Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2009, 22:55:56
ezechel ezechel is offline
Banned

Data înregistrării: 04.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ezechel Vezi mesajul
vreau sa vedeti insemnele sataniste de pe o biserica ortodoxa
nu cred ca este o simpla gresala pt ca toate 5 stelele sunt dandoaselea uitati-va cu atentie
Reply With Quote
Vechi 04.02.2009, 23:03:35
monica.miholca
Guest

Red face

Par a fi niste simple stelute de Craciun, parca mai e un brad impodobit acolo in curte...
Reply With Quote
Vechi 04.02.2009, 23:23:47
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

mie nu mi se pare nimic mai mult decat o instalatie de craciun, hai sa fim seriosi ne legam de niste stelute batute de vant? scuza-ma dar asta e penibil

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote
Vechi 05.02.2009, 12:42:47
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
nu cred ca este o simpla gresala pt ca toate 5 stelele sunt dandoaselea uitati-va cu atentie
eu zic sa te uiti tu mai atent si sa nu mai arunci cu acuzatii de genul asta. stelutele alea sunt niste decoratii de craciun. Tu stii cum arata o pentarama? am impresia ca nu prea.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2009, 12:44:38
mihai07
Guest

Implicit

pentru domnul ezechel, ca sa nu mai vorbeasca gura fara el
Attached Images
File Type: jpg pentagram.jpg (3,2 KB, 4 views)
Reply With Quote
Vechi 05.02.2009, 19:36:10
Banned

Angry

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
pentru domnul ezechel, ca sa nu mai vorbeasca gura fara el
doar ca nu are un cerc si nu sunt trasate liniile pe interior nu inseamna ca nu sunt pentagrame. Si o intrebare . Tu daca ai fi fost preot ai fi acceptat asa ceva pe parohia ta ? Eu nu. Le dadeam jos in secunda urmatoare eu personal imbracat in sutana.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2009, 19:48:15
Banned

Implicit

Citat:
eu zic sa te uiti tu mai atent si sa nu mai arunci cu acuzatii de genul asta. stelutele alea sunt niste decoratii de craciun. Tu stii cum arata o pentarama? am impresia ca nu prea.
filmul Igerul Digital facut de crestini ortodocsi din serbia, prezinta stelele de pe steagul UE ca fiind pentagrame si nu arata ca aceea pe care ai postat-o
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 09:21:47
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
filmul Igerul Digital facut de crestini ortodocsi din serbia, prezinta stelele de pe steagul UE ca fiind pentagrame si nu arata ca aceea pe care ai postat-o
eu ti-am zis sa nu te mai grabesti sa acuzi...daca te uiti in casele romanilor de craciun, care au brazi de impodobiti, 90% din ei pun o steluta in varful bradului. asta inseamna ca pun pentagrame? e o simpla decoratie si atat. asa este si in cazul stelutelor care au impodobit biserica.
eu stiam ca voi sectantii aveti obiceiul sa rastalmaciti totul, dar nici in halul asta.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 09:22:54
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
eu ti-am zis sa nu te mai grabesti sa acuzi...daca te uiti in casele romanilor de craciun, care au brazi de impodobiti, 90% din ei pun o steluta in varful bradului. asta inseamna ca pun pentagrame? e o simpla decoratie si atat. asa este si in cazul stelutelor care au impodobit biserica.
eu stiam ca voi sectantii aveti obiceiul sa rastalmaciti totul, dar nici in halul asta.
iar daca esti crestin-ortodox sa ma ierti ca te-am facut sectant.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 11:36:06
Tia's Avatar
Tia Tia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Bai ezechiel, ce mai idei ai si tu. Atunci si o elipsa poate fi un cerc, ce daca nu e rotund, nu-i asa? Grija cu acuzatiile referitoare la cine conduce BOR, ca esti pe un forum crestinortodox. Parerea mea e ca esti cam paranoic; de la niste stelute de Craciun, care erau decoratii, la faptul ca ar fi pentagrame.......... omule, ai probleme
Doamne ajuta

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
ortodoxia inseamna cearta?sau am inceput sa facem"caterinca" de ea?e pre mult! iulyaan Generalitati 11 14.08.2011 14:23:15
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42