Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2009, 17:37:07
camiann camiann is offline
Banned

Data înregistrării: 02.02.2009
Red face

lol...asta-i chiar periculoasa...detaliaza
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 17:49:56
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de camiann Vezi mesajul
lol...asta-i chiar periculoasa...detaliaza
Dupa parerea mea, libertatea nu ti-o da nimeni, ti-o iei singur. Este un mare risc uneori, dar asta o face si mai de pret.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 17:51:18
alx alx is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Implicit

Din motive de impartire a Romaniei la "revolutie", conform discutiei de la Malta din '89, s-a aruncat si cu expresia "securist-terorist". Practic, serviciile secrete de stat sunt o coloana vertebrala, si atat timp cat functioneaza bine, din tara nu se poate trage cu dintii fara ca acestia sa nu actioneze; daca nu functioneaza aceste servicii, fie ca apartin de stat, fie ajunse autonome, viitorul unei natiuni este compromis, datorita intereselor de grup, personale, ale diferitelor puterni/corporatii/etc.

"În timp ce marile puteri economice ale lumii se băteau pentru avere și mărire, o mână de oameni din neamul oamenilor sângerau la Poarta vieții planetare. Mureau neștiuți și neplânși de omenirea a cărei viață o apărau. Poate, chiar disprețuiți de cei care încă mai trăiau datorită sacrificiului ultimilor geto-daci."
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 17:52:02
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de camiann Vezi mesajul
Dupa parerea mea, libertatea nu ti-o da nimeni, ti-o iei singur. Este un mare risc uneori, dar asta o face si mai de pret.
Mai cred de asemenea ca mai bine sa traiesti intr-o puscarie dar cu o constiinta libera, decit sa fii sclav "in libertate".
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 17:56:26
Banned

Implicit

De acord. Asta este un principiu, un ideal. Ai citit sfintii inchisorilor? Ai vedea cu ce se ocupa securitatea la noi. Ai fost afara, ai trait pentru mai mult timp in societati cu o democratie mai avansata unde ai trait deziluzia ca oamenii sunt URMARITI? Esti foart tanara cred si visezi frumos. iti doresc ca visul tau sa nu se transforme intr-un cosmar.

Citat:
În prealabil postat de alx Vezi mesajul
Din motive de impartire a Romaniei la "revolutie", conform discutiei de la Malta din '89, s-a aruncat si cu expresia "securist-terorist". Practic, serviciile secrete de stat sunt o coloana vertebrala, si atat timp cat functioneaza bine, din tara nu se poate trage cu dintii fara ca acestia sa nu actioneze; daca nu functioneaza aceste servicii, fie ca apartin de stat, fie ajunse autonome, viitorul unei natiuni este compromis, datorita intereselor de grup, personale, ale diferitelor puterni/corporatii/etc.

"În timp ce marile puteri economice ale lumii se băteau pentru avere și mărire, o mână de oameni din neamul oamenilor sângerau la Poarta vieții planetare. Mureau neștiuți și neplânși de omenirea a cărei viață o apărau. Poate, chiar disprețuiți de cei care încă mai trăiau datorită sacrificiului ultimilor geto-daci."
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 17:59:53
Anca-Miha
Guest

Implicit

Te-ai gandit ca tot ce se scrie pe computer, ce se vorbeste la telefon se stocheaza in toata lumea? Ai observat ca mesajele poarta un numar, ca se fac statistici? Oare de ce?
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 18:06:00
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Te-ai gandit ca tot ce se scrie pe computer, ce se vorbeste la telefon se stocheaza in toata lumea? Ai observat ca mesajele poarta un numar, ca se fac statistici? Oare de ce?
Si asta ce inseamna...ca nu mi comunic? Atunci inseamna ca am sucombat ca deja traiesc intr-o puscarie.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 18:12:57
Anca-Miha
Guest

Implicit

Inseamna ca noi suntem liberi numai intru Hristos. Eliberarea de pacate ne face liberi, nu altfel. Nu ne putem lua libertatea, nu ne poate lua cineva libertatea, poate doar pe cea exterioara, dar libertatea cu care ne-am nascut o avem de la Dumnezeu si o pastram sau o recastigam doar cum am spus mai sus: prin indepartarea de pacate.
Daca insa in cunostinta de cauza ne plecam in fata pacatului, in fata raului, ne pierdem libertatea si ne facem robi pacatului si celui rau.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 18:16:10
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Un articol interesant pe tema adevaratei libertati:
http://www.crestinortodox.ro/Editori...160-24912.html
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 18:20:06
Banned

Implicit

Ai dreptate. Tinta este in primul rand sufletul omului, iar libertatea se castiga prin efort duhovnicesc de acord cu tine. Dar stii cum e...eu parca tot as mai visa la o libertate fireasca, in care daca nu incalc drepturile nimanui, daca respect pe cei din jurul meu sunt lasat in pace.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
In cautarea unor persoane disparute... daniel Preotul 7 20.12.2013 12:07:40
în căutarea unui duhovnic... myself00 Generalitati 10 28.05.2012 02:53:07
Despre invatatura adevarului Laurentiu Generalitati 2 08.02.2007 10:56:22
in cautarea unui loc de munca enia Intamplari adevarate 3 28.12.2006 15:46:36
cautarea danyA Secte si culte 4 15.12.2006 21:01:07