![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Draga frate, Sigur ca nu ma supar. Dar, ma mir. Ma mir ca ai luat (copy-paste) un text de pe un site care se ocupa de dacologie si care se refera la o perioada precrestina http://studii-dacologice.com/studii-...u-divinitatea/ si pe acest text pui cuvintele mele. Dai si versuri de la un descantec pagan - de boala grea - ca exemplu. Apoi, ca si cum aceasta deplasare a discutiei nu ar fi fost de ajuns, concluzionezi cu un text al parintelui Cleopa despre vrajitorie!!!!!!. In final, imi recomanzi sa merg la duhovnic si sa marturisesc ca bunica a m-a facut bine spunand Tatal nostru si o ruga de indepartare a celor rele careia eu i-am spus descantec (in finalul celor povestite am spus care era, in general, continutul ei dar, pentru fratia ta nu a contat). Te legi de aceasta ruga si-i denaturezi sensul. Spui la inceput: "Dacă mă doare capul și mă simt rău pot să-i cer ajutor lui Dumnezeu și să-L rog să mă facă să mă simt mai bine." Frate draga, asta a facut si bunica in locul meu!!! Apoi: "Dacă sunt bolnav și mi-e greu să-mi duc boala mă duc la preoții lui Dumnezeu la Biserică la Sfântul Maslu." Foarte bine faci, dar poate ca ar fi bine sa treci si pe la doctor (fara a exclude Sfantul Maslu). In plus era vorba de un copil si nu de un adult. Pentru ca daca aplici aceasta reteta la un copil, si in loc sa chemi salvarea astepti Slujba de Sfantu Maslu, cu tot respectul, dar risti sa-ti asumi un mare risc. Frate draga, pare a nu fi corect cum ai procedat. Eu vorbesc una, fratia ta vrei sa dovedesti ca am spus alta. Oricum vina este a mea ca nu am reusit sa scriu suficient de explicit. Te rog sa ma ierti. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cap 5: 12.Iar înainte de toate, frații mei, să nu vă jurați nici pe cer, nici pe pământ, nici cu orice alt jurământ, ci să vă fie vouă ce este da, da, și ce este nu, nu, ca să nu cădeți sub judecată. 13.Este vreunul dintre voi în suferință? [COLOR=red]Să se roage[/COLOR]. Este cineva cu inimă bună? Să cânte psalmi. 14.[COLOR=red]Este cineva bolnav între voi? Să cheme preoții Bisericii și să se roage pentru el, ungându-l cu untdelemn, în numele Domnului. [/COLOR] [COLOR=red]15.Și rugăciunea credinței va mântui pe cel bolnav și Domnul îl va ridica, și de va fi făcut păcate se vor ierta lui.[/COLOR] Deci, nu este exclus sa chemi saalvarea, dar la sate nu ai cum... (la unele, care daca chemi salvarea ajunge dupa 3h), dar "cautati [COLOR=red]mai intai[/COLOR] imparatia cerurilor, si TOATE celelalte SE VOR ADAUGA voua" , deci inainte de toate sta Hristos, Doctorul a toate! repet: depinde numai de CREDINTA NOASTRA!!! |
![]() |
| Tags |
| generalitati |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 20:53:52 |
| Idolii din viata noastra | Ciprian Hangan | Intrebari utilizatori | 0 | 19.03.2012 18:03:19 |
| copiii din viata noastra | Mirela0110 | Intrebari utilizatori | 9 | 19.05.2011 12:40:21 |
| Minunile din viata noastra ! | elenavioletacocos | Intamplari adevarate | 30 | 21.08.2010 21:18:29 |
| Pana unde poate patrunde biserica in viata noastra privata? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 54 | 12.11.2009 14:54:22 |
|
|