![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Si eu dragii mei simt k am imbatranit imi plac anii copilariei dar trec incet incet si cu durere vezi ca ai imbatranit eu de ex nu vreau sa imbatranesc daca o sa arat urat,stiu k nu o sa raman vesnic tanara dar mie frica de batranete.Nu inteleg de ce nu va place la unii acest topic doar este despre noi mie mi se pare ceva normal si placut sa sti cu cine discuti nu conteaza varsta ci credinta.Eu am 21 de ani stau si ma gandesc k acum aveam 14 ani si imi faceam buletinu imi doream mult sa cresc sa fiu mare iar acum vreau sa fiu mica asa de repede trece timpu si pacatele cresc mereu o data cu anii.Ma iertati daca am spus ceva gresit!
|
|
||||
|
||||
![]()
eu implinesc pe 8 septembrie 2009 14 ani:)
~Munceste ca si cum nu ai muri niciodata, dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine!~ ~Cand oamenii te cinstesc si te lauda, spune-ti in sinea ta:" Nu eu merit asta, asta nu se cuvine mie, ci, Tie, Doamne!"~ |
|
||||
|
||||
![]()
Nu-mi vine sa cred ! Gandesti foarte matur. Ferice de parintii tai si Slava lui Dumnezeu pentru toate !
|
|||
|
|||
![]()
Multi dintre cei de pe forum sunt mult mai tineri decat o arata varsta din buletin. Cand vad varste de 40-50 de ani mai ca nu-mi vine sa cred. Tot timpul pana acum am avut impresia ca vorbesc cu oameni de o varsta cu mine - 24, pentru cine nu stie.
Multi inainte tuturor! |
|
||||
|
||||
![]()
multumesc cristi:)
~Munceste ca si cum nu ai muri niciodata, dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine!~ ~Cand oamenii te cinstesc si te lauda, spune-ti in sinea ta:" Nu eu merit asta, asta nu se cuvine mie, ci, Tie, Doamne!"~ |
|
|||
|
|||
![]()
eu pe 19iunie implinesc 26 ani.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Multi inainte MirelaB... si sanatosi sa fie!!! sa iti dea Bunul Dumnezeu sa treci cu putere si curaj peste toate greutatile din viata ta... m-a intristat sa citesc povestea ta... m-a facut sa realizez ca oricat de multe necazuri as avea in viata asta, trebuie sa ii multumesc lui Dumnezeu ptr tot... ptr ca exista oameni mai nefericiti decat cat mine, oameni a caror cruce e infinit mai grea, dar pe care o poarta cu demnitate si credinta.Te iubesc Mirela ptr ceea ce esti!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Am mai scris intr-o alta postare si poate ma repet dar nu cred ca este foarte important cati ani ai,cum arati sau ce pregatire ai caci toate acestea daca citesti cu atenție cateva zile postarile unui forumist iti dai seama cine este fara a sti nimic despre respectivul.
Mai importanta este varsta duhovniceasca iar aici mergem cu totii de-a buselea si suntem prunci chiar daca avem niste ani. E bine sa ne ingaduim unii pe altii si sa ne iubim asa cum ne iubeste Dumnezeu Tatal fara a cauta la fata sau la anii nostri. Pe de alta parte este si bine sa ne cunostem iar daca vii aici cu ganduri curate nu vad de ce ai ascunde ca esti tanar su batran,frumos sau urat, daca ai poposit pe acest forum inseamna ca esti dornic de a fi alaturi de oameni asemenea tie. |
|
||||
|
||||
![]()
Desi anul acesta voi implini 59 de ani, sa stiti ca in suflet ma simt tare tanara, ma simt bine alaturi de voi toti, indiferent ca sunteti foarte tineri sau apropiati de varsta mea. Va doresc tuturor multa sanatate si ani multi cu bucurii duhovnicesti ! Va imbratisez cu mut drag, icamilin
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Altă Evanghelie | Carmen FUNIERU | Despre Sfanta Scriptura | 17 | 04.02.2014 15:53:19 |
o alta perspectiva | The_Fallen | Generalitati | 24 | 07.01.2013 14:54:10 |
alta rugaminte | alt_inceput | Generalitati | 0 | 08.06.2011 10:38:56 |
Nasi ... de alta religie! | cdiasimi | Nunta | 51 | 09.02.2010 15:59:33 |
in alta tara, dar tot saraca | Anna | Despre Biserica Ortodoxa in general | 22 | 09.06.2009 07:43:16 |
|