![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc Razvan.
Familia lui Eugenio este foarte framantata si trista. Cine stie cum se va sfarsi. Oricum el nu este ortodox, insa este un suflet milos de crestin, c doar de asta s-a dus acolo voluntar, fara bani, ca sa ajute pe altii mai putin fericiti. |
|
||||
|
||||
![]()
STIRI:
Cei 3 voluntari Suedezul Andreas Notter, Italianul Eugenio Vagni si Filipina Mary Jean Lacaba, rapiti in Philippine de catre un grup islamic apartinind lui Abu Sayyaf , sint ameninati cu decapitarea. S-au deschis focuri de arme, care au durat timp de 3 zile, pina la ora actuala. Grupul terorist islamic a cerut 5 milioane de dolari. Se pare ca nimeni este dispus sa plateasca, iar Abu vrea sa procedeze la decapitarea celor trei... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne ajuta-i ,nu-i parasi si indura-te de Andreas ,Eugenio si Mary Jean !Indeparteaza Tata , cu bunavointa Ta ,raul s iprimejdia de moarte si tine-i in marea mila a Ta ! Nu-ti intoarce Doamne fata de la ei ,iarta-i si scapa-i ,de e cu voia Ta .Amin . Sa ne rugam pentru toti trei -nu conteaza ca nu sunt ortodoxi - sunt tot frati cu noi ,tot suflete ...
Doamne ajuta-i !
|
||||
|
||||
![]()
Doamne iarta-le pacatele lui Andreas ,Eugenio si Mary Jean , da-Le credinta si indura-Te de ei daca Ti-e voia!
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamne nu-i parasi pe cei care au nevoie de Tine! Ajuta-i Doamne si-nmoaie inimile celor care-i tin ostatici!
|
|||
|
|||
![]()
Scoate-mă de la vrăjmașii mei, Dumnezeule, și de cei ce se scoală împotriva mea, izbăvește-mă.
2. Izbăvește-mă de cei ce lucrează fărădelegea și de bărbații vărsărilor de sânge mă izbăvește. 3. Că iată au vânat sufletul meu, stătut-au împotriva mea cei tari. 4. Nici fărădelegea și nici păcatul meu nu sunt pricină, Doamne. Fără de nelegiuire am alergat și m-am îndreptat spre Tine; 5. Scoală-Te, întru întâmpinarea mea și vezi. Și Tu, Doamne, Dumnezeul puterilor, Dumnezeul lui Israel, 6. Ia aminte să cercetezi toate neamurile; să nu Te milostivești de toii cei ce lucrează fărădelegea. 7. Întoarce-se-vor spre seară și vor flămânzi ca un câine și vor înconjura cetatea. 8. Iată, vor striga cu gura lor și sabie în buzele lor, că cine i-a auzit? 9. Și Tu, Doamne, vei râde de ei, vei face de nimic toate neamurile. 10. Puterea mea în Tine o voi păzi, că Tu, Dumnezeule, sprijinitorul meu ești. Dumnezeul meu, mila Ta mă va întâmpina; 11. Dumnezeu îmi va arăta înfrângerea dușmanilor mei. 12. Să nu-i omori pe ei, ca nu cumva să uite legea Ta; 13. Risipește-i pe ei cu puterea Ta și doboară-i pe ei, apărătorul meu, Doamne. 14. Păcatul gurii lor, cuvântul buzelor lor, să se prindă întru mândria lor și de blestemul și minciuna lor se va duce vestea. 15. Nimicește-i, întru mânia Ta nimicește-i, ca să nu mai fie! 16. Și vor cunoaște că Dumnezeu stăpânește pe Iacob și marginile pământului. 17. Întoarce-se-vor spre seară și vor flămânzi ca un câine și vor înconjura cetatea. 18. Ei se vor risipi să mănânce; iar de nu se vor sătura, vor murmura. 19. Iar eu voi lăuda puterea Ta și mă voi bucura dimineața de mila Ta. 20. Că Te-ai făcut sprijinitorul meu și scăparea mea în ziua necazului meu. 21. Ajutorul meu ești, ție-Ți voi cânta, că Tu, Dumnezeule, sprijinitorul meu ești, Dumnezeul meu, mila mea. Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
Noutati in cazul acestei rapiri:
Va multumesc mult pentru rugaciuni. Din pacate, a fost eliberata dor femeia, pina acum, era o filipineza care reprezenta Crucea Rosie, iar ceilalti doi sint in pericol de a fii decapitati. Arabul respectiv, Abu Sayyaf , a promis pentru aceasta duminica, un cadou macabru cu taiere capului unuia dintre ei: ori italianul ( varul sotului meu) ori elvetianul... S-a declarat stare de urgenta pentru acest caz. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am scapat de PDL, si am dat de...mafia rosie !!! | guardian knight | Generalitati | 331 | 13.03.2013 15:32:05 |
Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 14:58:18 |
Crucea Sf. Apostol Petru vs. crucea satanica | camy_d | Sfintii Apostoli Petru si Pavel | 19 | 14.04.2011 04:23:25 |
Rugaciunea sotului pentru sotia sa | Intrebari utilizatori | 0 | 07.07.2010 16:07:09 | |
Botezul sotului meu | elenavioletacocos | Botezul | 11 | 26.10.2009 08:43:14 |
|