![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asadar omul credincios traieste oarecum izolat dar prin rugaciunea sa pentru toata lume este cu lumea ,pe cand omul pacatos traieste alaturi de acei asemenea lui in aceleasi pacate dar este singur caci este separat prin pacat de Dumnezeu.Spune-mi te rog daca am inteles bine. Si in biserica,si aici si oriunde oamenii sunt la fel unii nu vor sa-si arate adevarata fata iar altii chiar nu au alta fata si o arata pe cea pe care o au.Si totusi desi tot ce ai scris este adevarat in fiecare om exista aceea dorinta spre sacru care asemenea unei samante asteapta timp prielnic pentru incoltire.(dar...sunt multe seminte care niciodata nu vor incolti). |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc tuturor ptr cuvintele frumoase ....o sa continui si de acum incolo cu rugaciunea ....cu nadejdea ca se va schimba macar un pic....ptr ca e vorba de tatal meu, un om dur, foarte sever....si atunci cand vom fi judecati ca familie vreau sa cred ca am facut tot ce mi-a stat in putinta sa-i intorc fata catre Dumnezeu.....Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu timpul am inceput sa ne interesam si de alte topicuri, si pot acum sa te felicit pentru aportul tau considerabil din ultima vreme. Sfintii Parinti, din care ai postat inca ne vorbesc pe inteles si o vor face pana la sfarsitul veacurilor! Mai ramane sa si transpunem in viata noastra invataturile lor intelepte! Teoria ca teoria, dar practica ne omoara! Sa dea Dumnezeu sa ajungem sa traim cu totii in mod intelept si sa nu ne irosim viata, acum ca timpul s-a scurtat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt de parere ca anumite lucruri trebuie repetate la infinit si aici ma refer la tot ceea ce au spus Sfintii Parinti.....ptr ca sunt destui cei care au avut sansa sa vorbeasca sau sa asculte vorbele intelepte ale unor preoti celebrii(Parintele Cleopa, Parintele Argatu, Parintele Arsenie etc).....si as vrea sa le scrie aici .....stiu o sa spuneti ca au fost scrise carti....dar ce sa-i faci daca nu ma satur sa ascult poate acelasi lucru spus de mai multe ori....cred ca sunt of topic, dar nu mai are importanta....ma iertati ....ma iertati....Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Iarta-ma Thheo, dar nu prea inteleg ce vrei sa spui. Si mie imi plac Sfintii Parinti, si imi plac in egala masura si relatarile celor spuse de Duhovnic, care ar avea interes general.
Nu am deci nimic impotriva sa se tot scrie si sa se raspunde la intrebari referitoare la cele scrise de Sfintii Parinti. In general nu am nimic impotriva la ceva intelept, si deci folositor. Deci nu inteleg de ce crezi ca ai gresi venind si intreband pe forum?!? Si eu tot de aici am invatat. Sau...poate nu am inteles la ce te referi... |
|
||||
|
||||
![]()
[SIZE=4]Dumnezeu din negraita Sa iubire fata de om, S-a innomenit ca sa ne uneasca cu El... noi cat Il iubim incat sa ne INDUMNEZEIM pt El?[/SIZE]
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pacatul | cristiboss56 | Pocainta | 176 | 08.08.2013 21:54:08 |
Darul-intalnire cu Dumnezeu prin semeni | georgeval | Generalitati | 15 | 28.03.2012 14:55:14 |
Pacatul | patinina34 | Despre Sfanta Scriptura | 27 | 25.05.2009 16:11:34 |
Pacatul global si pacatul personal | patinina34 | Din Noul Testament | 3 | 28.12.2008 01:50:58 |
pacatul? | Annamarria | Generalitati | 4 | 11.02.2008 12:53:26 |
|