![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Scz de deranj,am shi eu o rugaminte dak ma puteti ajuta,am intalnit o fata care mi-a spus ca a facut parte din lumea intunecata,cum o pot ajuta sa gaseask lumina?Dak imi puteti recomanda un preot ar fi OK,i-am luat capul intre maini si i-am spus Tatal Nostru,s-a smucit shi m-a intrebat ce vreau s-ai fac,am intrebat-o ce a simtit si mi-a raspuns k a simtit o energie foarte mare si ca am noroc ca nu am dat peste o alta persoana din lumea intunecata,nu vreau sa par paranoic dar chiar este real.Cum o pot ajuta?PLS
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.infocon.ro/stiri/2007/07/...070718-50.html
adresa unde se arata clar ca SUA finanteaza si inarmeaza gruparile teroriste talibale , al quaeda ; aici se arata clar ca bin laden este recrutat de CIA si serviciile secrete pakistaneze sa lupte impotriva afganistanului dar si impotriva noastra ... SUA finanteaza propriu-zis terorismul mondial ... bin laden este numai un simplu pion al SUA , mai bine zis al masoneriei si grupului bieldenberg ... ei sunt prieteni , si criminali ai umanitatii in acelasi timp ... atacu din 11 septembrie a fost finanta de serviciile pakistaneze si de CIA ... criminali de talie mondiala ... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Toata chestia asta e un joc de multi bani la mijloc, petrol etc. Obama vrea si el un os, normal, nu? Cati nu sint din tara lui care mor de foame? Multi, prea multi... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Spuneai rugaciunea cu glas tare astfel incat sa te auda si ea sau o spuneai in gand?
|
|
|||
|
|||
![]()
Am spus-o in gand.
|
|
|||
|
|||
![]()
-Emillian dupa cum stim nimic nu e intamplator,ai ocazia datoria si posibilitatea de a ajuta unui suflet sa se intoarca spre Dumnezeu.Un preot are inspiratia si putinta de a infaptui binele prin puterea cu,care a fost investit,deci printr-un preot duhovnic Dumnezeu sigur va va ajuta grabnic .
|
|
|||
|
|||
![]()
domnule nu doar implantul e nociv ca v-au infricoshat cu extratereshtrii ca sa scapatzi de un rau shi sa cadetzi in altul mai mare,
ci toate obiectele vrajitoreshti sataniceshti, toate semnele lor shi toate cartzile lor, toate blestemele shi incantatziile shi farmecele shi fermecatoriile lor, toate bubonizmele shi spurcaciunile lor ce ataca in credintza pe fraieri... toate sunt nocive, oricat ar fi de mici de mari shi oricat ar fi de ambalate sau li se face reclama sau sunt raspandite cu entuzastm de shtiintza ori parashtiintza, oricat de interesana shi matematic shi fizic ar fi explicate prin === rapid shi fuljuerator... deci toate sunt nocive, tot arsenalul satanicesc shi paganicesc... shi nimic nu trebuieshte primit... nu va lasatzi pacalitzi ca doar implantul... ca shi cum restul ar fi bune... nu, ci atat implantul cat shi numele cat shi numarul numelui cat shi orishice incantatzii shi scrieri ori alte lucruri ce prognozeaza shi prevestesc minciuni, ce se spun in duh de hula shi minciuna shi lacomie, tot ce tzine de cel rau, shi un fir de praf te poate da peste cap... shi doar Hristos prin lucrarile Sale shi Binecuvantarea Sa te poate Lumina ca sa nu cazi in ispita, dar pentru asta shi tu eshti dator sa te luptzi, sa cautzi sa nu cazi in ispita impotrivindu-te pacatelor pe viatza shi pe moarte, iar daca nu ai sa reusheshti shi va Putea Domnul pentru tine, caci cele ce sunt cu neputintza la om, la Dumnezeu sunt cu putintza caci a sfintei Treimi este Puterea shi Slava shi Marirea in vecii vecilor shi nu a celui rau. Iar Domnul vine impreuna cu sfintzii, cu Totzi sfintzii Sai... caci totzi sunt vii intru Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
sigur ca avem ceva impotriva sinodului de tradatori ... normal ca avem ... ca sunt cu dracu stiam de mai demult , si sincer ma si asteptam sa ia o decizie lumeasca si in privinta pasapoartelor ca si in cazul lui corneanu sau tanacu sau pe vremea comunismului cand au colaborat cu securistii ; insa asta e de stiut ca cine va lua cip nu va avea niciodata garantia ca ce se lucreaza prin el : poate ca o sa iti spele creierul intr-o zi , poate o sa iti dea niste halucinatii in alta zi ca sa iti distruga viata , poate o sa te impinga la pacate in alta zi , si tu nu ai sa stii nimic ; ai sa fii in mana lor ; stiti ce spunea sfantul nil pustnicul ? a zis ca 666 are interpretarea asta : " al meu esti ( al antihristului ) ; al tau sunt ; nu de sila ci de buna-voie " ... adica oamenii vor accepta pe antihrist deoarece el nu va aparea malefic deloc , caci nu va cere niciodata nici o lepadare de Hristos , ci doar va face oamenii sa pacatuiasca prin cipuri ... si asta va fi destul pentru a te duce in iad ...
si inca si mai sigur este ca , deocamdata , prin cipurile astea de pe acte nu se va face decat lucrari foarte subtile si nevazute de controlare a oamenilor , astfel incat sa nu isi dea nimeni seama ... si vazand asta oamenii o sa creada ca ele sunt inofensive si benefice , si apoi vor fi gata sa accepte cu bratele deschise si pecetea si vor spune : nici acuma nu este vorba de apocalipsa sau de antihrist ... dar se vor duce in iad ... |
|
|||
|
|||
![]()
acuma ei obisnuiesc oamenii cu cipurile caci ei stiu ca noi suntem oarecum prevazatori vis-a-vis de ce spune apocalipsa si ne temem de cipuri , insa acuma ei nu fac altceva decat sa ne obisnuiasca cu ele ... de aia nu au impus deodata pecetea ci vor mai intai sa ne arate ca cipul este benefic si inofensiv , si odata ce ne vor obisnui cu ele o sa ne dea si pecetea si toti o sa o accepte ca pe ceva normal ... de aceea nu trebuie primit nici pasaportul nici alte acte cu cip ca prin asta ii ajutam pe ei sa obisnuiasca lumea cu cipul si sa arate ca a inofensiv ... dar asta este o mare minciuna , minciuna lui anrtihrist ...
sinodul de comunisti impotriva unor parinti cu viata sfanta care au marturisit pentru Hristos zeci de ani in lagare de exterminare din pricina ecumenistilor-comunistilor-ierarhi ai nostri ... sa aleaga fiecare ce vrea , ori de oa parte ori de alta ... insa asta e de stiut ca Hristos nu poate sa fie de ambele parti , si ia ghici de partea cui este !!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Am niste ganduri care vin de la necurat cred | annajanette | Generalitati | 29 | 06.08.2010 10:31:45 |
Celor care nu cred pana nu vad | flying | Biserica Ortodoxa Romana | 297 | 01.05.2010 07:46:45 |
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 21.06.2009 14:51:29 |
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 74 | 09.06.2009 12:17:58 |
|