![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
NU haina il face pe om ci sufletul.Dupa parerea mea nu conteaza ce culoare are bluza ,ce fel e bluza numai sa fie o tinuta decenta ,nu sa fie aproape om fara haine.Este indicat sa purtati culori cat mai deschise pentru ca iti dau stare de bine,pozitiv,decat culorile alb sau negru .Haina este facuta sa nu iti fie frig si sa nu umbli in costumul Evei sau a lui Adam pe strada nicidecum pentru a face ierarhie .
|
|
|||
|
|||
![]()
Moda la amish noua nu ne impresioneaza prea mult, caci avem si noi sectarii nostri. Sa nu facem precum preotul acela canadian, care se imbraca precum un catolic, pentru ca oamenii nu ar fi stiut ca e ortodox si sa evitam o tinuta clasica, doar pentru ca acestia o folosesc. Sa nu uitam ca la ei si barbile au un foarte mare rol de identificare, precum si carutele lor la fel de performante, ca si pe vremea Razboiului de Independenta.
Camasa alba si pantalonul negru se va purta vesnic si nu poate fi demodat. tinuta sobra spune ceva. Dar, mirela, tu ne poti spune cu adevarat ce se poarta anul acesta. Exista si tinere pe forum si poate ar vrea sa stie. Si poate ne explici, caci eu nu inteleg, de ce tinerele pun pe deasupra obiecte de vestimentatie, care alta data se purtau pe dedesupt. Noi inca din anii Ž80 am inceput sa umblam in desuurile de alta data ale femeilor: rochii cu volanase si cu bretelute. Acum s-a ajuns chiar la a purta doar sutienul colorat pe sub o bluza cu decolteu adanc. Ca sa nu mai vorbesc de buricul, cu care toate tinerele sunt f mandre si il expun indiferent de vreme sau ocazie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu intrebam de pasiune ci de tendintele modei de anul acesta si eventual sa ne raspunzi la problema descoperirii buricului in vestimentatia actuala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine, Mirela, nu-mi ramane decat sa iau un teanc de reviste si sa le studiez...
|
|
|||
|
|||
![]()
hai sa dau totusi niste indicii, desi nu prea cred ca intereseaza pe multi pe-aici... cam asta e ce port eu, lungime la nivelul genunchiului, culori alb/negru, maron, purple, dk red si animal prints -- da, astea se cam poarta acum!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Semne bune anul are...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Fetele cuminti nu mai sunt la moda? | Mia Mia | Nunta | 600 | 27.02.2014 01:46:09 |
Fericirile veacului acesta | Marius22 | Generalitati | 7 | 09.06.2011 12:44:01 |
Are cineva informatii concrete privind perseidele din anul acesta? | truthtostone | Generalitati | 16 | 09.08.2010 15:44:46 |
|