![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Cristi as fi vrut sa stiu unde pot citii mai multe rugaciuni in versuri scrise de Sf Ioan Iacob-Hozevitul.....sau poate le aduceti dvs aici pe forum ....si daca nu supar....scrie-ti si autorul versurilor....iertare....
|
|
||||
|
||||
![]()
Sf. Ioan Hozevitul a semnat tot ce am postat , de la prima pana la ultima postata.Toate versurile sunt facute de el si le gasesti printre multe alte si alte invataturi de un real folos. Titlul exact al cartii o sa ti-l scriu maine, pentru a nu a omite ceva din textul titlului. Acum sunt la serviciu si majoritatea cartilor , acasa le tin, deci te rog, putina rabdare pana maine.
|
||||
|
||||
![]()
daca vrei mai repede decat poate Stefan, opera Sfantului e publicata in cartea Hrana duhovniceasca (proza si versuri), volum separat cu versurile este Dor de pustie,dor de cer.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
e bine de stiut ca la pangare(manastiri,biserici) le gasiti mai ieftine...
|
||||
|
||||
![]()
Poate, dar nu toate cele ce dorim le gasim unde ne-am dori si pana la urma , merita o paine doau mai putin in casa pentru o carte .
|
||||
|
||||
![]()
Preasfanta Maica si Fecioara / Nadejea sufletului meu, / Tu esti a mea mijlocitoare / La Milostivul Dumnezeu, / De n-ar avea la ceruri lumea / Rudenie de pe pamânt, / Atunci ar fi pustie viata / Asemenea unui mormânt. / De nu erai Tu primavara / A veacului ințelenit, / Ar fi ramas de-a pururi iarna / Si soarele n-ar fi zambit. / De n-ai fi revarsat Tu zorii / Peste pamântul adormit, / Atuncea umbra cea de moarte / Ar fi ramas fara sfârsit. / Iar astazi Preacurata Maica / Cand toti ne-am abatut la rău / De nu te vei ruga fierbinte / Ne parasește Fiul Tau. / Trimite semn de pocainta / Poporului nedumerit / Si ada iarasi la credinta / Pe sufletul cel ratacit. / Dezleaga , Preacurata Maica / Catusele celor robiti / Si dăruieste-le rabdare / Crestinilor napastuiti ! ( Sfântul Ioan Iacob- Românul - Hazevitul )
|
|||
|
|||
![]()
SINGUR
Cand singur te vei simti In tara straina, printre staini Roaga-te si vei gasi Pe cei Intr-u Domnul Ca tine vor fi Pe cei ce-I urmeaza Lui Sunt toti intr-un unul Si unul intr-u Cel de Sus Iar singur, nute vei simti Familia iti vei gasi In sanul familiei te vei regasi Biserica iti va fi Casa Parintele iti va fi Tata Cu sfaturi te va povatui Intr-un Domnul a trai Iar cei de la Liturghie Cei ce te vor inconjura Ca pe o sora ca pe un frate Te vor ajuta Si nu uita Aceasta-ti este casa Aici iti e Familia |
|
||||
|
||||
![]()
[SIZE=3]Rog Sfanta Treime sa ma ierte pentru ca nu mi-am ascultat Ingerul meu pazitor. [/SIZE]
[SIZE=3]Rog Sfanta Treime sa ierte pe Ingerul pazitor pentru ca nu si-a facut in intregime misiunea cu mine, din cauza ca nu l-am ascultat.[/SIZE] [SIZE=3]Rog Ingerul meu pazitor sa ma ierte pentru ca nu l-am ascultat si sa nu ma paraseasca.[/SIZE] [SIZE=3]Rog Sfanta Treime sa il ajute pe Ingerul meu pazitor, sa-i trimita ajutoare, ca sa isi poata face misiunea cu mine si sa ma ajute sa-l pot auzi si asculta.[/SIZE] [SIZE=3]Multumesc Sfintei Treime si Ingerului meu pazitor pentru ajutorul primit.[/SIZE] [SIZE=3]AMIN.[/SIZE]
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Colinde,versuri. | tigerAvalo9 | Craciunul - Nasterea Domnului | 30 | 15.12.2014 14:00:54 |
Versuri pe muzica - cine este autorul | dorinastoica14 | Generalitati | 43 | 06.10.2012 19:53:33 |
Iron Maiden - adevarul din spatele unor versuri | Brave New World | Generalitati | 18 | 04.08.2012 21:54:59 |
Psaltirea in versuri | cristiboss56 | Rugaciuni | 70 | 27.01.2011 00:29:29 |
Rugăciunea Sfântului Efrem Sirul în versuri | atud | Rugaciuni | 0 | 08.04.2008 22:22:52 |
|