![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca acest microcip ce se urmareste sa ne fie implantat este semnul lui Antihrist din trei motive:
1. Textul Apocalipsei, cap. XIII-XIV porunceste sa nu ne insemnam cu 666 pe mana dreapta ori pe frunte. 2. S-a demonstrat stiintific ca tehnologia de scanare a microcipurilor chiar utilizeaza 666. Multi sfinti sunt de parere ca ,,numarul de om" este CNP despre, al carui semn este 666. 3. Se pare ca abia dupa acceptarea acestor microcipuri va incepe ,,distractia", adica adevarata lepadare care nu va fi deloc simbolica. Mai intai, poate ca unii o vor duce mai bine, dar apoi se va incerca reeducarea lor in directia dorita. Prin acel microcip poti fi controlat si manipulat, caci nu mai esti stapan pe nimic din ce era al tau. Ti-ai vandut libertatea pentru un blid de linte. Exista microcipuri care pot influenta comportamentul uman. Exista microcipuri care transmit informatii despre ce vezi si ce vorbesti etc. Atunci sa-i vad eu chiar si pe atei daca se vor simti bine daca acele informatii vor ajunge la indemana oricui. Se vor cai multi si dintre cei care vor primi acest microcip, dar va fi tarziu. Se vor zbate si ei si-si vor pierde si sufletul pe langa toate acestea. Acel microcip nu confera siguranta, ci mai multa nesiguranta. Orice raufacaror dotat cu aparatura necesara stie totul despre tine, iar cine stapaneste informatia stapaneste situatia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Omul credincios ,omul intru Hristos nu se va lepada sau se va duce in directie gresita chiar si avand acel cip.Se pare ca urmeaza venirea Antihristului ,semnele Apocalipsei incep sa apara. |
|
|||
|
|||
![]()
IT, mie nu-mi e clar ceva: la ce te referi? La noile buletine si permise auto sau la cipul implantat sub piele?
Si nu inteleg de ce atatea planuire, ce atata grija pentru aceasta "evadare" fata de lume. Pai daca tot s-ar spune ca suntem "crestini", de ce ar fi asa de dificil si de incurcata treaba sa lasi totu si s-o tai unde te taie capu? Unu dintre rapsunsurile la aceasta intrebare este pentru ca NU VREM si ne place foarte mult modu de viata de acum, adica cu burta plina mereu, la caldurica si cu toate cele necesare pentru o viata trainica, si ne-ar fi tare greu sa plecam de nebuni prin vagauni si scorburi sa traim ca salbaticii din niste motive religioase in care am crezut, dar deh, uite ca acum cand suntem pusi cu situatia fata in fata, parca e prea complicat, da' parca nu ne-ar pica bine sa plecam ca si incepem sa ne facem griji, sa ne punem intrebari, ca nu suntem pregatiti si in final sa concluzionam ca nu e de de noi "evadarea" asta. Dar nu va uitati numai la voi, ganditi-va ca majoritatea au famili, cum sa isi supuna copii la un mod de viata auster? Hehe, atunci vom vedea adevarata noastra fata de "crestini", ca normal, omu la anaghie se cunoaste. Si inca ceva: sa ma lamureasca si pe mine careva, de unde s-ar sti clar ca vremurile de acum sunt cele profetite in Biblie? Stiti ca acolo spune ca trebuie sa avem traire duhovniceasca ca sa-si dea seama care-i momentu, ca fara "practica" in religie, adica comoara noastra fiind plina doar de lene si delasare, nu am crede chiar si-un sfant de ne-ar spune, asta e cea mai urata chestie, ca totul se va petrece, iar noi nu vom realiza, crezand ca inca n-a venit timpu. Asta nu inseamna ca a venit, dar nici ca nu a venit. Toata agitarea si tulburarea asta cu vremurile de pe urma nu e decat o mare incertitudine si atat, insa nimeni nu stie lamurit daca e sau nu e! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest poti sa fredonezi..."Bogatii au saracit si au flamanzit, iar cei ce-l cauta pe Domnul (din toata inima) nu se vor lipsi de tot binele". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti ajunge oricand fata in fata cu asa ceva. Nu e neaparata nevoie de apocalipsa. Doamne Fereste! dar un cutremur de 7-8 grade in Bucuresti ar transforma orasul actual intr-o lupta de supravietuire. Traficul este aglomerat acum si unitatile sanitare nu fac fata, daramite in cazul unui dezastru? Primul lucru, s-ar opri curentul, gazele si apa ca sa se evite alte accidente. Cum vei supravietui fara aceste lucruri timp de 2 saptamani sa zicem. Urmatoarea cadere in acest domino sunt painea si alimentele zilnice. Cam greu sa mai obtii o paine fara apa, gaze si curent electric nu? Apoi medicamentele, situatia infractionala ridicata, etc etc. Tot ceea ce am spus mai sus are o probabilitate de 99%. Un cutremur puternic va fi (mereu e unul la ~30 ani) si infrastructura, cladirile, traficul si densitatea populatiei sunt cunoscute de toti. Daca ceea ce am spus mai sus are o probabilitate de 99%, atunci nici macar 1% din locuitorii Bucurestiului nu sunt pregatiti pentru asa ceva. 1. Sa supravietuiesti fara sa iti iei masuri de protectie este foarte greu. Necesitatea masurilor este evidenta. 2. Sa ai masuri de protectie si sa fii singur e cu mult mai greu sa supravietuiesti decat daca faci parte dintr-un grup in care toti indivizii sunt pregatiti sa supravietuiasca. 3. Sa faci parte dintr-un grup pregatit sa supravietuiasca dar care este parasit de Dumnezeu atunci e imposibil sa supravietuiesti. Evident si reciproca e adevarata, daca Dumnezeu vrea sa supravietuiesti, vei supravietui si daca e sa cazi din avion intr-o mare agitata plina de rechini. :) Ciudat, majoritatea spun, pai e cum vreau Dumnezeu, nu? La ce bun sa ma mai agit? Ei bine, nu e dupa cum vrea Dumnezeu, ci totul e la Mila Lui. Personal nu va cred prea bun pentru pentru Mila Lui deci ideal ar fi sa fac si eu ceva. Pe principiul, Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si in traista. In concluzie, consider esential ca toti acesti crestini care vor refuza SEMNUL sa inceapa sa socializeze, sa se organizeze, sa se informeze si sa se ajute intre ei. Dumnezeu este Tatal. Si carui tata nu i-ar placea sa isi vada toti copiii sub acelasi acoperis la aceeasi masa? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite parerea mea: eu nu cred ca noul buletin cu cip biometric este 666, stii de ce? Pentru ca este un simplu card, il arunc in dulap la pastrare si cu asta-basta, il scot doar la nevoie ca si pe asta de acum cu CNP. Nu ma agita deloc. Dar daca se va impune prin lege implantul sub piele al unui microcip care sa inlocuiasca toate actele unui om, atunci gata, s-a terminat, individu ori lasa totu si pleaca, ori accepta si intra in sistemu lor de supraveghere nonstop, sau pecetluirea in limbaj religios. |
|
|||
|
|||
![]()
Total de acord cu veilur "Dar daca se va impune prin lege implantul sub piele al unui microcip care sa inlocuiasca toate actele unui om, atunci gata, s-a terminat, individu ori lasa totu si pleaca, ori accepta si intra in sistemu lor de supraveghere nonstop, sau pecetluirea in limbaj religios." Se spune clar de pecetluire pe mana sau pe frunte, nu spune de nimic pe care sa-l cari dupa tine, cum cari buletinu sau cartela de la bancomat sau de la servici. Spune de marcat. Pot sa vina sa-mi tatueze toti peretii si toate hainele cu 666 ca nu are nici o legatura cu mine ca individ. Pana nu se ajunge la implant sau la stiu io ce imprimare laser pe mine, pe sau in corpu meu, n-are a face.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un rau mai mare nu are nicio sansa in fata celui care nu accepta un rau mai mic dar RAUL stie ca are cel putin o sansa in fata celui care accepta un rau mai mic. Daca nu incerci macar sa fumezi nu poti ajunge dependent de tutun. Daca nu vrei macar sa incerci bautura nu ai cum sa ajungi alcoolic. La fel si cu drogurile. Insa situatia se schimba dramatic cand incerci... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Implantul cu cip e tot cu 666. Acceptarea implantului reprezinta LEPADAREA. Daca ai cazut te lepezi mai usor. Daca nu ai cazut e mai greu sa te lepezi. Pricepi acum? |
|
|||
|
|||
![]()
Unde frate e 666 ala sa il vad si eu? Te rog mult arata-mi-l si mie, ca sa stiu si eu una si buna. Vorbesc serios, nu vreau sa ironizez.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Am niste ganduri care vin de la necurat cred | annajanette | Generalitati | 29 | 06.08.2010 10:31:45 |
Celor care nu cred pana nu vad | flying | Biserica Ortodoxa Romana | 297 | 01.05.2010 07:46:45 |
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 21.06.2009 14:51:29 |
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 74 | 09.06.2009 12:17:58 |
|