/COLOR] însemnă [COLOR=Purple]ruptură[/COLOR], iar pucioșii sunt definitiv rupți de B.O.R. Culmea este că ei nu ascund asta, dar se găsesc avocați de ocazie (neplătiți) ca Vsovi, care spun minciuni, cum că pucioșii ar fi sub ascultarea B.O.R. Repet, nu este adevărat: pucioșii NU sunt sub ascultarea B.O.R !!!!!!!!!! De altfel, Biserica Noul Ierusalim nu este numai schismatică, ci și necanonică. Orice Biserică, pentru a fi canonică, adică legală (din punct de vedere al legitimității ecleziastice) trebuie să fie sub ascultarea unui episcop. Iar biserica Noul Ierusalim nu are episcop!!! De aceea ei afirmă cu orice ocazie și pe unde pot că episcopul lor este "patriarhul Irineu", ca să acopere această situație de necanonicitate. Ghinionul lor este că Irineu nu-i recunoaște, deci afirmația lor că au ca episcop pe Irineu Bistriceanul este o minciună. 7. Lelica Maria nu poate fi acuzată de neascultare, în nici un caz. Iar despre întoarcerea la lume, nici atâta. Lelica Maria a fost o bună creștină, manipulată cu abilitate de alții. 8. Dacă Verginica a mărturisit că fiicele majore ale lelicăi Maria "s-au întors în lume", așa este, căci s-au întors. Dar nu e vina lelicăi că s-au întors. Fiecare răspunde de faptele sale. Nu lelica Maria trebuie să răspundă de faptele celor din familia sa, după trup. "Proorocia" lelicăi Maria s-a oprit din cu totul alt motiv: ca să n-o concureze pe "proorocița" Mihaela, care venea tare din urmă la conducerea sectei. 9. Legea cea nouă a lui Hristos tocmai de aceea s-a dat creștinilor, ca să nu se mai întâmple asemenea lucruri dureroase, care erau din abundență semnalate în Vechiul Testament. Dar sunt unii care privesc cu nostalgie îndărăt, jinduind la minciună, la crimă, la înșelătorie și la jaful la drumul mare. Iar Vsovi pare a fi unul dintre ei. |
|
|||
|
|||
![]()
Vsovi, dacă te-ai supărat, nu fii îngrijorat. O să-ți treacă, ai să vezi.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
scuze ca am sa spun oleaca "inflorit" shi cu cuvintele mele din ce a spus el la o seara duhovniceasca Arhiereul Irineu: Poi a povestit asha ca era un tata care avea un fiu, shi l-a intrebat tatal lui: -dragul tati, ce ai vrea sa te faci dumitale cand o sa fi mare, adica in viatza dumitale? -la care copilashul tocmai oprit din vizonarea filmelor shi jocurilor de pe TV shi PC shi placandu-i judecatoria shi dreptatea cam asha cam ca shi lui O. Paler, ca baiatul nu era chiar asha de mititel, raspunse: -advocat -Bine dragul tatei, shi ii dadu pace... Shi se puse baietzashul nostru pe invatzat shi incepuse sa citeasca din dreptul roman shi din civil shi din comercial shi de peste tot unde era vorba de dreptate.... shi creshtea HarapAlb cam asha ca Fat Frumos ori ca shi vrejul din fasolea uriashe, shi se facea tot mai subtzirel ca tras prin inel, mustacioara lui spicul graului, guritza lui mura campului, ochishorii lui dorul dorului, iar tatal lui se mira cat de frumos era shi cat de bine se pregatea... caci il vedea cum zi shi noapte citea shi invatza, nu dormea. Asha ca baiatul nostru a dat la drept shi a intrat shi a facut anii de facultate shi a luat toate examenele shi a devenit advocat asha cum parca ii era predestinat, shi apoi a intrat in barou shi a primit cazuri sa le sustzina la bara shi s-a descurcat mereu shi faima lui creshtea mai ceva ca shi in cazul Elodia... Shi mama lui se bucura shi tatal lui se bucura shi uite ca shi averea lui ii creshtea, creshtea, pana shi banca ii invidia ca ce cont gras avea la ea. Acasa la tata venea baiatul dar cand venea asha venea ba cu o mashina ba cu alta, asha ca tatal sau se mira, vazand shi ce haine frumoase purta shi toate de firma buna shi batranul il admira, dar cu un ochi radea dar cu unul parca plangea cam asha ca in povestea aia. Apoi baiatul, deveni barbat caci acum avea casa lui shi serviciul lui shi cabinetul lui de advocatura shi bine ii mai mergea ca se mira lumea de cat de bine ii mergea shi il mai shi invidia pentru ca toate zilele libere shi concediile shi le petrecea nu pe unde apuca ci tocmai in Africa sau Australia, sau la piramide ori la marea roshie, sau prin America pentru schimb de experientza cu ceilaltzi advocatzi pe la pishcina shi shtranduri shi tot felul de locuri frumoase unde shi schimburile de idei erau mai fructuase shi intalnirile mai spumoase. Deci viatza ii placea, shi munca ai pria. A mers apoi acasa la mama shi la tata shi a vazut ca tata se bucura cand il vedea cat de plin este la fatza shi de bine situat shi de facut shi se minuna batranul lui cu baba lui dar nu shtia de ce acuma ochii amandoi plangea de parca se veselea, shi radea batranul dar pe undeva parca amandoi ochii lui plangea shi nimenea nu-i vedea, nici baba lui shi nici advocatul lui adica baiatul... caci el radea shi toata familia se bucgurea pentruca fiul sau a ajuns barbat shi e acum la vila lui. Cand petreceau ei in toi a venit un Cintezoi cam nebun shi a cantat: "shi apoi?" dar n-a auzit decat o mierla dar pentru cine nu cunoshtea parea un mierloi batranul a suspinat iar cintezoiul iar a cantat: "shi apoi, shi apoi?" dara iarashi nimeni nu-l auzise decat acelashi mierloi shi batranul iar a suspinat pentru ca nici el nu shtia de ce ii venise asha un suspinat doar pentruca il privise pe baiat, acum ditamai barbat, shi pe dinainte dar shi pe dinapoi... Baiatul nu s-a suparat, chiar daca presimtzise el ceva asha ca un cascat ca batranul parca la dehochiat, shi shi-a cumparat el un elicopter shi un iaht shi l-a luat shi pe batranul sau shi pe baba lui ca sa-i duca cu ele, sa-i plimba, ca sa se odihneasca ei de batranetzile lor pe undeva, pe la techirghiol ca sa se dea cu namol sau pe la Slanic sa-l dea cu sare pe tatic ori pe la Caciulata ca sa-i dea sa shada in ape sulfuroase atat pe mamica cat shi pe tata ori pe la mare sa-i care, ca tolanit taticul la soare sa mai vada fundutzu' la cate una, sa se indulceasca de tristetze de la batranetze, deci acolo l-a dus advacatutzu pe taticutzu.... la plaje. Of shi ce delicatesuri au papat parca toate erau de Chishu drese asha ca pentru filmat... Dar deodata, pe marea shi pe cerul senin vine acelashi mierloi impreuna cu prietenul sau cintezoi, era mierla, shi amandoua catre batran parca strigara ori cantara asha mai tare... frumos: "shi apoi?" "shi apoi?" shi ajunsera acasa familia din excursie shi totul era frumos, shi placut, caci baiatul advocatzea shi icata ca se shi insura cu regina frumusetzii, cu un top model, ca daca n-o lua ajungea la bordel, sarmana, shi ii facuse barbatului aceasta copii frumoshi, asha ca pentru batran, shi dragi ii erau moshului care acum nu mai plangea cu ochii ci se bucura caci in nepotzeii sai pe el se vedea, shi in ei ishi pusese toata sperantza... shi inima lui creshtea... creshtea... bucuirie mare parca era in tot satul shi in sufletul baiatului advocat era caci shtia ca taticul era mandru shi maica era multzumita, deci a facut 7 copii cu frumoasa lui, Ileana Cosanzeana lui, shi fiecare baietzash era tot mai mandru shi tot mai frumos asha cum a fost shi el la varsta lor... candva... asha ca parca de fericire plangea... bunicul lor, un fost tractorist pe tractor. Baiatul insa a cam observat shi s-a mirat shi pe sine s-a intrebat ca de ce inima tatalui sau cand privea asha catre rasarit tot mai mult se auzea parca asha un glas surzit fie de mierla ce parea mirloi fie de cintezoi, dar el nu auzea ce canta, ci doar batranul auzea tot mai des in inima lui de mosh ales: "shi apoi?" batranul suspina dar ii trecea... privind la nevasta sa cat de multzumita era, asha ca o floare de nu ma uita, ca doar era bunica de advocat shi cine era ca shi ea in sat? shi s-a stins batranul shi a murit shi baba lui shi de atuncea canta in inima lor, pasarea neincetata, mereu mereu mereu, canta frumos asha la fiecare om de insurat pentru ceva de capatat: "shi apoi?""shi apoi?""shi apoi?" shi a zburat acea mierla shi acel cintezoi, zburand pe cer cand pe dinainte shi cand pe dinapoi.... dar advocatul nu mai putea auzi acel suspin din inima de bunic shi glas de tatic: "shi-apoi?", asha ca un lucru fin, intotdeauna cand batranul privea catre ceva shi cineshtie pe unde se gandea. Incheiat povestea creata shi inflorita de mine shi inca cineva din predica arh Irineu. iar raspuns-ul catre tine draga Maria Margareta este asta: daca m-ai facut pe mine advocat, "au doara" nu tu despre cele 7 trambitze pe mine m-ai invatzat?, ca eu nu shtiam nici de Veronica shi nici de Ioan Iovan, eu itzi raspund asha, fecioara, shi draga surioara ca chiar daca m-ai facut shi m-ai dat de sus shi pana jos cu rahat ca sa fiu pilda la sat eu itzi raspund: "sh'apoi!" ori pe ardeleneshte se traduce "d'apoi" deci nu m-am suparat! dar mai ales pentru ca shtiu ca ai sa ma intrebi iara exact ca shi pacala: "raspopitule te-ai suparat?" shi iute iute briciul in nasu-l meu l-ai shi bagat... ca sa ma faci frumos numai bun pentru cantat: "apoi, apoi, apoi" asha cum inca mai canta un batran cintezoi cu baba lui, o mierla ce parea mierloi. mie mi-a trecut supararea : ) acuma nu shtiu daca tzie tzi-a trecut. ca se pare ca tare te-au suparat aia care tzi-au dat de lucru shi tzi-au pus in carca ca sa mi le aduci mie... supararile lor.... dar nu mie trebuia sa te plangi... ca eu ce altceva sa pot sa faca decat sa te aprob... ca vad cat eshti de invershunata shi distrata ca ma intrebi mereu asha in zeflemea de parca ash fi o stea... nu sunt un licurici shi nici macar un arici ci o gura flamanda de ochi strain ascunsa dupa o frunza de pelin ca sa m-apropii de pietre shi sa tac, sa iau cuvintele shi sa le'nec in mare, sa shuier luna s-o rasar, s-o prefac intr-o dragoste mare, asha cum ne-a invatzat Poetul Neamului Nikita Stanescu... care n-a priceput cum a invatzat Mihai Eminescu sa creada ca el a invatzat sa moara "nu credeam sa-nvatz a muri vreodata, pururea ..." multzumita de raspuns? pucioasa draga? |
|
|||
|
|||
![]()
Vsovi, când a fost șezătoarea asta unde ai auzit așa o pildă frumoasă, de Sf. Nicolae, cumva? Ca să văz dacă se te cred, sau nu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
deci nu a fost shezatoare ci o sera din saptamana Duhovniceasca. Potzi sa ma crezi linishtita ca nu te mint. N-am pentru ce sa te mint. Tocmai pe tine care bine m-ai invatzat despre cele 7 trambitze. Dar shti ca Veronica a fost Trambitza 4-a shi in 1938 s-a coborat Hristos-Duhul din Cer in gradina parintzilor ei... intr-un Lan de Porumb, sfintzind mamaliga noastra. deci itzi multzumesc pentru invatzatura celor 7 Trambitze ale Domnului: 1. Iosif Trifa shi Oastea Domnului 2. Petrache Lupu shi Moshul-Dumnezeu shi Salcia Plangatoare de la Maglavit 3. Par Pr Arsenie Boca de la Prislop 4. Veronica de la Vladimireshti 5. Ioan Iovan parintele care a facut in paralel Cetatea de la Recea in 1992 6. sf Verginica shi Cetatea Noului Ierusalim tot in 1992 7. probabil pror Mihaela (shi Nicushor eventual, sau sunt poate tot din cadrul trambitzei a 6-a, nu shtiu) deci iata, dar de la fiecare ar fi trebuit sa invatzam cate ceva... ca doar n-au trambitzat degeaba... ca doar ne spune sf Ap Andrei: "pocaiti-va pentruca s-a apropiat Imparatzia Cerurilor" |
|
|||
|
|||
![]()
Luatzi pilda celor 7 ingeri, adica cele 7 trambitze ale Domnului shi asha sa luptam cu antichristul lumii asteia... luand pilda shi invatzatura, ca nu degeaba le-a dat Dumnezeu ca fiind cele 7 trambitze:
1. Iosif Trifa shi Oastea Domnului 2. Petrache Lupu shi Moshul-Dumnezeu shi Salcia Plangatoare de la Maglavit, cu taina vorbel cele mari 3. Par Pr Arsenie Boca de la Prislop, cu vorble cele mari shi sensul lor 4. Veronica de la Vladimireshti, cu proorocia pe care a mancat-o Pisica, adica a mancat soarecele ce a mancat porumb din lanul de porumb unde a sosit Hristos-Duhul din Cer... 5. Ioan Iovan parintele care a facut in paralel Cetatea de la Recea in 1992, o pilda de viatza asemenea lui IOV 6. sf Verginica shi Cetatea Noului Ierusalim tot in 1992, asemenea viatza ca a Lui Iov shi Daniel shi mai rau 7. probabil pror Mihaela (shi Nicushor eventual, sau sunt poate tot din cadrul trambitzei a 6-a, nu shtiu) (trambitzarea din urma shi voievodala) dupa aceasta urmeaza zilele durerilor cu ingerii care vor da dureri shi urgii de la Dumnezeu in sperantza ca ne vom pocai de al urma pe antichrist... (satana shi proorocul mincinos shi lumea lui shi totzi cei ce slujesc shi meshteshugesc minciuna ca sa sa traiasca in minciuna shi sunt inchinatori de idoli) eu asta banuiesc ca urmeaza ca dupa trambitzari urmeaza urgiile... deci luand pilda celor 7 Trambitze shi rabdand asemenea lor, avem shi noi o shansa... la RAI shi astfel feritzi de necazul shi incercarea care vine peste totzi oamenii shi feritzi de moartea a doua, a iezerului de foc ce arde cu PUCIOASA.... (acuma nu trebuie sa ne panicam, ci sa luam aminte la noi inshine ca shi noi inshine suntem unelte viclene a celui rau shi marshav oricat ne-am crede ca prin noi vine doar lumina shi alte lucruri frumoase shi bune).... creshtinul nu trebuie sa se teama de duhul rau, da apa, de intuneric, de furtuna, de orishice rau caci este un fiu binecuvantat... asta ne spune CLD ci sa foloseasca ce a primit de la Hristos, shi in taina sa urmeze Sfintzilor... Doamne ajuta, |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|