Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.01.2009, 11:38:42
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Este un film documentar. [/COLOR]
[COLOR=green]Vă rog, să-l vizionati. Sunt lucruri interesante, de vazut si de invatat. [/COLOR]
[COLOR=green]Documentarul nu este un atac la ortodoxie asa cum multi obisnuiesc sa se exprime din nestiinta ori din obisnuinta. Nu va aruncati in acuze. Este o viziune contemporana a ceea ce a fost si s-a intamplat cu 3500 de ani in urma. [/COLOR]

[COLOR=green]Dar mai bine urmariti-l, AICI![/COLOR]

http://www.damaideparte.ro/index.php...lui-moise/650/
Doamne-ajuta!

Draga Silvia,

Am apucat sa vad 46 min din el. Pot, foarte pe scurt sa-ti spun ca toti cei care au concurat la realizarea acestui filmulet s-au chinuit sa spuna cu cuvintele lor o parte din invataturile Noului Testament. Sunt expresia trista a momentului nefericit al marii schisme si al deciziei de a-l rastigni pe Iisus Hristos. Si azi, in ciuda evidentelor, se chinuie in fel si chip sa evite sa-l recunoasca pe Iisus Hristos. Pacat!!!!!!

Nu mai am timp. O sa revin.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Si totusi Legea lui Moise era mai buna! luminitapreda Despre Sfanta Scriptura 38 22.08.2013 21:20:05
De ce a vrut Domnul sa-l omoare pe Moise? lorena29 Generalitati 3 23.05.2012 14:43:09
Miracolul lui Moise se intampla an de an (?) carmina Generalitati 8 19.07.2010 11:25:16
Cu cine a vorbit Moise pe munte??????? ARHANGHELUL Din Vechiul Testament 7 14.02.2007 04:31:06