![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Laurentiu, tu de fapt cu cine dialoghezi? Nu observi ca vorbesti singur? Tu intrebi, tu iti raspunzi. E de rau ma, baiatule!
|
|
|||
|
|||
![]()
De-nnalt amorul tu il negi,
De-l leg,tu singur il dezlegi Si-atat de dur ma mangai iar, Cand de tandrete n-ai habar |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu poti sta in banca ta? ...de postarea altuia? scrieti tu postarea ta Nu du grija altuia? Nimeni nu te-a deranjat N-ai de ce sa fi lansat Niste replici fara rost La ce scrie alt hidos |
|
|||
|
|||
![]()
Poate ca te-am deranjat
Ca eu astfel am postat Te rog de-acum inainte Sa fii o fata cuminte Orice replica poti da Dar nu la adresa mea Sau pentru altcineva eu nu ma mai leg de tine, dar la fel nici tu de mine |
|
|||
|
|||
![]()
Este credincios...
Principala problema este ca el lucreaza de 2 ani intr`un serviciu care nu-i permite sa mearga la biserica avand 1 dumnica la cateva luni libera.. program infernal care abia ii mai permite sa se roage.. de aici cred ca a plecat totul... plus pacatul desfranarii... si colectivul de colegi glumeti si petrecareti ... din acaesta cauza a fost o prada usoara pentru ... lucrarile celui necurat :)... am lasat portite... Doamne ajuta si sa nu gustati din gustul amar al pacatului care ne departeaza de Dumnezeu... |
|
||||
|
||||
![]()
Tu ma privesti c-un ochi de sfant
In negura tacerii Si simt cum intru in pamant Purtat in contra vrerii Intr-un sicriu de scanduri ude Cu ceasul la ureche Ce-mi picura rachiu de dude In mintea mea cea veche. Acolo unde s-a inmultit pacatul a prisosit harul. |
|
|||
|
|||
![]()
De ce anume cred eu ca ar avea nevoie mai mult si mai mult tinerii de astazi
Mai mult decat de orice mai mult decat de aer cred ca ar avea nevoie de un strop de dragoste adevarata, dar si aici apar confuzii si aici este primejdia unor amagiri care nasc dupa aceea dezamagiri si lasa sufletele ranite si pustiite. Multe lucruri inteleg oamenii si sub numele de dragoste.Dar eu cred ca una singura este dragostea adevarata, Dragostea Lui Hristos Dragostea cu care a iubit Hristos si dragostea aceea care-L are cpe El ca temei al ei Nu mai aceasta este nemuritoare este desavarsita este de nesdruncinat este atotcurata este infinita in stare sa sature setea fara de masura setea infinita de dragoste a sufletului unui tanar Noi numim dragoste si dragostea parintilor fata de copiii lor si dragostea copiiilor fata de parinti, si dragostea pe care si-o poarta sotii unul altuia intr-o casnicie si dragostea care se naste intre doi tineri care se iubesc si vor sa se casatoreasca si aici este vorba de o dragoste fireasca legitima dar dragostea aceasta nu este de ajuns ca sa sature sufletul omenesc Parintele Arsenie de la Patriarhie o anume persoan mi-a povestit ca acest parinte este vazator cu duhul acestei persoane i s-a intamplat ceva deosebit de la acest parinte |
|
|||
|
|||
![]()
Firmitura de speranta mi-ai ranit-o cu-asuprire,
Risipind cuvinte-avare,a durerilor mahnire, Un suspin,o-nlacrimare cu o ruga s-a strapuns, Nu ti-a fost induiosare,nici jertfire indeajuns, Zamislind nemarginirea remuscarilor de-osanda Ai lovit cu ignoranta intr-o dragoste plapanda. E un chin asupra carui,candela de-amar nestins, Umple inima-mi batrana ferecata de invins, Gemand a ei tesuturi,suflarea ei cea trasa, Enigma-i biruinta iar dorul nu ma lasa, Nici tot ce-n asta lume fanatic ne e scris, In haosul de lacrimi,puzderie de vis, Apun tot la olalta,uitate-ntr-un abis. |
|
|||
|
|||
![]()
Una mai floclorica
Faoie verde a prunului:) Ce facui, ce nu facui! Ca datui fara sa vreau Peste limguseli de rau Si fara sa vreau, mai frate Iar datui de rautate ..si iar verde de bujor:) Trecui dealul cucilor Si zarii din departare Numai cleveteri amare:angry: Cea mai mare clevetire Nu am vrut sa-i dau de stire De-aia n-am bagat-o-n seama Ca era cea mai vicleana ..si iar verde mar domnesc:) Trebuie sa ma gandesc Sa mai inventez o rima Dar sa fie din inima Dar pana cand voi afla Sa mai scriu cate ceva Sa dea Dumnezeu putere V-am pupat...La revedere!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
povesti audio pt copii | matean | Muzica Bisericeasca | 3 | 23.08.2019 13:33:28 |
Povesti cu talc | silverstar | Generalitati | 500 | 22.03.2015 19:01:38 |
Despre iubire cu iubire | dobrin7m | Nunta | 27 | 18.10.2011 14:22:52 |
Povesti de divort | costel | Nunta | 61 | 18.08.2011 14:47:22 |
Povesti (1) | silverstar | Generalitati | 6 | 09.01.2007 23:11:55 |
|