Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2009, 19:40:00
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Dorina , am descoperit si partea ta mai vesela ! Adica sa inteleg ca Alin e expert in publicitate, firme luminoase ?

Cristi,era treaba cu subiectul acela in care iti uram La multi ani,asa imi place mie sa fie o urare pentru un sarbatorit,mai speciala.

Dar ar trebui sa stabilim locul...ar trebui instiintati toti...
Reply With Quote
Vechi 04.01.2009, 20:29:01
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

.
Da Alin eu am inteles perfect mesajul scris de Dorina, mi-a placut si m-a veselit efectiv, pentru ca Dorina are un suflet mare si foarte bun ca si tine , un suflet tanar, aprecind sinceritatea ta . In legatura cu subiectul propus, parerea mea personala, este ca nu ar fi necesar deschiderea unui topic special pentru tema propusa , pentru ca exista un topic intitulat: "forumul nostru"unde se poate aborda si subiectul unei intalniri, organizarii unui pelerinaj si multe altele. Creand topice mereu noi , nu facem decat sa risipim multe din idei, dorinte, diverse probleme, legate de noi si dorintele noastre, piezandu-se in timp , find necesar un efort in plus de a cauta in arhiva ( istoricul ) topicelor ce au fost create de-a lungul timpului. Asa ca cauta tu unde este topicul intitulat:"forumul nostru"si posteaza dorinta de a oraniza o intalnire-pelerinaj, etc. In timp vor mai posta si altii si cu ajutorul Bunului Dumnezeu, se poate realiza ceva. Sa lasam topicul de fata pentru ce a fos creat, pentru nouatati pe site, adrese utile , sa nu iesim din tema topicului, pentru ca se creaza o brambureala . Asa ca, ca o ultima postare a mea aici despre tema unei intalniri, pelerinaj , etc, cauta topicul :Forumul nostru.

Dar ar trebui sa stabilim locul...ar trebui instiintati toti...[/quote]
Vechi 05.01.2009, 10:39:05
eduardd
Guest

Implicit

http://www.ziarullumina.ro/pag;1;773...ocumentar.html
Reply With Quote
Vechi 05.01.2009, 19:12:27
eduardd
Guest

Implicit

http://www.ortodoxmedia.com/dn/0628/...2008-01-18.mp3
Reply With Quote
Vechi 05.01.2009, 20:42:35
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
Dorina , am descoperit si partea ta mai vesela ! Adica sa inteleg ca Alin e expert in publicitate, firme luminoase ?
Pai de ce?Ai crezut ca sunt o morocanoasa?Nu sunt.Iar Tigrisorul imi este foarte drag!Am fost impresionata de dragostea ce o are pentru tine.Pentru mine valoarea unul om se masoara in DRAGOSTE.Am cautat topicul despre forum dar nu l-am gasit.
Reply With Quote
Vechi 05.01.2009, 20:43:58
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit O noua aparitie !

Citat:
Site-ul cititorului crestin : www.librariasophia.ro - printr-un click intri in raiul cartilor. www.librariasophia.ro -este cea mai mare librarie on-line de carte crestina.
In cadrul colectiei "Psihoterapia Ortodoxa" , editura Sophia a editat cartea lui Konstantin V. Zorin : "Genele si cele sapte pacate capitale. Ce ti-e scris , in frunte ti-e pus ! Se poate schimba aceasta"
Vechi 06.01.2009, 06:04:52
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
In cadrul colectiei "Psihoterapia Ortodoxa" , editura Sophia a editat cartea lui Konstantin V. Zorin : "Genele si cele sapte pacate capitale. Ce ti-e scris , in frunte ti-e pus ! Se poate schimba aceasta"
Multumesc eu una, Cristi, asta e o informatie valoroasa!
Vechi 07.01.2009, 07:51:24
eduardd
Guest

Implicit Spital crestin

http://www.alexradescu.ro/2008/07/sp...l-chirila.html
Reply With Quote
Vechi 07.01.2009, 13:38:52
eduardd
Guest

Implicit Merita citit articolul!!!

http://cidadededeus.wordpress.com/20...decat-oligarh/
Reply With Quote
Vechi 23.01.2009, 18:13:49
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Un nou portal !

Cu ocazia aniversarii a 150 de ani de la Unirea Principatelor, maine 24 . 01 . 2009 ora 17. 30 va fi lansat : www.monumenteiasi.ro
Răspunde

Tags
apel!