![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Bineinteles ca asta faci...si pina la urma asculti ce vrei si spui ce vrei a spui. Problema mea este ca noi deja traim intr-o societate supravegheata...si asta pentru ca oameni de bine au pierdut demult limita bunui simt... Deci de ce sa ma mire daca intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat asta va deveni politica de stat. Pina la urma liderii nostri nu sunt mai buni decit noi...
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Stii cum e pina la urma? Securistii si tortionarii intotdeauna dau vina pe sistem cind sunt responsabilizati, dar uita ca tocmai ei sunt cei care mentin mecanismele terorii...Un sistem nu s-ar mentine daca oamenii nu ar devenii entitati depersonalizate, elemente de sustinere ale sistemului.
|
|
|||
|
|||
![]()
La ce fel de supraveghere te referi? Prin aparate video, telefon, etc sau prin supravegherea facuta de oamenii cu anumite puteri paranormale? De cand s-a raspandit sodomia, devenind o moda, au inceput sa apara persoane, care citesc gandurile, care manipuleaza, etc. ii gasesti unde nici nu te astepti. Indiferent ce functie au, se dau de gol printr-o nemarginita madrie. De aceea este imperios necesar sa ne rugam neincetat, pentru a scapa de asemenea influente nefaste.
|
|
|||
|
|||
![]()
Intrebarea este care este securistul si care este hackerul? Ca tortionari sunt amandoi. Tocmai ca sa nu existe aceasta dilema propun sa nu lasam ca supravegherea asta sa devina politica de stat.
|
|
||||
|
||||
![]()
Astazi avem parte de o noua formula de adresare la telofon: "salutare tie si ascultatorilor nostri"
|
|
|||
|
|||
![]()
Topicul este confuz. Singurul lucru pe care-l inteleg este urmatorul: camiann are senzatia ca este urmarit si ca cineva ii schimba melodiile din mp3 player in momentul in care vrea sa le asculte.
Sunt sigur ca am inteles gresit, pentru ca altminteri este paranoia curata. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai inteles bine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Super tare. O s-o folosesc si eu. Cam cum trebuie sa fie un om care face chestiile astea? Sodomit? (cum zice un user pe aici) Glumesc. Cred ca trebuie sa fie tare gol sufleteste, daca viata lui consta in a trai din firimituri.
|
|
|||
|
|||
![]()
Secvente din secvente din secvente de viata...Asta este tot ce primesc acesti oameni...mai bine s-ar duce la o plimbare pe luna...pare mai real decit sa pindesti secvente din secvente din secvente....
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai, nu cred ca este de astat, ci mondiala.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
In cautarea unor persoane disparute... | daniel | Preotul | 7 | 20.12.2013 12:07:40 |
în căutarea unui duhovnic... | myself00 | Generalitati | 10 | 28.05.2012 02:53:07 |
Despre invatatura adevarului | Laurentiu | Generalitati | 2 | 08.02.2007 10:56:22 |
in cautarea unui loc de munca | enia | Intamplari adevarate | 3 | 28.12.2006 15:46:36 |
cautarea | danyA | Secte si culte | 4 | 15.12.2006 21:01:07 |
|