Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.02.2009, 18:42:33
IT IT is offline
Member

Data înregistrării: 16.01.2009
Implicit

FOARTE BUNE LINKURILE!

Ala cu politia londoneza nu merge dar l-am cautat si e asta:
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...ng-scheme.html

E clar ca e o chestiune de timp pana se va trece la insemnarea in masa a populatiei!

Am studiat acum ceva timp pe net niste articole despre dispozitive mind control.
Era vorba despre niste casti care se pun pe cap si citesc niste semnale simple ale creierului. Aveau si un joculet. Era un soricel si il ghidai cu forta mintii sa mearga printr-un labirint pana la bucatica de cascaval.
Ideea e ca dupa cateva miscari computerul invata cum "emite" creierul tau si apoi puteai ghida acel soricel cu forta mintii.

Ma interesa la acel moment importul acelui device in Romania pentru ca era util celor paralizati. Puteau comanda computerul in felul acesta. Puteau comanda telecomanda tv in felul acesta. Avea o multime de aplicatii.
Ideea e ca intre timp aceasta tehnica s-a dezvoltat si stiu ca exista device-uri care pot controla animalele.

Am vazut un documentar cu un soricel (real de data asta) care avea pe cap o minicamera video si era controlat de la distanta. Practic ii spuneau sa faca dreapta sau stanga in functie de cum dorea cel care controla device-ul.
Aceasta inventie parea foarte utila pentru ca spuneau ca daca ar fi avut-o in perioada 9/11 atunci ar fi putut salva multe vieti.
Practic poti trimite un astfel de soricel printre daramaturi ca sa cauti supravietuitori. In cazul cutremurelor o astfel de iventie valoreaza mai mult decat greutatea ei in aur.

Insa daca eu am ajuns la astfel de stiri si sa poti citi asa ceva inseamna ca oricine poate. Deci e vorba de o tehnica oferita publicului larg. Nu vreau sa ma gandesc cat de avansate sunt laboratoarele armatei SUA cu privire la aceasta tehnica.
Practic un om controlat macar partial este o arma ideala.

Nu imi place sa ma lansez in teorii conspirationiste fara sa stiu ceva solid, insa daca acel cip care se implanteaza sub piele poate modifica anumite stari emotionale ale subiectului?
In fond asta isi doreste orice dictator. Sa controleze masa de oameni pe care o manipuleaza in totalitate si fara greseli in sistem.
Poti controla un om prin bani pentru ca ii vrea, dar daca se da acel om pe sine insusi Lui Dumnezeu, nu il mai poti controla cu bani. Si acel om este valoros!!! Mai valoros este in ochii satanei decat o camera plina cu milionari.
Si cum il vrea satana? Prin amagire. O amagire este si aceasta! Folosirea unor astfel de dispozitive ca sa invinga determinarea unui om al Lui Dumnezeu.

Apocalipsa spune ca fiara are putere si va invinge si Sfintii. Mare vorba asta!
Invingerea Sfintilor este vizibila si azi pentru ca acestia sunt luati in deradere la TV si in presa. Dar invingerea Sfintilor ar inseamna 100% ceea ce ar vrea sa insemne daca aceia care sunt Sfintiti de El ajung pe calea satanei. Mi-e greu sa cred ca un om cu credinta lui Iustin Parvu ar putea ajunge in calea satanei.
Dar daca ii poti controla creierul acelui om cu o tehnica amagitoare?

Sunt multe intrebari si cred ca raspunsurile sunt infioratoare. Sa ne fereasca bunul Dumnezeu de asa ceva!

Deschideti-le ochii si altora si spuneti-le ca timpul se apropie. Robia cipurilor este fara indoiala semnul din Apocalipsa. Eu cred asta din tot sufletul meu. Iar aceasta incredere mi-o intaresc chiar prietenii si cunoscutii mei care imi raspund ca ei isi vor pune cipul.
Cica, ce e asa de rau ma?

Vreau sa va zic ca pe unul dintre ei l-am convins ca acest cip este cel mai rau lucru cu putinta pentru el. Acum incerc cu altul.
Faceti la fel! Convingeti-va prietenii si cunoscutii ca acest cip este cel mai rau lucru pe care l-ar putea face.

Dumnezeu sa fie cu voi!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Am niste ganduri care vin de la necurat cred annajanette Generalitati 29 06.08.2010 10:31:45
Celor care nu cred pana nu vad flying Biserica Ortodoxa Romana 297 01.05.2010 07:46:45
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? IT Stiri, actualitati, anunturi 35 21.06.2009 14:51:29
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 74 09.06.2009 12:17:58