![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta si sa ne vedem in Rai! Bogdan. |
|
||||
|
||||
![]()
O rugaminte am la voi, anuntati-ma cand mergeti in pustiu ca sa scapati de cei rai, sa stiu sa merg si eu, ca ma tem ca nu o sa stiu cand e vremea sa plec!!! dar daca imi spuneti voi atuncea o sa stiu sa plec.
|
|
||||
|
||||
![]()
"Ceea ce zici cu gura sa fie si in inima ta ! Ce-ti foloseste sa te arati pe dinafara ca un porumbel, pe cand pe dinauntru esti un sarpe ? Sa nu fie deosebire intre inima si gura ta si, cand cade cineva in necaz sa nu-l compatimesti in chip fatarnic. "
|
|||
|
|||
![]()
io plec peste 2-3 ani ...
serios ... mai sunt si altii care abia asteapta sa fie ciobani ca si mine ??? |
|
|||
|
|||
![]()
Se fac deja biserici subterane; deci nu mai e asa mult pana atunci... Cel putin asa l-am auzit pe Pr. Adrian Fageteanu, daca nu ma insel...
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce peste 2-3 ani emanuel? Si unde vrei sa pleci? Chiar is curios. Serios iti spun ca si eu daca as fi pus in fatza faptului implinit cu cip-u ala (dar stiu ca n-am sa fiu cat de curand) as pleca in momentu asta. Dar o spun eu, care in momentu asta nu sunt legat de nimic, nu am nevasta, nu am copii, nu am pentru ce lupta aici. Si nu imi spune ca am de luptat pt mine ca nu-s de acord cu tine, mi se pare o chestie egoista. Nush ce va fi atunci cu cei care au familie si unu e credincios si unu nu. Ma pun in situatia aia si mi se pare cea mai grea alegere, sa-ti lasi familia si sa pleci prin munti si prin paduri.
Si inca ceva emanuel, daca ai sa fi cioban pe vremurile alea, ar insemna sa ai niste oi de care sa ai grija, (lapte, branza, carne, haine) deci va fi bine de tine atunci :). Mai in gluma, mai in serios...chiar ai pleca din societate daca ar trebui sa-ti implantezi cipu ala sub piele? Eu ma uit in juru meu la toti prietenii, colegii si cunoscutii si sincer nu cred ca vreunu din ei ar pleca prin munti pentru asa ceva. Si nu doar ca nu ar pleca dar li se pare mai comoda varianta cu cardu de exemplu in locul banilor cash, iar daca varianta cu cardu li se pare mai comoda cu atat mai comoda li se va parea varianta cu cipu. Pot spune ca sunt putin mirat sa vad ca mai exista persoane care ar fi dispuse sa lase tot datorita implantului asta de care se tot vorbeste pe topic. Eu nush ce voi face atunci, sper, imi doresc de fapt sa am puterea atunci sa spun NU implantului. Asta daca voi mai prinde vremurile alea :) |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt curios unde se fac biserici subterane anca si pe ce motiv. Vremurile din urma?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stie nimeni unde, dar se fac. Manastirile stiu de norii care se aduna deasupra lor...
|
|
|||
|
|||
![]()
parca ai sa vezi ca peste cativa anisori sau poate luni o sa apara topicuri speciale pentru cei care vor sa se mute la munte sa se faca pustnici ... ce vremuri minunate , nu ? sa se umple muntii cu pustnici ! asa de mult s-ar bucura Dumnezeu de asta , enorm de mult ... s-ar face sarbatoare in cer mult timp pentru asta ...
|
|
|||
|
|||
![]()
daca se vor inmulti pustnicii pe munti , vor incepe sa apara din nou in biserici preoti facatori de minuni ; ar fi ca in vremurile primare si o mare binecuvantare ar veni asupra crestinilor ... un mare har ...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Am niste ganduri care vin de la necurat cred | annajanette | Generalitati | 29 | 06.08.2010 10:31:45 |
Celor care nu cred pana nu vad | flying | Biserica Ortodoxa Romana | 297 | 01.05.2010 07:46:45 |
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 21.06.2009 14:51:29 |
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 74 | 09.06.2009 12:17:58 |
|