![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Apel din partea Avocatului Mihai Rapcea
In data de miercuri 11.02.2009, intre orele 9-11, vom organiza in Bucuresti un miting de protest impotriva aplicarii hotararii de Guvern nr.1566/15.12. 2008 privind inserarea cipurilor biometrice in pasapoarte (nuvreau sa par prapastios, dar chiar numarul Hotararii de Guvern imi da fiori- 1566 este un numar straniu, caci daca adunam primele doua cifre dinnumarul hotararii 1+5, atunci avem... hotararea 666). Vom cere ANULAREA Hotararii de Guvern si SUSPENDAREA ei de catre instanta dejudecata. Reamintesc ca in aceeasi zi vom avea termen de judecata la Curteade Apel Bucuresti, unde se va cere suspendarea Hotararii 666, pana lajudecarea contestatiei. Declaratia de miting va fi depusa la primarie luni26 ianuarie, inca nu stim exact ce locatie ne va aproba primaria, dat fiindnumarul mare de participanti pe care il speram. Intentia noastra este de aface mitingul in fata sediului Curtii de Apel Bucuresti, pentru a aratajudecatorilor seriozitatea cazului, importanta lui precum si larga sustinerea populatiei fata de aceasta cerere de suspendare. Cei care sunt ferm hotarati sa participe, sa isi anunte participarea dintimp, pentru a organiza cu acestia o intalnire prealabila, pentru aspecteorganizatori ce. Legea ne obliga sa avem la fiecare 10 oameni, o persoanainsarcinata cu servicul de ordine al mitingului.Un alt miting pe care il anuntam de pe acum, dar a carui data nu este incastabilita (intrucat depinde de cei de la institutia Avocatului Poporului -cand ne primesc in audientza) va fi la sediul Avocatului Poporului, pe str.Eugen Carada, langa Banca Nationala, in Bucuresti. Vom cere AvocatuluiPoporului sesizarea Curtii COnstitutionale cu privire laneconstitutionali tatea Legii 298, ce priveste inregistrarea comunicatiilor. Doamne ajuta ! Mihai Cei care vor sa participe pot anunta prin e-mail : rapcea@gmail. com sau pe grup Group home page: http://groups.yahoo.com/group/refuzimplant |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Am niste ganduri care vin de la necurat cred | annajanette | Generalitati | 29 | 06.08.2010 10:31:45 |
Celor care nu cred pana nu vad | flying | Biserica Ortodoxa Romana | 297 | 01.05.2010 07:46:45 |
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 21.06.2009 14:51:29 |
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 74 | 09.06.2009 12:17:58 |
|