![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cristi,era treaba cu subiectul acela in care iti uram La multi ani,asa imi place mie sa fie o urare pentru un sarbatorit,mai speciala. Dar ar trebui sa stabilim locul...ar trebui instiintati toti... |
|
||||
|
||||
![]()
.
Da Alin eu am inteles perfect mesajul scris de Dorina, mi-a placut si m-a veselit efectiv, pentru ca Dorina are un suflet mare si foarte bun ca si tine , un suflet tanar, aprecind sinceritatea ta . In legatura cu subiectul propus, parerea mea personala, este ca nu ar fi necesar deschiderea unui topic special pentru tema propusa , pentru ca exista un topic intitulat: "forumul nostru"unde se poate aborda si subiectul unei intalniri, organizarii unui pelerinaj si multe altele. Creand topice mereu noi , nu facem decat sa risipim multe din idei, dorinte, diverse probleme, legate de noi si dorintele noastre, piezandu-se in timp , find necesar un efort in plus de a cauta in arhiva ( istoricul ) topicelor ce au fost create de-a lungul timpului. Asa ca cauta tu unde este topicul intitulat:"forumul nostru"si posteaza dorinta de a oraniza o intalnire-pelerinaj, etc. In timp vor mai posta si altii si cu ajutorul Bunului Dumnezeu, se poate realiza ceva. Sa lasam topicul de fata pentru ce a fos creat, pentru nouatati pe site, adrese utile , sa nu iesim din tema topicului, pentru ca se creaza o brambureala . Asa ca, ca o ultima postare a mea aici despre tema unei intalniri, pelerinaj , etc, cauta topicul :Forumul nostru. Dar ar trebui sa stabilim locul...ar trebui instiintati toti...[/quote]
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pai de ce?Ai crezut ca sunt o morocanoasa?Nu sunt.Iar Tigrisorul imi este foarte drag!Am fost impresionata de dragostea ce o are pentru tine.Pentru mine valoarea unul om se masoara in DRAGOSTE.Am cautat topicul despre forum dar nu l-am gasit.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc eu una, Cristi, asta e o informatie valoroasa!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cu ocazia aniversarii a 150 de ani de la Unirea Principatelor, maine 24 . 01 . 2009 ora 17. 30 va fi lansat : www.monumenteiasi.ro