![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
[SIZE=4]
Citat:
[SIZE=4] Mai oameni buni, cum sa fie "trucat" sau "totul pregatit"??? Dar nu va dati seama ca asa ceva nu se poate face? Mai ales cu mobilul? A vazut efectiv lumina, pt ca i s-a ingaduit de la Dumnezeu sa vada acea lumina si vazand-o a luat prima masura de a o arata si celorlalti: de a inregistra: TELEFONUL! El pana sa filmeze a vazut acea lumina POGORANDU-SE si vazand-o unde se indreapta a filmat! Si evident ca macar o stia din vedere pe acea crestina poate chiar se cunosteau... Nu e imposibil! Asa ca imediat s-a aflat de adormirea ei... si el a aratat ce a filmat tuturor, apoi a pus si pe internet! E foarte greu sa faci cunoscuta o minune? La rusi e ceva normal sa se intample astfel de minuni, pt ca ne intrec pe toti la sfintenie... si pe noi romanii si pe greci... si pe bulgari... Numai in Sf.Munte mai vezi asa ceva... si acolo se descopera nu numai unuia ci mai multor parinti... dar ei neavand telefoane mobile, nu pot filma sa arate lumii cum moare un suflet de crestin![/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4]Sunt uimit si raman ca traznit ca NU credeti... NICI macar la vederea a asa sfintenie... Daca nu v-ati incredintat de acestea si nu ati simtit inlauntru vostru acel fior al mortii, vazand acele sfintite momente de plecare a unui suflet drept catre Dumnezeu... suntem reci si nepasatori, si pacatele nu ne lasa sa vedem sfintenia... asta este cel mai drept! PACATELE NE OPRESC DE A VEDEA SFINTENIA! Si astfel punem pe seama "trucurilor"... de aici pleaca necredinta si dispretul... restul il stiti... NECREDINTA si PACATELE INTUNECA OCHII SPRE A VEDEA LUMINA LUI HRISTOS! Nu ca as fi eu un sfant, dar nu pot exprima in cuvinte ce am simtit la asemenea vedere... si macar ca nu am vazut-om personal in acel moment... sufletul meu a simtit prezenta reala a luminii ceresti! eu CRED ca aolo a fost intr-adevar LUCRAREA LUI DUMNEZEU... cine si-ar bate joc de asa sfintenie? dar ce nu e posibil in lumea asta... Si Hristos fiind pe pamant a facu N minuni si oamenii tot nu credeau in El... si sfintii la fel... dar asa este OMUL: plin de pacate si MANDRIE si nu recunoaste nici macar puterea lui Dumnezeu! [/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4]Va rog sa ma iertati! [/SIZE] |
|
||||
|
||||
![]()
MarinaAlca te rog sa ma ierti nu ma adresez fratiei tale personal si direct, desi am scris pt TOTI cei care se indoiesc de aceasta minune!!! Iarta-ma! Fii binecuvantata!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Geo, ai auzit de soft pentru editare video? Poti sa faci orice pe un film cu asa ceva. In ziua de azi nu cred ca e o idee buna sa te increzi asa de usor in filmulete de pe internet.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iart-ma! Fii binecuvantata! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ai citit atent ce am scris?? ca m-a impresionat?? si mie mi s-a facut pielea gaina cand am vazut filmarea.... dar acum ce vrei sa fac?? am fost cinstita sa spun ca nu cred 100%...Inima si ceea ce am simtit imi spune sa cred.. dar apoi vine logica si ratiunea.... E vina mea ca vanatorii de senzatii tari s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La ei e ceva normal sa se intample, sora draga! PT ca aolo majoritatea populatiei traieste in sfintenie... si o traiesc din plin! Cum dar sa nu le arate Dumnezeu asemenea moarte si altora... Ma crezi ca nu toti au vazut acel moment?? Eu sunt sigur de asta, si ca DUmnezeu a ingaduiti numai unuia sa ne arata se noua! La noi nu auzim de astfel de minuni pt ca ne-am indepartat prea mult de Dumnezeu, si suntem intunecati de pacate, si nu mai avem puterea nici sa credem de miununile auzite! Ce ai fi zis daca exista un clip video real cu o Minune a Sf .Nicolae? NU ai crede evident, ca nu existau astfel de mijloace in sec.4! Dar acum daca poti vedea, DE CE NU CREZI???? Avem credinta slaba.... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
<SPAN class=postbody><SPAN lang=RO> <SPAN class=postbody><SPAN lang=RO>Fericitul Nicodim Aghioritul, cărturar athonit al veacului al XVIII-lea, ne îndeamnă că în cazul unur astfel de lucrări, de arătări, de vedenii „...să respingem aceste vedenii fără nici o șovăială...chiar dacă din multe indicii vei cunoaște că aceste semne sunt adevărate și vin de la Dumnezeu, totuși fugi totdeauna de ele cât poți...nu te teme că nu-I place lui Dumnezeu această întoarcere, căci Cel ce dă har celor smeriți nu-l ca lua de la ei, pentru tot ce fac din smerenie” („Războiul nevăzut”!, pag. 148) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adormirea Maicii Domnului | dan73 | Generalitati | 3 | 05.07.2012 16:22:32 |
Adormirea Macii Domnului | Bogdan N | Generalitati | 0 | 15.08.2011 12:48:47 |
Adormirea Maicii Domnului | partenie | Diverse Sarbatori | 20 | 15.08.2009 21:19:08 |
Adormirea Maicii Domnului | Laurentiu | Diverse Sarbatori | 1 | 15.08.2008 20:25:15 |
adormirea maicii domnului | Pupi | Generalitati | 1 | 12.08.2008 13:13:16 |
|