![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
nu cred ca este o simpla gresala pt ca toate 5 stelele sunt dandoaselea uitati-va cu atentie
|
|
|||
|
|||
![]()
Par a fi niste simple stelute de Craciun, parca mai e un brad impodobit acolo in curte...
|
|
|||
|
|||
![]()
mie nu mi se pare nimic mai mult decat o instalatie de craciun, hai sa fim seriosi ne legam de niste stelute batute de vant? scuza-ma dar asta e penibil
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]()
eu zic sa te uiti tu mai atent si sa nu mai arunci cu acuzatii de genul asta. stelutele alea sunt niste decoratii de craciun. Tu stii cum arata o pentarama? am impresia ca nu prea.
|
|
|||
|
|||
![]()
pentru domnul ezechel, ca sa nu mai vorbeasca gura fara el
|
|
|||
|
|||
![]()
doar ca nu are un cerc si nu sunt trasate liniile pe interior nu inseamna ca nu sunt pentagrame. Si o intrebare . Tu daca ai fi fost preot ai fi acceptat asa ceva pe parohia ta ? Eu nu. Le dadeam jos in secunda urmatoare eu personal imbracat in sutana.
|
|
|||
|
|||
![]()
filmul Igerul Digital facut de crestini ortodocsi din serbia, prezinta stelele de pe steagul UE ca fiind pentagrame si nu arata ca aceea pe care ai postat-o
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu stiam ca voi sectantii aveti obiceiul sa rastalmaciti totul, dar nici in halul asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Bai ezechiel, ce mai idei ai si tu. Atunci si o elipsa poate fi un cerc, ce daca nu e rotund, nu-i asa? Grija cu acuzatiile referitoare la cine conduce BOR, ca esti pe un forum crestinortodox. Parerea mea e ca esti cam paranoic; de la niste stelute de Craciun, care erau decoratii, la faptul ca ar fi pentagrame.......... omule, ai probleme
Doamne ajuta
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
ortodoxia inseamna cearta?sau am inceput sa facem"caterinca" de ea?e pre mult! | iulyaan | Generalitati | 11 | 14.08.2011 14:23:15 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|