Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2009, 09:00:55
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

[SIZE=4]
Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Si pe mine m-a impresionat mult si chiar mi-as dori sa fie real...si totusi... am asa o senzatie ciudata.. cum de tocmai in acel minut(cat dureaza toata scena, cineva a fost pregatit cu mobilul, ba chiar a si inceput sa filmeze de ca si cum ar fi stiut ce urmeaza.... e cam greu de crezut.. dar pana la urma orice e posibil
[/SIZE]

[SIZE=4] Mai oameni buni, cum sa fie "trucat" sau "totul pregatit"??? Dar nu va dati seama ca asa ceva nu se poate face? Mai ales cu mobilul? A vazut efectiv lumina, pt ca i s-a ingaduit de la Dumnezeu sa vada acea lumina si vazand-o a luat prima masura de a o arata si celorlalti: de a inregistra: TELEFONUL! El pana sa filmeze a vazut acea lumina POGORANDU-SE si vazand-o unde se indreapta a filmat! Si evident ca macar o stia din vedere pe acea crestina poate chiar se cunosteau... Nu e imposibil! Asa ca imediat s-a aflat de adormirea ei... si el a aratat ce a filmat tuturor, apoi a pus si pe internet! E foarte greu sa faci cunoscuta o minune? La rusi e ceva normal sa se intample astfel de minuni, pt ca ne intrec pe toti la sfintenie... si pe noi romanii si pe greci... si pe bulgari... Numai in Sf.Munte mai vezi asa ceva... si acolo se descopera nu numai unuia ci mai multor parinti... dar ei neavand telefoane mobile, nu pot filma sa arate lumii cum moare un suflet de crestin![/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Sunt uimit si raman ca traznit ca NU credeti... NICI macar la vederea a asa sfintenie... Daca nu v-ati incredintat de acestea si nu ati simtit inlauntru vostru acel fior al mortii, vazand acele sfintite momente de plecare a unui suflet drept catre Dumnezeu... suntem reci si nepasatori, si pacatele nu ne lasa sa vedem sfintenia... asta este cel mai drept! PACATELE NE OPRESC DE A VEDEA SFINTENIA! Si astfel punem pe seama "trucurilor"... de aici pleaca necredinta si dispretul... restul il stiti... NECREDINTA si PACATELE INTUNECA OCHII SPRE A VEDEA LUMINA LUI HRISTOS! Nu ca as fi eu un sfant, dar nu pot exprima in cuvinte ce am simtit la asemenea vedere... si macar ca nu am vazut-om personal in acel moment... sufletul meu a simtit prezenta reala a luminii ceresti! eu CRED ca aolo a fost intr-adevar LUCRAREA LUI DUMNEZEU... cine si-ar bate joc de asa sfintenie? dar ce nu e posibil in lumea asta... Si Hristos fiind pe pamant a facu N minuni si oamenii tot nu credeau in El... si sfintii la fel... dar asa este OMUL: plin de pacate si MANDRIE si nu recunoaste nici macar puterea lui Dumnezeu! [/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Va rog sa ma iertati! [/SIZE]
Vechi 01.02.2009, 09:05:15
geo.nektarios's Avatar
Senior Member

Implicit

MarinaAlca te rog sa ma ierti nu ma adresez fratiei tale personal si direct, desi am scris pt TOTI cei care se indoiesc de aceasta minune!!! Iarta-ma! Fii binecuvantata!!!
Vechi 01.02.2009, 09:08:11
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Geo, ai auzit de soft pentru editare video? Poti sa faci orice pe un film cu asa ceva. In ziua de azi nu cred ca e o idee buna sa te increzi asa de usor in filmulete de pe internet.
Vechi 01.02.2009, 09:09:30
geo.nektarios's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
daca as fi vazut-o sora as fi intrat, dar poate nu a trebuit sa vad atunci... ci acum! oricum eram intr-o stare sufleteasca extrem de grava si am avut nevoie de ceva care sa ma "lumineze"... si aseara cand am vazut am crezut ca eu mor... i-am sunat si pe ai mei si le-am dat link-ul sa vada si ei si s-au uimit si ei... e ceva normal pt rusi, la ei se intampla frecvent! Sfintenia vietii lor se vadeste la adormirea lor, cat si dupa aceea... asta de ce nu a fi posibila si la noi? Ba sunt, dar NU ingaduie Dumnezeu sa vedem din cauza multelor pacate ce le avem si ne-au intunecat sufletul si mintea...

Iart-ma! Fii binecuvantata!
Vechi 01.02.2009, 09:10:54
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios Vezi mesajul
[SIZE=4] Mai oameni buni, cum sa fie "trucat" sau "totul pregatit"??? Dar nu va dati seama ca asa ceva nu se poate face? Mai ales cu mobilul? A vazut efectiv lumina, pt ca i s-a ingaduit de la Dumnezeu sa vada acea lumina si vazand-o a luat prima masura de a o arata si celorlalti: de a inregistra: TELEFONUL! El pana sa filmeze a vazut acea lumina POGORANDU-SE si vazand-o unde se indreapta a filmat! Si evident ca macar o stia din vedere pe acea crestina poate chiar se cunosteau... Nu e imposibil! Asa ca imediat s-a aflat de adormirea ei... si el a aratat ce a filmat tuturor, apoi a pus si pe internet! E foarte greu sa faci cunoscuta o minune? La rusi e ceva normal sa se intample astfel de minuni, pt ca ne intrec pe toti la sfintenie... si pe noi romanii si pe greci... si pe bulgari... Numai in Sf.Munte mai vezi asa ceva... si acolo se descopera nu numai unuia ci mai multor parinti... dar ei neavand telefoane mobile, nu pot filma sa arate lumii cum moare un suflet de crestin![/SIZE]

[SIZE=4]Sunt uimit si raman ca traznit ca NU credeti... NICI macar la vederea a asa sfintenie... Daca nu v-ati incredintat de acestea si nu ati simtit inlauntru vostru acel fior al mortii, vazand acele sfintite momente de plecare a unui suflet drept catre Dumnezeu... suntem reci si nepasatori, si pacatele nu ne lasa sa vedem sfintenia... asta este cel mai drept! PACATELE NE OPRESC DE A VEDEA SFINTENIA! Si astfel punem pe seama "trucurilor"... de aici pleaca necredinta si dispretul... restul il stiti... NECREDINTA si PACATELE INTUNECA OCHII SPRE A VEDEA LUMINA LUI HRISTOS! Nu ca as fi eu un sfant, dar nu pot exprima in cuvinte ce am simtit la asemenea vedere... si macar ca nu am vazut-om personal in acel moment... sufletul meu a simtit prezenta reala a luminii ceresti! eu CRED ca aolo a fost intr-adevar LUCRAREA LUI DUMNEZEU... cine si-ar bate joc de asa sfintenie? dar ce nu e posibil in lumea asta... Si Hristos fiind pe pamant a facu N minuni si oamenii tot nu credeau in El... si sfintii la fel... dar asa este OMUL: plin de pacate si MANDRIE si nu recunoaste nici macar puterea lui Dumnezeu! [/SIZE]

[SIZE=4]Va rog sa ma iertati! [/SIZE]
Heeeeeeeeeeeeeei, Georgeeeeeeeeeeeeeee!ai pus mitraliera pe noi??
Ai citit atent ce am scris?? ca m-a impresionat?? si mie mi s-a facut pielea gaina cand am vazut filmarea.... dar acum ce vrei sa fac?? am fost cinstita sa spun ca nu cred 100%...Inima si ceea ce am simtit imi spune sa cred.. dar apoi vine logica si ratiunea.... E vina mea ca vanatorii de senzatii tari s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie??
Vechi 01.02.2009, 09:15:50
geo.nektarios's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Geo, ai auzit de soft pentru editare video? Poti sa faci orice pe un film cu asa ceva. In ziua de azi nu cred ca e o idee buna sa te increzi asa de usor in filmulete de pe internet.
da soro, stiu de asemenea prostii, dar sa fim cu luare aminte draga mea, ca NU sfintenia se trukeaza, ci cele desarte! Daca as putea expima ce eu am simtit si nu numai eu si altor persoane carora le-am dat linkul ati ramane MUTI toti...

La ei e ceva normal sa se intample, sora draga! PT ca aolo majoritatea populatiei traieste in sfintenie... si o traiesc din plin! Cum dar sa nu le arate Dumnezeu asemenea moarte si altora... Ma crezi ca nu toti au vazut acel moment?? Eu sunt sigur de asta, si ca DUmnezeu a ingaduiti numai unuia sa ne arata se noua!

La noi nu auzim de astfel de minuni pt ca ne-am indepartat prea mult de Dumnezeu, si suntem intunecati de pacate, si nu mai avem puterea nici sa credem de miununile auzite! Ce ai fi zis daca exista un clip video real cu o Minune a Sf .Nicolae? NU ai crede evident, ca nu existau astfel de mijloace in sec.4! Dar acum daca poti vedea, DE CE NU CREZI????

Avem credinta slaba....
Vechi 01.02.2009, 09:17:09
geo.nektarios's Avatar
Senior Member

Implicit repostare

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Heeeeeeeeeeeeeei, Georgeeeeeeeeeeeeeee!ai pus mitraliera pe noi??
Ai citit atent ce am scris?? ca m-a impresionat?? si mie mi s-a facut pielea gaina cand am vazut filmarea.... dar acum ce vrei sa fac?? am fost cinstita sa spun ca nu cred 100%...Inima si ceea ce am simtit imi spune sa cred.. dar apoi vine logica si ratiunea.... E vina mea ca vanatorii de senzatii tari s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie??
MarinaAlca te rog sa ma ierti nu ma adresez fratiei tale personal si direct, desi am scris pt TOTI cei care se indoiesc de aceasta minune!!! Iarta-ma! Fii binecuvantata!!!
Vechi 01.02.2009, 09:20:29
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Exclamation Frate geo te rog sa citesti!!!!!

Citat:
Pentru a ne abate de la credință, vrăjmașul folosește fel și fel de mijloace, luând diferite înfățișări demonice sau angelice.

<SPAN class=postbody><SPAN lang=RO>
<SPAN class=postbody><SPAN lang=RO>Fericitul Nicodim Aghioritul, cărturar athonit al veacului al XVIII-lea, ne îndeamnă că în cazul unur astfel de lucrări, de arătări, de vedenii „...să respingem aceste vedenii fără nici o șovăială...chiar dacă din multe indicii vei cunoaște că aceste semne sunt adevărate și vin de la Dumnezeu, totuși fugi totdeauna de ele cât poți...nu te teme că nu-I place lui Dumnezeu această întoarcere, căci Cel ce dă har celor smeriți nu-l ca lua de la ei, pentru tot ce fac din smerenie” („Războiul nevăzut”!, pag. 148)
Vechi 01.02.2009, 09:24:55
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
Nu trebuie sa iti tot ceri iertare de la mine... nu ma supar eu cu una cu doua, iar pe tine, nici atat!!!!Stiu ca parerile exprimate de tine sunt rezultat al trairilor tale si nicidecum ca sa ma jignesti pe mine sau pe altii...
Vechi 01.02.2009, 09:29:57
geo.nektarios's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ortodox4life Vezi mesajul
Pentru a ne abate de la credință, vrăjmașul folosește fel și fel de mijloace, luând diferite înfățișări demonice sau angelice.
Fericitul Nicodim Aghioritul, cărturar athonit al veacului al XVIII-lea, ne îndeamnă că în cazul unur astfel de lucrări, de arătări, de vedenii „...să respingem aceste vedenii fără nici o șovăială...chiar dacă din multe indicii vei cunoaște că aceste semne sunt adevărate și vin de la Dumnezeu, totuși fugi totdeauna de ele cât poți...nu te teme că nu-I place lui Dumnezeu această întoarcere, căci Cel ce dă har celor smeriți nu-l ca lua de la ei, pentru tot ce fac din smerenie” („Războiul nevăzut”!, pag. 148)
cu ce te impiedica faptul ca EU cred in astfel de momente???? Chiar de nu am vazut CRED ca sunt! Si acum am vazut si m-am cutremurat... daca as fi fost la fel de impietrit NU mai spuneam nimic! Dar mi-am dorit sa vad asa ceva... cum mi-am dorit sa vad cateva clipe din viata unui sfnat... si am vazut o filmare cu Fericitul IACOV TSALIKIS si am ramas mut... cum impartesea la Sf.Liturghie... am crezut ca si mor... Dar voi nu va dati seama de asemenea lucuri? Daca ai fi vazut scene din Sf.Scritura reale, nu ai fi crezut, ca nu a fost posibil... dar Dumnezeu ingaduie asa ceva, NU sunt atat de NAIV ca sa nu am trezvia sau discernamantul dintre necurat si sfant! INASI SUFLETUL TAU SIMTE ASTA!!! in fine..,. stiu si de necuratia demoniceasca care face orice pt a insela un om... dar eu NU am simtit tulburare si aci nu e vb de vedenie, ci de ceva REAL!!! Daca ai citi tot la Sf.Parinti, nu mai stiu care spune, sper sa imi aduc aminte, ca atunci cand vin dracii in chip de lumina te simti extrem de tulburat si o neliniste si ceva nu iti da pace starea asta ciudata inseamna ca a e demon, ori eu nu am simtit asa ceva ci umilinta si mi-am recunoscut starea de pacatosenie in care sunt si ca am mult de lucrat la mantuirea mea... IARTA_MA!!!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Adormirea Maicii Domnului dan73 Generalitati 3 05.07.2012 16:22:32
Adormirea Macii Domnului Bogdan N Generalitati 0 15.08.2011 12:48:47
Adormirea Maicii Domnului partenie Diverse Sarbatori 20 15.08.2009 21:19:08
Adormirea Maicii Domnului Laurentiu Diverse Sarbatori 1 15.08.2008 20:25:15
adormirea maicii domnului Pupi Generalitati 1 12.08.2008 13:13:16