![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
unde ai vazut tu asta?... ca eu n-am reusit sa vad nici o poza cu pridvorul amintit mai sus.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mihai, eu nu am nimic cu IPS Andrei. Am postat aceasta informatie pentru ca imi pare ca ne abatem cam mult de la canoanele privind modul in care se picteaza o biserica. Si nu uita, oamenii nu vad pridvorul ca pe ceva rupt de biserica. Este destul de indraznet sa adaugi un semn de egalitate intre acele persoane si Sfantul Constantin cel Mare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine ca nu-l picteaza pe scarotchi si ai lui...caci spun Sfintii,ca de nu ar fi martienii,atunci nimeni nu s-ar mai mintui.Daca cineva ar fi zvelt la minte,ar putea interpreta ca diavolii chiar vor binele oamenilor.Oare nu se vede astazi de ce bush si papa au ajutat la darimarea comunismului ?
|
|||
|
|||
![]()
Sa stii mai frate caci diavoli chiar sunt pictati pe Bisericile Ortodoxe - un exemplu scena Judecatii de apoi de la Manastirea Voronet.
Dar spune si motivul caci Bush,Gorbaciov si Papa Ioan Paul al-II-lea au fost pictati acolo ca oameni care au lasat pe Dumnezeu sa lucreze prin ei pentru a se scapa de comunism. De unde au oare romanii mai noul obicei de a se rusina sa-si faca rugaciunea inainte de masa cand mananca in locuri publice? Dar obiceiul de a se rusina a vorbi de Dumnezeu? Oare nu de la educatia ateista din timpul regimului comunist care te invata ca e ceva rusinos sa fii crestin si sa mergi la biserica si ca numai oamenii prosti si needucati fac asa ceva? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
Sfanta Cruce pe jos, intre semiluna si steaua lui David, intr-o biserica ortodoxa | delia31 | Biserica Ortodoxa Romana | 8 | 06.11.2012 12:09:35 |
Bin Laden pictat in chip de draci intr-o biserica ortodoxa din Timisoara | mihailt | Generalitati | 8 | 02.11.2009 23:37:54 |
Ceremonie a Cavalerilor de Malta intr-o biserica ortodoxa | IonutS | Generalitati | 15 | 16.07.2009 12:00:53 |
papa gafeaza precum Bush | urzicuta | Biserica Romano-Catolica | 8 | 23.09.2007 19:19:35 |
|