![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiinta si religia interfereaza destul de putin, daca vrei raspunsuri stiintifice la minuni dumnezeiesti nu vei gasi. Dar e dreptul tau sa cauti, nimeni nu te poate opri, de mii de ani lumea cauta si nimeni nu a gasit nimic. Si eu am cautat. Ani de zile (multi ani)! Cand am renuntat sa caut raspunsuri, sa iscodesc si sa ispitesc pe Dumnezeu mi-am dat seama ca de fapt nu-L iubeam suficient. Cand Il iubesti, cuvantul Lui e suficient. Reflectam intr-o zi cum ar fi daca tot omul ar avea puterea Cuvantului.... asa cum o are Dumnezeu... Iti imaginezi ce nenorocire ar fi? Cine isi masoara oare gandurile, cuvintele ca sa nu raneasca, sa nu strice.... ? Cred ca sunt destul de putini... Eu una nu mi-as dori o astfel de putere, ar fi o responsabilitate prea mare sa-mi masor chiar fiecare cuvant.
Dumnezeu in desavarsirea Lui are aceasta putere a Cuvantului! A spus ca Iisus se va naste din fecioara si asa a fost. Nu ma indoiesc nici o secunda de acest adevar si nici nu am curaj sa am dorinta de a cunoaste asemenea taina.... Dumnezeu in marea lui intelepciune a creeat sisteme biologice perfecte. De unde s-or fi inspirat oare oamenii de stiinta in descoperirile lor marete daca nu din opera lui Dumnezeu!? Tehnologia pe orice treapta evolutiva ar ajunge, nu va fi niciodata decat o reflexie primitiva si puerila a operei desavarsite a lui Dumnezeu. Telefonul mobil...? Tehnologiile media? Existau aceste tehnologii in pustie? Si totusi Dumnezeu le dezvaluia sfintilor ce traiau acolo exact ceea ce le era de folos. Sunt constienta ca interventia mea poate parea ridicola intr-un anumit context dar acest lucru nu ma deranjeaza. Si eu am ras in hohote in nenumarate randuri de astfel de "stupiditati" si "credinte" babesti .... (asa mi se pareau...) atunci cand iubirea lui Dumnezeu nu ma patrunsese si cand aveam nevoie de dovezi, de axiome si de demonstratii ale acestora. Sa ne dea Dumnezeu iubire, pace si smerenie. Doamne ajuta! ![]() |
|