![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=green]Ieri, 1 febr 2009. Acum am vazut că am uitat sa scriu data. Scuze![/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multam inca o data! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Aici:[/COLOR] http://www.realitatea.net/
|
||||
|
||||
![]()
Iata,ca mai esto o farama de zvagnire in acest popor.sunt sigur ca au fost si oameni care nu aveau habar pt ce sunt acolo dar,cred ca majoritatea erau constienti de nebunia acestor pasapoarte.sper sa nu se termine aici.doamne ajuta
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
pana cand se tine Pelerinajul pe Dealul Mitropoliei | mirela1990 | Generalitati | 2 | 26.10.2010 22:48:36 |
S-a deschis magazinul online de carte si obiecte bisericesti a Mitropoliei Olteniei | mihailt | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 30.09.2010 15:13:57 |
Pelerinaje catolice la centrul de pelerinaj al Mitropoliei Olteniei | mihailt | Generalitati | 3 | 06.02.2010 07:30:19 |
Apelul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei catre credinciosi | geo.nektarios | Generalitati | 2 | 05.02.2009 16:12:49 |
|