![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atentie la sondaje. Mai ales cand vin de la publicatii care au tiraje ametitoare. Pentru a avea acuratete sondajele serioase cer sume foarte mari. Atunci cand nu este pomenita firma care a executat sondajul exista pericolul ca sa citim mari minciuni. Daca sondajul a fost efectuat pe baza de chestionar inclus in revista, atunci rezultatele reflecta exact targetul revistei. Iar eu nu-l vad pe cititorul Reader's D. la curent cu stagiunea 200X, nici inchizand televizorul pentru a citi in liniste. Deci nu reflecta corect optiunile romanilor. Piesele de teatru se joaca cu salile pline. Cartile, desi impertinent de scumpe pentru standardul de viata din Romania, se vand peste asteptari. Din pacate insa, tentatiile ieftine din presa tabloida si TV, manelele in muzica, coroborate cu distrugerea sistemului de invatamant incep sa polarizeze societatea din ce in ce mai puternic. Modelul Familia Bundy (Married... with Children) il intalnim nedorit de des. Cartea tiparita, filmul, spectacolul de teatru, galeria de arta nu pot fi mutate prea curand in virtual sau in derizoriu. Nu in Romania. Chiar si in prezenta acestui suvoi urias imbecilitati cu care vor sa ne acopere. Sau poate, tocmai de aceea. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce legatura vedeti voi intre iertare si incredere? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 2 | 22.09.2012 16:56:11 |
Biserica romana din America- de cine apartin romanii? | Ion Pop | Generalitati | 5 | 26.04.2012 21:50:27 |
Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 01.02.2011 09:27:11 |
Incredere | o mama | Intrebari utilizatori | 3 | 05.04.2010 21:54:24 |
Sa incepem prin a avea incredere in noi ! | cristiboss56 | Din Noul Testament | 6 | 26.08.2009 08:41:39 |
|