![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
...
Le posez aici din dragoste pentru voi ! Last edited by dorinastoica14; 24.09.2011 at 14:21:47. |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Fiecare are copilaria in felul lui... unii cu necazuri altii cu Bucurii.. au am fost unul dintre cei cu copilaria SUFERINDA... dar toaate au fost ingaduite de Dumnezeu ca sa ma INTAREASCA! Nu are rost a scrie, sunt prea multe lacrimi... desi am mai postat candva despre aceasta...
Toate sunt INGADUITE si numai El stie de ce suferim atat sau nu... Fiti binecuvantati! |
|
|||
|
|||
![]()
[SIZE=3]Imi pare rau ca nu ai avut o copilarie fericita George! Ai dreptate,stie Dumnezeu ce ne da si tot ce ne da,este spre desavarsirea noastra.Mantuire![/SIZE]
|
|
|||
|
|||
![]()
Am avut o copilarie luuuuunga si uneori chiar si acum ma port copilareste.
[SIZE=3][COLOR=darkred]Am fost,sunt si voi fi,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Mereu un simplu copil.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Am vrut,vreau si voi vrea[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Lumea sa fie a mea![/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Am trecut,trec si voi trece[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Prin viata,acest parau rece,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Dar,din cand in cand intalnesc[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]O raza la care ma incalzesc.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Calator sunt, aproape de[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Sfarsitul de drum,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Copil si-n trecut,copil si acum.[/COLOR][/SIZE] |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
...
Am izbucnit in plans.Atunci m-a imbratisat si mi-a spus: -Lasa nu mai plange ca ma descurc eu. Si s-a descurcat! In jumatate de ora au aprut platouri cu sanvisuri si bomboane fondante si limonada.Dupa ce am mancat ne-am jucat pana seara tarziu de-a"Hotii si vardistii". de-a "Omul negru" si cate alte jocuri ....! Last edited by dorinastoica14; 24.09.2011 at 14:23:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-o zi voi spune si povestea aestei poezii dar este cam trista......pacat ca nu o mai tin minte (poezia) dar o voi cauta si poate o voi gasi.Este o poezie foarte frumoasa si trista. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce ati face in locul meu? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 27 | 07.07.2012 09:26:01 |
Locul unde sa ne dam Buna ziua | dobrin7m | Generalitati | 187 | 01.03.2011 16:02:29 |
Locul nasterii Maicii Domnului | NECTARIE | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 20.01.2011 01:05:02 |
Articol - Sa moara un Rege in locul meu | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 30.10.2008 16:28:21 |
locul de veci | Dia20_diana | Eutanasia | 4 | 14.02.2008 21:40:40 |
|