Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2009, 11:07:17
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Constantin poate ca ar trebui facute aceste petitii de mana. Ele sa circule din parohie in parohie. La mine spre exemplu s-au facut liste efectiv, unde omul semneaza sau nu. E dreptul nostru de a alege. Poate ca daca preotii de parohii ar proceda astfel ( sau ar fi indemnati de enoriasi daca ei nu i-au atitudine, dar cu duhul blandetii si in particluar) si ar explica concret ce reprezinta aceste hartii nu s-ar mai produce atata haos, neincredere, injurii. Cred ca e o solutie buna si mult mai la indemana.
Cu siguranta! Deja s-a inceput si aceasta. De la Petru Voda a plecat o lista spre alte manastiri. Bine e ar fi ca fiecare parohie ortodoxa (si nu numai) sa faca aceasta!
Reply With Quote
Vechi 17.01.2009, 12:54:18
Askeladd Askeladd is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2008
Implicit

Petitile online nu prea au efect. Trebuie lobby sau scrisori fizice catre parlamentari, pentru a avea un efect.
Reply With Quote
Vechi 17.01.2009, 19:57:21
cosmin_lovin cosmin_lovin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Din cate stiu listele cu semnaturi circula deja prin bisericile de parohie,am semnat intr-o astfel de lista din data de 11/01,duminica trecuta.
Reply With Quote
Vechi 17.01.2009, 20:24:21
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Implicit Alte prioritati sunt in lume...

De ce atatea eforturi ptr a implementa aceste cipuri si ptr alte probleme mai importante ale lumii nu se gaseste niciodata timp si bani? Nu se gasesc solutii reale, practice ptr : razboaie, saracie, foamete, inundatii, avorturi, desfranare si cate si mai cate rautati...? In schimb sunt bani pt cipuri ! Sa se aleaga praful de ele, ca si de costisitorul experiment CERN.
De aici reiese reaua credinta, chiar nebunia... celor care urmaresc implementarea cipurilor si la oameni !
Reply With Quote
Vechi 17.01.2009, 20:41:50
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cosmin_lovin Vezi mesajul
Din cate stiu listele cu semnaturi circula deja prin bisericile de parohie,am semnat intr-o astfel de lista din data de 11/01,duminica trecuta.
Si-n parohiile din diaspora se strang semnaturi! Deci, solidari cu fratii din Romania.
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 21:35:55
nastac_miruna's Avatar
nastac_miruna nastac_miruna is offline
Member

Data înregistrării: 15.11.2007
Locație: BUCURESTI
Implicit

Citat:

Atata timp cat Patriarhia Romana nu ia nici o pozitie legata de acest subiect, nu cred ca preotii de parohii au curaj sa faca mai mult, poate nu toti preotii, dar majoritatea, mai ales din Bucuresti!
As fi curioasa la ce biserica ati semnat o asemenea lista!

Bunul Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne intareasca.
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 21:59:06
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Cand s-a pus in discutie legalizarea prostitutiei nu s-au mai semnat petitii peste petitii. La marsul de protest am fost doar cativa. Asa ca e mai indicat sa ne canalizam puterea in rugaciune si nu in petitie. Oare am uitat ca ceea ce este cu neputinta la om este cu putinta la Dumnezeu?
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 22:29:10
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Cand s-a pus in discutie legalizarea prostitutiei nu s-au mai semnat petitii peste petitii. La marsul de protest am fost doar cativa. Asa ca e mai indicat sa ne canalizam puterea in rugaciune si nu in petitie. Oare am uitat ca ceea ce este cu neputinta la om este cu putinta la Dumnezeu?
Cu tot respectul... la influenta pe care o are BOR in natiunea romana, NU a actionat suficient, nu a actionat cu toata forta de care e capabila: nici in cazul prostitutiei, nici a avorturilor, nici a vaccinului mizerabil gardasil, nici acum cu pasapoartele biometrice. Dece? Din lipsa de curaj, ...ca nu au coloana vertebrala.

Intradevar, lui Dumnezeu ii sunt toate in putinta, dar Dumnezeu lucreaza in lume prin oameni, prin cei indrazneti..."Indrazniti ca Eu am biruit lumea"
In mana BOR s-au aflat toate! Insa, din pacate se pare ca acolo nu sunt acei oameni indrazneti si capabili...

In ziua cand s-a publicat pe prima pagina din Ziarul Lumina, despre manualele de religie cu povestile "educative" in care copii descopereau un Dumnezeu pedepsitor....Cu gheorghita care cade de pe scara si isirupe piciorul, asta fiind vazuta drept pedeapsa lui Dumnezeu... Tot atunci isi rupse PF Sa piciorul!
Ar fi trebuit sa-i dea atunci cineva cartea aceea cadou, sa privesca in ea ca intr-o oglinda!
Reply With Quote
Vechi 19.01.2009, 16:08:21
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Implicit Adevarul e de partea Parintelui Iustin Parvu.

DECIZIA E LUATA!
Adevarul e de partea Parintelui Iustin Parvu.
ADIO cipuri !!!
Reply With Quote
Vechi 15.03.2009, 23:42:11
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

Citat:
ferice de voi ,ca la noi in vest mi s-a spus de preot ca ei nu fac nimica fara dispozitie de sus.Asa ca stau credinciosii cei mai multi n nestiinta despre cipuri!!
Reply With Quote
Răspunde

Tags
apel impotant !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Impotriva Halloween-ului C.tin Vrajitoria 37 01.03.2017 12:56:53
Religia Ctrl+C-ului Patrie si Credinta Alte Religii 2 06.01.2012 14:48:08
O noua infatisare a site-ului CrestinOrtodox admin Reguli generale de utilizare a forumului 81 16.03.2010 19:28:50
Taina mortii. Moartea dreptului si moartea pacatosului patinina34 Din Noul Testament 1 04.01.2009 07:32:19