Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2009, 17:12:25
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat după apostolul Vsovi:
[COLOR=Blue]Deci eu nu am zis Dumnezeu-Dumnezeu asha ca un pleonasm, ci [/COLOR][COLOR=Blue]Hristos-Duhul, ca Persoana Sfanta shi Putere Cereasca, care purcede din Tatal shi este a Treia pe linie Ierarhica, ca un frate mai mic ori ca un fiu fatza de Hristos-Dumnezeu, Fiul,[/COLOR][COLOR=Blue] a doua Putere Cereasca dupa Dumnezeu Tatal...
[COLOR=Black]
De unde rezultă că
[/COLOR][/COLOR][COLOR=Blue]1. ... [/COLOR][COLOR=Blue]Hristos-Duhul ... purcede din Tatal
[COLOR=Black]și mai rezultă că:[/COLOR]
[/COLOR][COLOR=Blue]2. [/COLOR][COLOR=Blue]Hristos-Duhul... este ... ca un frate mai mic ori ca un fiu fatza de Hristos-Dumnezeu

[COLOR=Black]Două erezii mari și late.
Dacă nu înțelegi de ce, nu-ți mai bate capul. E treabă grea.[/COLOR]
[/COLOR]
Vechi 06.02.2009, 17:16:29
Banned

Implicit

Citat după apostolul Vs'ovi:
[COLOR=Blue]poate ca ai dreptate, ca doar nu m-am nascut invatzat ori sa am pretentzia ca bulele mele sunt infailibile, eu am scris Hristos-Duhul, eu am inventat aceasta denumire, nu shtiu daca am gasit-o pe undeva sau nu, asha cum ai zice Hristos-Dumnezeu...
[COLOR=Black]Poi, frate, de ce nu mergi să brevetezi această invenție? Mergi la OSIM, că ăia abia așteaptă unii ca tine, să le dea brevet de inventator, și poate îți mai dă și ceva bănuți, mai știi? Ia încearcă. Încercarea, moarte n-are![/COLOR]

[/COLOR]
Vechi 06.02.2009, 17:22:38
Banned

Implicit

[COLOR=Blue][COLOR=Black]Citat după apostolul Vs'ovi:[/COLOR]
... deci ce spui dumneata sunt osandiri...
[/COLOR][COLOR=Blue][COLOR=Black]Nu, frate nu sunt osândiri, ci dezvăluiri. Atât și nimic mai mult. Lucruri care au fost ținute ascunse cincizeci de ani, și care acum ies la iveală, unul câte unul.[/COLOR][/COLOR]
Vechi 06.02.2009, 17:48:42
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat după apostolul Vsovi:
[COLOR=blue]deci nu este imposibil ca Fiul, sa fie trimis din nou de catre Tatal asha cum singur Marturiseshte Domnul, dar de data aceasta venit nu in Trup ci in Duh, astfel ca eu cred ca acesta este Hristos-Duhul, care a scris Cartea, a Treia persoana in ierarhia Cereasca, shi este intru Tatal shi intru Fiul...[/COLOR]
[COLOR=blue]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue]Poi daca ar fi asha, dragul meu Vs'ovi [COLOR=black](de ce ai pus accentul?)[/COLOR], atunci nu mai era nevoie ca să Trimită Hristos [/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=black]la Cincizecime [/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=black]pe Duhul Sfânt în lume (Crezi ca Duhul Sfant n-a fost in Lume decat atunci? poi Atunci i-a imbracat de Sus pe Apostoli cu putere de sus, dar proorocii Vechiului Testament shi ai Noului Testament shi ai Apocalipsei in ce Duh crezi ca au proorocit? poi Dumnezeu este dinainte de Adam, shi este cu oamenii, cu Avraam, Isaac shi Iacov, cu Moise, ori Preasfanta fecioara Maria cu ce era Umbrita de l-a nascut pe Hristos?), Duhul Sfânt Cel Care de la Tatăl purcede, (Da intru Acela erau, cum fusese David de exemplu, Unsul Sau). Venea El, Hristos, în Persoană, după ce-Și lepăda din nou trupul; și așa venea: nu în Trup, ci în Duh. (Poi asha a shi venit la sf Ap Ioan Teologul shi a proorocit pentru vremurile acestea, purtat de Ingerul imbracat asha ca shi Moshul-Dumnezeu de la Maglavit, deci ingerul trimis de Tatal shi Fiul shi Duhul a Vorbit Catre Ioan, prin Ingerul Trimis de El.)[/COLOR]

[COLOR=blue]Deci, e imposibil ca Fiul să revină trimis de Tatăl, în Duh. (De ce ma rog frumos? la sf Ioan Teologul cum i-a grait ingerul shi Duhul catre cele 7 Biserici?) Dar va veni , la a DOUA Sa venire, așa cum s-a proorocit: tot așa cum S-a suit la ceruri, tot așa va veni, adică cu trupul (adica a doua Putere Cereasca nu poate sa fie Vestita de catre a treia putere Cereasca? care iata ca trebuie sa vie inainte...):[/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=green]10 Și privind ei, pe când El mergea la cer, iată doi bărbați au stat lângă ei, îmbrăcați în haine albe,[/COLOR]
[COLOR=blue]11 Care au și zis: Bărbați galileieni, de ce stați privind la cer? Acest Iisus care S-a înălțat de la voi la cer, astfel va și veni, precum L-ați văzut mergând la cer. (Faptele Ap. Cap.1)[/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=black]Pucioșii în schimb zic ca tine (sau tu zici ca ei): Că Hristos a venit deja, în duh, a TREIA oară (poi n-ai zis inainte ca e a patra? iar o intorci ca la ploieshti?), dar a venit DUPĂ Cincizecime, nu înainte, așa cum spui tu (La cinzecime a venit Puterea, cele trei Puteri, caci i-a imbracat cu putere de sus, ca doar prin prooroci a vorbit Duhul Sfant de cand e gLumea). Cică a venit în Verginica, "purtătoarea de Dumnezeu". Și așa Verginica rivalizează cu Maica Domnului, mai, mai să-i ia locul. (de ce eshti rea, de ce insinuezi lucruri rele, poi nu tzi-am spus ca e fiica cea buna a Maicii Domnului? cum sa-i ia locul? poi se roaga alaturi de ea, pentru rumani, poi nu shtiai ca Roada Duhului este shi darul proorociei, printre altele?)[/COLOR]
[COLOR=blue]Dacă ar fi să-i credem pe pucioși, însemnă că în curând (mai e o clipă mică!) urmează a PATRA venirea lui Hristos, cea proorocită de Ioan în Apocalipsă. (deci ai intors-o cu a patra shi acum ca a patra e aia din Apocalipsa, poi da aia e, dar intai a Venit Hristos-Duhul, ca sa se ashtearna ca shi Cuvantul lui Dumnezeu in Carte, a Treia Putere Cereasca, ca sa vesteasca ceea ce va fi in curand shi sa plineasca ce mai are de plinit, dar nu uita ca nu e una fara alta, caci unde e Tatal acolo e shi Fiul shi acolo e shi Duhul, sfanta Treime.)[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
domnule, sper ca nu cautzi sa ma prinzi cu minciuna ca doar firesc este sa mai shi greshesc, ca nu sunt nici teolog, nici n-am pretentzii ca ash vorbi asha cu bule infailibile deci tzi-am zis ca mie asha imi pare, eu asha shtiu, asha vad, asha am invatzat, iar dumitale, itzi pare ca e altfel... dar pentru asta n-ai voie sa cautzi sa ma batjocureshti pe mine ori pe pucioshii Lui Dumnezeu, ci trebuie sa ai buna credintza shi nu sa vicleneshti ca sa faci rau cuiva... ma intzelegi? ca daca nu intzelegi te trimit la apocalipsa sa citeshti ce a zis Duhul catre Biserici shi catre ingerii celor 7 Biserici...
Vechi 06.02.2009, 17:52:15
Banned

Implicit

Văd că n-a găsit nimeni versetul în care CLD anunță că Hristos a venit deja de trei ori, deci mai urmează să vină a patra oară, și că va veni într-o clipă.

Timpul e expirat, [SIZE=4]les jeux sont fait, rien ne va plus!

[/SIZE]
Iată citatul buclucaș:
[COLOR=blue]“…O, copiii Mei, am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a treia oară[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Prima dată[/COLOR][COLOR=blue] am venit și am făcut om și tot ce se vede și am pus o hotărâre să o păzească, să fie bine de el și de toți urmașii lui, și au greșit. Am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a doua oară[/COLOR][COLOR=blue] în trup. M-am născut cu trup din Fecioară… …Iată, am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a treia oară[/COLOR][COLOR=blue]. Acum sunt în Duh și M-am pogorât în mai multe locuri să vă îndemn la viață și trăire curată și sfântă, că e gata să se sfârșească totul…” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu, 22 iunie 1957)

[COLOR=black]Culmea, o să vedeți că Vs'vi avea dreptate, ca un apostol pucios ce este! Hristos mărturisește despre Sine că a venit a treia oară în DUh! Iată unde era Hristos-Duhul!!!!!!

Ia să nu mai huliți...... Alo!!! Alo!! Stați liniștiți, tovarăși! Așezați-vă la locurile voastre!
[/COLOR]
[/COLOR]
Vechi 06.02.2009, 17:56:59
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
[COLOR=blue][COLOR=black]Citat după apostolul Vs'ovi:[/COLOR]
... deci ce spui dumneata sunt osandiri...
[/COLOR][COLOR=blue][COLOR=black]Nu, frate nu sunt osândiri, ci dezvăluiri. Atât și nimic mai mult. Lucruri care au fost ținute ascunse cincizeci de ani, și care acum ies la iveală, unul câte unul.[/COLOR][/COLOR]
te iert ca nu faci altceva decat sa ma mishtocareshti...

dar nu uita, ceea ce shtii shi voieshti, ceea ce pofteshti shi cu dor doreshti aia eshti shi shti shi eshti iar daca shi savarsheshti atunci pururea te inrobeshti...

acuma i-ai lasat pe pucioshi shi ma iei pe mine la puricat:

<<"au doara" ai ieshit ca sa prinzi un caine mort ori un purice, asha ca shi cum ai aduna prepelitzele de pe dealuri >> nu-i asha sculishoara draga, uneltzica ridicata a lui Saul... sau a cui?

eu tzi-am spus ca n-am pretentzii sa ma consideri teolog shi ca ash fi infailibil, deci tot cei posibil sa gaseshti multe ciudatzenii, shi minciuni shi infloriri spre deosebire, deci spre deosebire de ce a scris CLD in cartzile sale... care este fara Cusur.... shi Bun...
Vechi 06.02.2009, 18:03:46
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
Văd că n-a găsit nimeni versetul în care CLD anunță că Hristos a venit deja de trei ori, deci mai urmează să vină a patra oară, și că va veni într-o clipă.

Timpul e expirat, [SIZE=4]les jeux sont fait, rien ne va plus![/SIZE]

Iată citatul buclucaș:
[COLOR=blue]“…O, copiii Mei, am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a treia oară[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Prima dată[/COLOR][COLOR=blue] am venit și am făcut om și tot ce se vede și am pus o hotărâre să o păzească, să fie bine de el și de toți urmașii lui, și au greșit. Am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a doua oară[/COLOR][COLOR=blue] în trup. M-am născut cu trup din Fecioară… …Iată, am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a treia oară[/COLOR][COLOR=blue]. Acum sunt în Duh și M-am pogorât în mai multe locuri să vă îndemn la viață și trăire curată și sfântă, că e gata să se sfârșească totul…” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu, 22 iunie 1957)[/COLOR]

[COLOR=blue][COLOR=black]Culmea, o să vedeți că Vs'vi avea dreptate, ca un apostol pucios ce este! Hristos mărturisește despre Sine că a venit a treia oară în DUh! Iată unde era Hristos-Duhul!!!!!![/COLOR][/COLOR][COLOR=blue]

[COLOR=blue]Ia să nu mai huliți...... Alo!!! Alo!! Stați liniștiți, tovarăși! Așezați-vă la locurile voastre![/COLOR]
[/COLOR]

deci vezi dumneata aici se arata ca Dumnezeu era Duh, shi ca e de la Adam, de la Hristos-Fiul nascut din Fecioara Curata, shi a venit a treia oara in Duhul, deci asta e altceva... spune ca Tatal, Fiul, shi Duhul e Dumnezeu shi e sfanta Treime dinainte de Creatzie.

o, dar cine poate sa priceapa Taina sfintei Treimi cand marii teologi n-o pricep, shi ai vrea dumneata ca noi doi s-o pricepem? nu ne ceri cam prea mult?
Vechi 06.02.2009, 18:14:42
Banned

Implicit

Citat din Șfântul Apostol Pucios Vșovi:

[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=black][COLOR=Blue]Și așa Verginica rivalizează cu Maica Domnului, mai, mai să-i ia locul. [/COLOR][COLOR=Blue](de ce eshti rea, de ce insinuezi lucruri rele, poi nu tzi-am spus ca e fiica cea buna a Maicii Domnului? cum sa-i ia locul? poi se roaga alaturi de ea, pentru rumani, poi nu shtiai ca Roada Duhului este shi darul proorociei, printre altele?)

[/COLOR]Nu sunt rea , scumpule, așa scrie în acatistul făcut de pucioși Șfintei Virginia:

[COLOR=DarkRed]"Apărătoarea noastră cea mare, pentru biruință, mulțumiri, izbăvindu-ne din nevoi aducem ție, purtătoare de Dumnezeu, noi fiii tăi. Și ca ceea ce ai mijlocire nebiruită, izbăvește-ne din toate nevoile, ca să strigăm ție: Bucură-te , maică Virginei, pururea fericită ! " (Condacul 1)
[/COLOR]
[COLOR=DarkRed][COLOR=Black]
Acum:
1. Vezi bine că Acatistul Sfintei Virginia e copiat după cel al Maicii Domnului. Este aceasta o rivalitate? este!
2. Dacă pucioșii o au apărătoare cea mare pe Verginica, o mai pot avea tot cea mare, pe Maica Domnului? Nu cred, poate un pic mai mică. Este aceasta o rivalitate? este!
3.Dacă ei se cred a fi fiii Verginicăi, mai pot fi în același timp fii ai Maicii Domnului? Cine e mama lor duhovnicească? Verginica, desigur. Cine a mai pomenit să aibă cineva două mame? Nimeni. [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=black][COLOR=DarkRed][COLOR=Black]Este aceasta o rivalitate? este!
4. Dacă Verginica are mijlocire nebiruită la Dumnezeu, mai poate fi și Maica Domnului Mijlocitoare? Nicidecum![/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=black][COLOR=DarkRed][COLOR=Black] Este aceasta o rivalitate? este!
5. Dacă Verginica îi izbăvește pe pucioși "din toate nevoile", mai rămâne cumva vreo nevoie pentru care să apeleze și la Maica Domnului? Nu mai rămâne. [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=black][COLOR=DarkRed][COLOR=Black]Este aceasta o rivalitate? este!
6. Maica Domnului este născătoare de Dumnezeu, iar Verginica este purtătoare de Dumnezeu. Deci cea care l-a purtat, îngrijit, ocrotit pe Iisus este Verginica, nu Maria. [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=black][COLOR=DarkRed][COLOR=Black]Este aceasta o rivalitate? Ba bine că nu!

Așa că, dragă Șfinte Apostole Vs'ovi, ai dat-o în bară și de data asta. Eu nu înțeleg de ce nu te cumințești. Nu vezi că n-ai spor și că nu-ți iese nimic ? De ce nu stai în banca ta, zicându-ți în barbă : Știu că nu știu nimic! ?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
Vechi 06.02.2009, 18:35:16
Banned

Implicit

[COLOR=Blue]deci vezi aplici crede shi nu cerceta, shi spui ca Domnul te-a invatzat, poi te-a invatzat sa crezi, dar nu sa judeci, nu sa osandeshti,

[COLOR=Black]Sintagma "[/COLOR][/COLOR][COLOR=Blue]crede shi nu cerceta[/COLOR][COLOR=Blue][COLOR=Black]" este o acuză mincinoasă pe care ateii o aduc creștinilor. Nicăieri în Biblie nu scrie așa ceva. Dimpotivă, scrie:
[COLOR=Red]39 Cercetați Scripturile, că socotiți că în ele aveți viață veșnică. Și acelea sunt care mărturisesc despre Mine.(Ioan, cap.5)

[COLOR=Black]Deci nu osândim, ci cercetăm Scripturile lui Dumnezeu și cercetăm și scripturile oamenilor care se dau a fi tot de la Dumnezeu, și vedem dacă există asemănare între ele. Și dacă nu găsim nici măcar asemănare, atunci ne îndoim că cele ale oamenilor ar fi tot de la Dumnezeu.[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
Vechi 06.02.2009, 18:36:21
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:

[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=black][COLOR=blue]Și așa Verginica rivalizează cu Maica Domnului, mai, mai să-i ia locul. [/COLOR][COLOR=blue](de ce eshti rea, de ce insinuezi lucruri rele, poi nu tzi-am spus ca e fiica cea buna a Maicii Domnului? cum sa-i ia locul? poi se roaga alaturi de ea, pentru rumani, poi nu shtiai ca Roada Duhului este shi darul proorociei, printre altele?)[/COLOR]

Nu sunt rea , scumpule, așa scrie în acatistul făcut de pucioși Șfintei Virginia:

[COLOR=darkred]"Apărătoarea noastră cea mare, pentru biruință, mulțumiri, izbăvindu-ne din nevoi aducem ție, purtătoare de Dumnezeu, noi fiii tăi. Și ca ceea ce ai mijlocire nebiruită, izbăvește-ne din toate nevoile, ca să strigăm ție: Bucură-te , maică Virginei, pururea fericită ! " (Condacul 1)[/COLOR]
[COLOR=darkred]
[COLOR=darkred]Acum: [/COLOR]
[COLOR=darkred]1. Vezi bine că Acatistul Sfintei Virginia e copiat după cel al Maicii Domnului. Este aceasta o rivalitate? este![/COLOR]
[COLOR=darkred]2. Dacă pucioșii o au apărătoare cea mare pe Verginica, o mai pot avea tot cea mare, pe Maica Domnului? Nu cred, poate un pic mai mică. Este aceasta o rivalitate? este![/COLOR]
[COLOR=darkred]3.Dacă ei se cred a fi fiii Verginicăi, mai pot fi în același timp fii ai Maicii Domnului? Cine e mama lor duhovnicească? Verginica, desigur. Cine a mai pomenit să aibă cineva două mame? Nimeni. [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=black][COLOR=darkred][COLOR=black]Este aceasta o rivalitate? este![/COLOR]
[COLOR=blue]4. Dacă Verginica are mijlocire nebiruită la Dumnezeu, mai poate fi și Maica Domnului Mijlocitoare? Nicidecum![/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=black][COLOR=darkred][COLOR=black] Este aceasta o rivalitate? este![/COLOR]
[COLOR=blue]5. Dacă Verginica îi izbăvește pe pucioși "din toate nevoile", mai rămâne cumva vreo nevoie pentru care să apeleze și la Maica Domnului? Nu mai rămâne. [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=black][COLOR=darkred][COLOR=black]Este aceasta o rivalitate? este![/COLOR]
[COLOR=blue]6. Maica Domnului este născătoare de Dumnezeu, iar Verginica este purtătoare de Dumnezeu. Deci cea care l-a purtat, îngrijit, ocrotit pe Iisus este Verginica, nu Maria. [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=black][COLOR=darkred][COLOR=black]Este aceasta o rivalitate? Ba bine că nu![/COLOR]

[COLOR=blue]Așa că, dragă Șfinte Apostole Vs'ovi, ai dat-o în bară și de data asta. Eu nu înțeleg de ce nu te cumințești. Nu vezi că n-ai spor și că nu-ți iese nimic ? De ce nu stai în banca ta, zicându-ți în barbă : Știu că nu știu nimic! ?[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
dumneata cum numeshti manastirile cu monahii, nu manastiri de MAICI?
iar orice mirean este purtator de Hristos, este Hristofor, darmite atunci o sfanta, o fiica Buna a Maicii Domnului, ..., nu cumva Maica Domnului i l-a Daruit pe Hristos ca sa-l Poarte? iar daca Maica Domnului nu a pismuit-o, ma intreb de ce o socoteshti dumneata shi o judeci... nu cumva te-ai erijat sa batjocureshti pe aceea pe care Maica Domnului a ridicat-o? alaturi de Ea? caci este Fecioara Curata shi la suflet shi la trup sf Verginica, deci iata ca Domnul ii ridica pe cei smeritzi shi cei mandrei se vor smeri... iar unii au pisma, in loc sa aiba multzumire shi sa caute s-o urmeze, pe Maica Domnului shi pe fiica ei cea Buna cu un acatist aidoma ca al Ei... sau nu Iubeshte Maica pe Fica? ori Tatal pe Fiu? darunindu-le Duhul Sfant al sfintzeniei shi umplandu-i cu Dragoste curata?

ce mai gaseshti, shi ce mai aduci ca sa le aratzi vinovatzia?

tzi-am spus, orishice Fecioara, orishice Mucenitza are Acatist, shi Daca Dumnezeu shi Maica Precista, au iubit-o pe Verginica Maicii Domnului, incat sa le ceara ucenicilor sa scrie asha un acatist frumos ca pentru o mama, caci ea era numita mama Gigi, un nume foarte duhovnicesc, deci de ce te superi? Sau Maica ta trupeasca, pamanteasca, nu a cautat sa-tzi ofere tot binele pe care ea nu l-a avut? Deci daca maica ta shi Tatal Tau tzi-a oferit binele, ala care l-au shtiut ei, darmite atunci Tatal ceresc, in dregostea Lui pentru fiii shi ficele Sale, le va da un sharpe in loc sa le dea o paine? Deci acest acatist e frumos shi bine scris... shi nu incalca shi nu umbreshte cu nimic pe Maica Domnului... dar unii s-au gasit sa ridice socoteli shi judecatzi shi nici mai mult nici mai putzin ci direct osandiri shi anateme... poi nu este scris?: "voi sa nu judecatzi!" caci... vine ceasul... shi daca va leapada Dumnezeu ce vetzi face, shi la cine vetzi merge? ca la sf Verginica se pare ca o ocolitzi, dar daca vetzi vedea ca in Cer o iubeshte Domnul iar voi o uratzi, atunci ce o sa vi se intample? ce vetzi spune Domnului?
-N-am shtiut Doamne
-N-ai shtiut, dar atunci cu piatra de ce ai lovit sau de ce ai mintzit sau de ce n-ai crezut, de ce ai fost nedrept sau de ce n-ai facut ceea ce shtiai? ar putea spune asha shi atunci ce o sa te faci creshtine?
o sa zici, -am scos erezia din biserica shi i-am alungat pe sectantzi shi pe diavoli.... -Da, dar va zice shi "oridecate ori... unuia dintre aceshtia mici, cat o cirta sau o iota mititica, nu le-atzi facut, Mie nu mi le-atzi facut" caci este scris asha ceva ca nu tziu bine minte.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40