![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Exact, dar tocmai ati subliniat ca a crede este o conditie. Eu nu cred, asa ca pentru mine ce-am spus mai sus este o posibilitate valida.
|
|
||||
|
||||
![]()
Bun ! Pentru tine, dar nu pentru cei de aici . Vorbesc cat se poate de serios : ce te impinge a sta de vorba cu cei ce cred si-L iubesc pe Dumnezeu ? Chiar nu inteleg, te rog sa ma crezi.
|
||||
|
||||
![]()
Se vede ca Scrabble este in cautarea unor raspunsuri si spera ca cei de pe forum sa-i clarifice unele intrebari/nedumeriri.
Nu e sanatos sa-i alungam pe ateii sau pe ne-crestinii care se logheaza aici. Dimpotriva, sa le raspundem pe cat putem frumos, elegant, crestineste, sa-i ajutam sa inteleaga ce inseamna ortodoxia, cum vedem noi dogmele bisericii samd. Dumnezeu lucreaza, dar prin noi lucreaza, nu aparandu-le in vis oamenilor si aratandu-le calea catre mantuire.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Justificarea prezentei mele pe forum (nu ca ar trebui sa ma justific fata de cineva) se regaseste in toate mesajele scrise de mine aici. @Florin-Ionut: nu sunt in cautarea raspunsurilor pe care credeti dumneavoastra ca le caut, nu sunt nici pierdut, nici dezorientat. Am opinii cat se poate de solide despre viata, umanitate, religie, la fel cum dumneavoastra si alti crestini aveti. Sunt de parere ca dezbaterea si schimbul de idei reprezinta sufletul cunoasterii, ca nici o carte nu trebuie interzisa oricat de mult ne-ar displace continutul ei si ca cine se simte ofensat de o idee greseste. Dumneavoastra, ca si crestini, nu aveti de ce sa va simtiti iritati de prezenta mea aici, asa cum se simte cristiboss56 de cand mi-am facut cont, pentru ca stiti mai bine ca mine cum sta treaba cu Dumnezeu si ortodoxia. Au ba? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici mie nu-mi place sa se schimbe subiectul, deci creatie sau evolutie? :) Eu cred ca ambele, cum am postat deja pe cateva topice pe-aici.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
Creatie versus evolutie | vladstejaru | Dogmatica | 721 | 20.10.2012 00:48:42 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 19:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 19:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|