Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2009, 01:43:32
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Da intr-adevar Rusia a trimis multe port-avioane in mediterana da acu aproape 2 ani.
http://www.ziua.net/news.php?data=2007-12-06&id=1950 -
data Nr. 4104 de joi, 6 decembrie 2007

Iar in legatura cu http://www.ziua.ro/news.php?id=2745&data=2008-01-21 asta e de acum un an.

Mai fratilor da chiar m-ati speriat rau de tot!
Reply With Quote
Vechi 08.02.2009, 01:44:18
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

ASa eSTE ViNE aL TREileA RaZBOI MonDIAL!
Reply With Quote
Vechi 08.02.2009, 02:17:14
tot-Laurentiu's Avatar
tot-Laurentiu tot-Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2008
Implicit

Le-am trimis pe acelea pentru ca aveau video, practic atunci treaba era la inceput, Daca erai la curent si intr-adevar te interesa subiectul puteai sa vezi si stirile mai noi:

http://www.mediafax.ro/externe/avioa...l?3614;3871968

Eu nu zic ca maine vine razboiul, dar nici mult nu mai este, lucrurile intr-acolo merg.
Tocmai asta este scopul pentru care a fost produsa criza financiara si este mediatizata cu disperare de catre slugile sistemului peste tot!
Reply With Quote
Vechi 08.02.2009, 02:30:40
tot-Laurentiu's Avatar
Senior Member

Implicit

Aviația de punte a crucișătorului rus „Amiral Kuznețov” începe aplicații în Marea Egee.

http://www.ruvr.ru/main.php?lng=rom&...4&p=03.01.2009
Reply With Quote
Vechi 08.02.2009, 11:03:45
Jarmila33 Jarmila33 is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Implicit

Parerea mea este ca nu o sa fie nici un al 3 lea razboi mondial acum de curand, nu stiu daca o sa fie vreodata asa ceva.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2009, 14:11:28
baniutilizati baniutilizati is offline
Banned

Data înregistrării: 20.01.2009
Implicit

apocalipsa capitolul 9..16. Și numărul oștilor era de douăzeci de mii de ori câte zece mii de călăreți, căci am auzit numărul lor.
17. Și așa am văzut, în vedenie, caii și pe cei ce ședeau pe ei, având platoșe ca de foc și de iachint și de pucioasă; iar capetele cailor semănau cu capetele leilor și din gurile lor ieșea foc și fum și pucioasă.
18. De aceste trei plăgi: de focul și de fumul și de pucioasa, care ieșea din gurile lor, a fost ucisă a treia parte din oameni.
200.000.000 soldati pe un fel de motociclete si vor muri in al 4 lea razboi mondial a treia parte din oameni . Deosebirea este ca dupa al treilea va mai ramane doar a treia parte din oameni . Daca sunt 6 miliarde vor fi 4 miliarde de morti. Destui ca sa faca pe celelalte 2 sa se schimbe in bine. Proorociile sa nu le dispretuiti -Sfantul Apostol Pavel . Pe cele false nu le pot detecta decat cei cu adevarat feciorelnici.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2009, 16:45:27
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

este posibil sa fie un rzboi in acest an caci se implinesc 70 de cind bizantul a cazut sub turci ,dar nu e al 3 -lea razboi ,caci acela se va desfasura impotriva evreilor in VALEA LUI IOSAFAT ;dar va fi un razboi in care bizantul va fi dat grecilor si va inflori din nou ortodoxia ,care se va raspindi in intreaga lume si apoi cva veni sfirsitul [concluzie din mai multe carti citite si articole pe net].
Reply With Quote
Vechi 08.02.2009, 17:06:14
tot-Laurentiu's Avatar
Senior Member

Implicit

"De origine sunt din Capadocia, iar bunica mea este chiar din Farasa, satul in care s-a nascut Parintele Paisie. Cealalta bunica a mea este din Cezareea. Avem asadar radacini comune cu Staretul Paisie. Fiindca oamenii din acele parti sufera mult, mai ales acum cand se afla sub ocupatia turceasca, il intrebam mereu pe Staret ce se va intampla cu Turcia si cu elenismul.
Odata, am mers la Staret impreuna cu un prieten de-al meu. Cand am ajuns acolo, l-am intrebat:

-Gheronda, suntem din Alexandropolis. Oare ne va prinde si pe noi furtuna?

[color=navy]-Asculta! Turcii nu vor intra in Alexandropolis. Vor face Greciei numai o provocare, depasind granitele maritime. Noi insa vom suferi de foame. Aceasta furtuna va dura cateva luni de zile.[/color]

-Gheronda, cum imi voi da seama ca razboiul se apropie?

[color=navy]-Cand vei auzi la televizor de mutarea granitelor maritime, atunci va veni si razboiul.[/color]

-Si care state vor participa la acest razboi?

[color=navy]-Asculta, dupa provocarea turcilor, rusii vor cobori in stramtori, dar nu ca sa ne ajute pe noi. Ei vor avea alte interese. Insa, fara sa vrea, ne vor ajuta pe noi. Atunci turcii, ca se apere stramtorile, care au importanta strategica, vor concentra acolo si alte forte. Pentru aceasta vor retrage trupele din teritoriile ocupate. Atunci celelalte tari ale Europei, Anglia, Franta, Italia si inca cinci-sase state ale Uniunii Europene vor vedea ca Rusia va ocupa teritorii si isi vor spune:
"Nu mergem si noi acolo ca sa luam niste teritorii?" Toti insa vor dori "partea leului". Si astfel vor intra si europenii in razboi.
[/color]

-Noi ce vom face? Armata greceasca va lua parte la acest razboi?

[color=navy]-Nu. Guvernul va hotari sa nu trimita armata. Trupele grecesti vor pazi doar granitele. Faptul ca ele nu vor lua parte la acest razboi va fi pentru noi o mare binecuvantare a lui Dumnezeu. Caci cei care vor participa la razboi se vor pierde...Atunci, fiindca grecii se vor infricosa, multi se vor intoarce la Biserica, la Dumnezeu si se vor pocai. Si, pentru ca va exista pocainta, grecii nu vor pati nimic rau. Dumnezeu se va milostivi de Grecia, deoarece lumea se va intoarce catre Biserica, catre monahism si vor incepe sa se roage. Multi turci se vor botea crestini. Atunci imparatul Constantin va mijloci ca orasul Constantinopol sa fie dat grecilor. Acest imparat este evlavios, este bun.[/color]

-Gheronda, ne vor da Cetatea Constantinopolului noua?

[color=navy]-Ne-o vor da nu pentru ca vor voi, ci pentru ca aceasta solutie va servi intereselor lor. Dar acestea pe care ti le spun acum sa nu le spui nimanui, caci te vor crede nebun. Pentru ca acum inca nu a venit timpul pentru acestea. " [/color]

Aceasta discutie cu Staretul a avut loc în 1991, când înca slujeam în armata..
Alta data, Staretul mi-a spus: stapanirea cetatii de catre greci va fi atât militara cât si politica".

Am cunoscut trei ofiteri care merseserã la Staret. Unul dintre ei mi-a spus: "Staretul Paisie mi-a spus ca voi fi conducatorul unitatii militare din Constantinopol". Celorlalti doi însa nu le-a spus nimic.

Odata un grup de închinatori a mers la Staret. Unul dintre ei studia arhitecatura la Politehnica din Xanthi. La un moment dat, Staretul s-a întors catre el si i-a spus, desi îl vedea pentru prima oara. [color=navy]"Tu, ca arhitect, vei participa la construirea Cetatii, deoarece Constantinopolul va fi construit sin nou"[/color]. Aceasta a spus-o aratându-l cu degetul în fata tuturor. Apoi s-a întors catre mine si mi-a spus:

[color=navy]" Si tu Anestis, vei merge în cetate. Amândoi veti merge - si a aratat catre mine si prietenul meu - dar cu alt scop"[/color].

Însa nu mi-a aratat scopul. Dupa aceasta, mi-a venit dorinta de a învata limba turca.
Alta data, când am mers la Panaguda, s-a întâmplat sa fie acolo un fost musulman din Tracia. L-am luat de-o parte si la-m întrebat:
-Tu cum de ai venit la Staret?
- Parintele Paisie a savârsit o minune foarte mare cu noi si s-a îngrijit sa ne botezam.

Într-o alta vizita la coliba Staretului, l-am gasit iar acolo pe musulman, care se numea Stravos. Atunci Staretul ne-a descoperit din nou cele ce se vor petrece cu Constantinopolul. Când Parintele Paisie ne-a spus ca Grecia va suferi de foame, domnul Stravos l-a întrebat:
- Gheronda, sa pastrez un sac de faina ca sa pot trece acea perioada grea si sa nu flamânzeasca copii?

[color=navy]- Nu. Sa nu pastrezi, deoarece vecinul tau va avea faina si iti va da si tie.
Si astfel, Staretul a proorocit cine va fi cel care îl va ajuta pe domnul Starvos îm perioada de foame. Aceasta desigur, va fi la tara, noi însa, care traim la orase, vom fi mai saraci. De aceea, Staretul ne spunea: "Sa aveti un teren mic si sa-l cultivati! Astfel veti putea ajuta pe altii care nu vor avea ce sa manânce".[/color]

MAVROKEFALOS ANESTIS, profesor de educatie fizica, Alexandropolis
Reply With Quote
Vechi 08.02.2009, 17:08:00
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga Vezi mesajul
este posibil sa fie un rzboi in acest an caci se implinesc 70 de cind bizantul a cazut sub turci ,dar nu e al 3 -lea razboi ,caci acela se va desfasura impotriva evreilor in VALEA LUI IOSAFAT ;dar va fi un razboi in care bizantul va fi dat grecilor si va inflori din nou ortodoxia ,care se va raspindi in intreaga lume si apoi cva veni sfirsitul [concluzie din mai multe carti citite si articole pe net].
70 de ani???? Bizantul a cazut de muuuuuuuult, nu de 70 de ani. :D
Reply With Quote
Vechi 08.02.2009, 17:31:15
tot-Laurentiu's Avatar
Senior Member

Implicit

In legatura cu folosirea apelor Eufratului de catre turci pentru irigatii!

[color=red]Asa cum Parintele spunea ca folosirea apelor Eufratului de catre turci pentru irigatii va fi o preînstiintare ca a început pregatirea marelui razboi care va urma![/color]

Nu stiu cati dintre voi stiti ca in Turcia este aplicat -Proiectul Anatoliei de sud-est (Southeastern Anatolia Project) si pana in prezent au fost construite multe diguri ,hidrocentrale pe raul Eufrat, 70% din proiect fiind deja finalizat iar restul urmeaza sa fie terminat pana in anul 2010!

Mai multe despre acest proiesct puteti vedea la urmatorul link:

http://www.romturkonline.com/Romanian/Turkey/chp11.htm

Despre Comunitatea Europeana Parintele Paisie spunea:

In vara anului 1992 l-am intalnit pe Staretul Paisie :

-Gheronda ce influenta va avea comunitatea Europeana asupra Greciei ?

[color=navy]-Asculta ! In America au mers oameni din diferite locuri .Fiecare a adus cu el peticul sau si astfel s-a facut acolo un covor din petice . In Comunitatea Europeana insa , tarile care intra sunt covoare gata tesute . Iar aceste vovoare , oricat ai incerca sa le unesti, niciodata nu se vor putea potrivi. Asadar, nu te teme de urmarile nefaste venite din partea Comunitatii Europene .Tarile europei niciodata nu se vor putea uni deplin incat sa ne poata vatama.[/color]

Papatzimos Atanasie, Stavros –Tesalonic

Deasemenea Parintele Paisie mai spunea ca in Germania va aparea un nou Hitler , iar in Italia un nou Mussolini!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Al treilea razboi mondial?Rusia e vinovata de drama Poloniei? tigerAvalo9 Generalitati 95 20.12.2013 08:19:09
vine vine ioanhodean Postul 22 08.05.2013 11:50:17
Cel de-al 3-lea razboi mondial: foarte curand?! adelin Generalitati 67 03.02.2013 09:29:47
vine vine ioanhodean Postul 124 02.08.2012 20:56:33