![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Sunt foarte dezamagita de tot ce s-a intamplat cu preotul Nicu Gabriel, cel care a incercat sa arate ce inseamna dragostea si credinta catre Dumnezeu in adevaratul sens al cuvantului. Imi pun multe semne de intrebare in legatura cu cei care au decis sa interzica publicarea unei carti scrise de el ........sunt sigura ca nu avea ce rau sa faca, noua credinciosilor poate doar celor care slujesc in Casa Domnului si nu urmeaza toti pasi pe care i-a urmat in viata Isus.Am citi tot ce s-a scis despre el si interviurile, slujbele si stiu un singur lucru ca l-am cunoscut in Boranesti iar acest om si preot a respectat votul monahal, acest preot a avut un har de la Dumnezeu si acest lucru se dovedeste din toate marturiile oamenilor care l-au cunoscut. De ce? Cand cineva deschide o cale, altcineva trebuie sa o inchida? Nu a facut nimanui nici un rau, a facut numai bine pe cei necredinciosi i-a intors la credinta, pe cei bolnavi i-a facut bine. A fost un om al lui Dumnezeu,curat, de aceea veneau din toat tara si din strainatate la el. De ce nu face nimeni nimic in acest caz? De ce nimeni nu vrea sa faca lumina in cazul lui......de frica? Frica de cine? Cei care au fost la biserica in Boranesti si v-ati facut bine Copii, Parintii, Sotii, Mamele,s.a. .....l-ati uitat? Ati uitat ca plecati impacati sufleteste, curati, sentimentul acela pe care il aveati de mantuire l-ati uitat? IL mai aveti? Sau l-ati mai avut vreodata? Imi pare rau ca nu am nici o putere sa fac lumina in acest caz dar sunt oameni care pot s-o faca si care poate au fost ajutati de el........ Mi-asi dori sa stiu de ce a murit? De ce nu l-au mai lasat sa slujeasca in biserica din Boranesti? De ce i-au interzis cartea? Pentru ca el nu cerea bani cum fac altii,ptr ca tinea post si se ruga, ptr ca traia in saracie, iar alti nu pot sa o faca chiar daca slujesc in casa Domnului. Bunica mea din Boranesti care nu a pierdut nici o slujba spune ca nu a intilnit si nu va mai intalni vreodata un preot ca el, pentru ea si pentru multi a fost ca un inger trimis de Dumnezeu. 11 octombrie 2008 10:09 ![]() 28 noiembrie 2008 22:37 Am preluat doua citate de pe blogul d-lui Claudiu Tarziu, referitoare la acest aspect. In acel blog, mai exista si altele pentru cei interesati. Ideea e ca acest subiect trebuie tratat cu seriozitate. Crestinii au observat minunile, partea buna a lucrurilor, iar marturiile lor trebuie totusi luate in considerare. Nu se poate ca un singur duhovnic, oricat ar fi de induhovnicit, sa hotarasca singur in legatura cu un duhovnic a carui valoare numai Dumnezeu o stie cu adevarat. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parastas - Parintele Gabriel Nicu | antoniap | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 01.07.2014 13:39:56 |
Nicu Wagner..cantari crestine | tigerAvalo9 | Resurse ortodoxe on-line | 40 | 05.04.2009 20:16:31 |
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 04:57:26 |
Cine este vizionarul Gabriel(Gavriil)? | dan_ion | Vrajitoria | 85 | 14.11.2008 09:47:08 |
Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 0 | 04.02.2007 15:57:47 |
|