![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Draga Mirela, Fiind sotie de diacon nu cred ca mai este necesar sa-ti confirm ca tot ce-a scris Geo intre postarile noastre este adevarat si bine. As vrea doar sa-ti spun ca Geo iti vorbeste si din propria lui experienta, care i-a validat cu multa durere ca acesta e singurul drum bun. Ingust si greu, dar singurul care duce, daca ai nadejde, la mila lui Dumnezeu. Intr-o postare mai veche a lui (frate Geo, te rog, nu te supara pentru ca vorbesc despre fratia ta) povesteste momente de un dramatism rar din trecutul familiei sale. Gasesti aici mai mult decat am spune noi in sute de pagini: http://www.crestinortodox.ro/forumac...?t=4719&page=5 As vrea sa te pot ajuta, efectiv, cu mai mult dar, deocamdata, nu pot decat sa ma rog si eu pentru tine si sotul tau. Sa fii convinsa ca sunt si eu, un pacatos, alaturi de tine si de sotul tau, cu credinta ca "dragostea lui Dumnezeu pentru cel mai mare pacatos este mai mare decat dragostea celui mai mare sfant pentru Dumnezeu" (Parintele Arsenie Boca). Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi | OvidiuO | Pocainta | 76 | 19.04.2013 20:51:24 |
Iubirea | iosif | Generalitati | 127 | 30.03.2013 10:30:24 |
Iubirea | caiusltd | Rugaciuni | 1 | 27.08.2010 16:01:07 |
Taina | yulyus | Rugaciuni | 0 | 28.01.2010 22:45:07 |
Iubirea | silverstar | Generalitati | 10 | 17.01.2007 12:37:35 |
|