![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=black][SIZE=3]Condacul 8 :[/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Icosul 8 :[/SIZE][/COLOR] Iisuse, bucuria inimii; Iisuse, taria trupului; Iisuse, lumina sufletului; Iisuse, repejunea mintii; Iisuse, bucuria cunostintei; Iisuse, nadejdea cea aleasa; Iisuse, pomenirea cea preavesnica; Iisuse, lauda cea mai presus de ceruri; Iisuse, slava mea cea preainalta; Iisuse, dorirea mea, nu ma lepada pe mine; Iisuse, Pastorul meu, cauta-ma pe mine; Iisuse, Mantuitorul meu, mantuieste-ma; Iisuse, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma ![/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Condacul 9 :[/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Icosul 9 :[/SIZE][/COLOR] Iisuse, Dumnezeul cel preavesnic; Iisuse, Imparatul imparatilor; Iisuse, Stapanul stapanilor; Iisuse, Judecatorul celor vii si a celor morti; Iisuse, nadejdea celor fara de nadejde; Iisuse, mangaierea celor ce plang; Iisuse, slava saracilor; Iisuse, nu ma judeca pe mine dupa faptele mele; Iisuse, curateste-ma dupa mare mila Ta; Iisuse, izgoneste de la mine trandavirea; Iisuse, lumineaza-mi gandul cel tainic al inimii; Iisuse, da-mi aducere aminte de moarte; Iisuse, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma ![/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Condacul 10 :[/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Icosul 10 :[/SIZE][/COLOR] Iisuse, vistierul cel nestricat; Iisuse, bogatia cea neimputinata; Iisuse, hrana cea tare; Iisuse, bautura cea nesecata; Iisuse, imbracamintea saracilor; Iisuse, folositorul vaduvelor; Iisuse, aparatorul celor lipsiti; Iisuse, ajutatorul celor osteniti; Iisuse, indreptatorul celor straini; Iisuse, carmaciul celor ce inoata pe mare; Iisuse, linistea celor invaluiti; Iisuse, Dumnezeule, ridica-ma pe mine, cel cazut; Iisuse, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma ![/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Condacul 11 :[/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Icosul 11 :[/SIZE][/COLOR] Iisuse, Imparatul meu cel preatare; Iisuse, Dumnezeul meu cel preaputernic; Iisuse, Domnul meu cel fara de moarte; Iisuse, Ziditorul meu cel preaslavit; Iisuse, Indreptatorul meu cel preabun; Iisuse, Pastorul meu cel preaindurat; Iisuse, Stapanul meu cel preamilostiv; Iisuse, Mantuitorul meu cel preamilosard; Iisuse, lumineaza-mi mintea cea intunecata cu patimile; Iisuse, tamaduieste-mi trupul cel ranit cu pacatele; Iisuse, curateste-mi mintea de gandurile cele desarte; Iisuse, pazeste-mi inima de gandurile cele viclene; Iisuse, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma ![/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Condacul 12 :[/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Icosul 12 :[/SIZE][/COLOR] Iisuse, Imparatul cel mai inainte de veci, mantuieste-ma; Iisuse, floarea cea cu bun miros, bine inmiresmeaza-ma; Iisuse, caldura cea iubita, incalzeste-ma; Iisuse, acoperamantul cel mai inainte de veci, acopera-ma; Iisuse, vestmantul cel luminat, infrumuseteaza-ma; Iisuse, margaritarul cel cinstit, lumineaza-ma; Iisuse, piatra cea scumpa, straluceste peste mine; Iisuse, soarele dreptatii, lumineaza-ma; Iisuse, lumina cea sfanta, straluceste peste mine; Iisuse, de durerile cele sufletesti si trupesti izbaveste-ma; Iisuse, scoate-ma din mana potrivnicului; Iisuse, izbaveste-ma de focul cel nestins si de alte chinuri vesnice; Iisuse, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma ![/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3]Condacul 13 :[/SIZE][/COLOR] ( Acest condac se zice de trei ori ) [/COLOR] |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuitorul si zambetele | Eliana | Generalitati | 36 | 19.06.2012 14:59:59 |
Sa-l visam pe Mantuitorul | tigerAvalo9 | Generalitati | 14 | 25.08.2011 10:48:50 |
La masa cu Mantuitorul | Scotianul | Biserici Protestante | 8 | 04.07.2010 21:40:11 |
Acatiste catre maica domnului | patinina34 | Rugaciuni | 67 | 11.07.2009 21:35:40 |
Acatiste catre dumnezeu la necazuri/ probleme/boli | patinina34 | Rugaciuni | 13 | 24.02.2009 04:57:20 |
|