![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Petitile online nu prea au efect. Trebuie lobby sau scrisori fizice catre parlamentari, pentru a avea un efect.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate stiu listele cu semnaturi circula deja prin bisericile de parohie,am semnat intr-o astfel de lista din data de 11/01,duminica trecuta.
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce atatea eforturi ptr a implementa aceste cipuri si ptr alte probleme mai importante ale lumii nu se gaseste niciodata timp si bani? Nu se gasesc solutii reale, practice ptr : razboaie, saracie, foamete, inundatii, avorturi, desfranare si cate si mai cate rautati...? In schimb sunt bani pt cipuri ! Sa se aleaga praful de ele, ca si de costisitorul experiment CERN.
De aici reiese reaua credinta, chiar nebunia... celor care urmaresc implementarea cipurilor si la oameni ! |
|
|||
|
|||
![]()
Si-n parohiile din diaspora se strang semnaturi! Deci, solidari cu fratii din Romania.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Atata timp cat Patriarhia Romana nu ia nici o pozitie legata de acest subiect, nu cred ca preotii de parohii au curaj sa faca mai mult, poate nu toti preotii, dar majoritatea, mai ales din Bucuresti! As fi curioasa la ce biserica ati semnat o asemenea lista! Bunul Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne intareasca. |
|
||||
|
||||
![]()
Cand s-a pus in discutie legalizarea prostitutiei nu s-au mai semnat petitii peste petitii. La marsul de protest am fost doar cativa. Asa ca e mai indicat sa ne canalizam puterea in rugaciune si nu in petitie. Oare am uitat ca ceea ce este cu neputinta la om este cu putinta la Dumnezeu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intradevar, lui Dumnezeu ii sunt toate in putinta, dar Dumnezeu lucreaza in lume prin oameni, prin cei indrazneti..."Indrazniti ca Eu am biruit lumea" In mana BOR s-au aflat toate! Insa, din pacate se pare ca acolo nu sunt acei oameni indrazneti si capabili... In ziua cand s-a publicat pe prima pagina din Ziarul Lumina, despre manualele de religie cu povestile "educative" in care copii descopereau un Dumnezeu pedepsitor....Cu gheorghita care cade de pe scara si isirupe piciorul, asta fiind vazuta drept pedeapsa lui Dumnezeu... Tot atunci isi rupse PF Sa piciorul! Ar fi trebuit sa-i dea atunci cineva cartea aceea cadou, sa privesca in ea ca intr-o oglinda! |
|
|||
|
|||
![]()
DECIZIA E LUATA
![]() Adevarul e de partea Parintelui Iustin Parvu ![]() ADIO cipuri !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ferice de voi ,ca la noi in vest mi s-a spus de preot ca ei nu fac nimica fara dispozitie de sus.Asa ca stau credinciosii cei mai multi n nestiinta despre cipuri!!
|
![]() |
Tags |
apel impotant ! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Impotriva Halloween-ului | C.tin | Vrajitoria | 37 | 01.03.2017 12:56:53 |
Religia Ctrl+C-ului | Patrie si Credinta | Alte Religii | 2 | 06.01.2012 14:48:08 |
O noua infatisare a site-ului CrestinOrtodox | admin | Reguli generale de utilizare a forumului | 81 | 16.03.2010 19:28:50 |
Taina mortii. Moartea dreptului si moartea pacatosului | patinina34 | Din Noul Testament | 1 | 04.01.2009 07:32:19 |
|