![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu-mi aduc aminte de unde am retinut aceasta fraza, de pe site sau dintr-o carte pe care am citit-o recent, dar mie mi-a plactu mult, :
Dumnrzeu nu ne va judeca pentru ca am pacatuit, ci pentru ca nu ne-am pocait. pentru ca Domnul stie firea noastra ... pacatoasa. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca chiar din biblie ai retinut-o. Din cate stiu Dumnezeu nu va spune "de ce ai facut aceasta sau aceasta, ci gol am fost si m-ai acoperit, flamand am fost si mi-ai dat sa mananc, fost-am in temnita si ai venit sa ma vizitezi" etc, nu redau exact.
In concluzie este inevitabil sa facem pacate din slabiciune, dar ceea ce conteaza este bunatatea fata ceilalti si pocainta. Sa ne ajute Dumnezeu sa avem o viata curata! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu si sotia mea ne-am casatorit feciorelnici. A fost ca un fulger de repede. In cateva saptamani dupa ce ne-am cunoscut, ne-am hotarat sa ne casatorim si la scurt timp am facut si nunta. Nu-mi pot imagina viata langa o alta femeie sub nici o forma iar asta este cel mai mare beneficiu: echilibrul. Stiu ca tata m-ar fi vrut un Don Juan dar Hristos i-a luat-o inainte si mi-a furat inima la cele sfinte.
Cu toate astea nu suntem defecti psihic, nici nu am avut nevoie de psihologi, indrumatori in viata de cuplu, etc. Doamane ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De cele mai multe ori, femeile care se casatoresc virgine nu au primit nici un fel de educatie sexuala din partea parintilor, nu au nici o idee despre o relatie sexuala normala. Pentru a evita raspunsuri in genul "majoritatea isi pierd fecioria la varste fragede" mentionez ca nu sunt in principiu cu acest lucru. Decat sa fac ca majoritatea oamenilor(nu ma refer la cineva intr-un mod deosebit), sa ma dedau "desfraului" si sa ma pocaiesc la 80 de ani,mai bine imi deschid mintea si realizez ca oamenii au degenerat mult in ceea ce priveste divinitatea. Si poate da, risc o vesnicie in flacari, dar spiritului uman ii ajunge si o ora sa fie fericit. Toate cele bune! |
|
|||
|
|||
![]()
>As vrea sa imi explicati va rog ce ar trebui sa faca omul in cazul in care dupa o relatie CURTA de 10 ani decid oamenii sa se casatoreasca si descopera cu stupoare ca nu sunt compatibili in pat.
Daca acesti oameni au stiut sa comunice timp de 10 ani, vor sti si in acest moment sa comunice si sa iasa din impas. Acest discurs legat de compatibilitatea la pat este al celor care doresc sa-si justifice pacatul desfraului cu chestii de genul "nu poti sa fii o viata langa un om cu care nu esti compatibil la pat". Dar ei nu stiu ca viata de aici e nimic pe langa vesnicie si nu mai stiu ca aceasta compatibilitate este tot un dar care e dat de Sus, adica tot de la Dumnezeu, Cel pe Care ei il ocolesc. >Si poate da, risc o vesnicie in flacari, dar spiritului uman ii ajunge si o ora sa fie fericit. Ce inseamna fericirea pentru tine, draga frate? Si cum ajungi intr-o ora la ea? Elena |
|
|||
|
|||
![]()
Vreau numai sa zic ca am citit, si sunt de acord ca flacarile iadului inseamna de fapt suferinta omului cand va vedea cat Il iubeste Dumnezeu si el nu i-a raspuns acestei iubiri in viata care i-a fost data...viata noastra este timpul pe care ni-L da Dumnezeu de a iubi, si iadul inseamna neputinta de a iubi, suferinta ca nu ai iubit..remuscarea, viermele care nu doarme
deci ezber, flacarile iadului sunt mai rele decat flacarile materiale..focul |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Legat de acel caz,cu 10 ani, a fost o pura supozitie, nu incercam sa imi justific absolut nimic :) |
|
|||
|
|||
![]()
Erzbet, doar tu si luceafarul dati vesnicia pe o ora de fericire/iubire (dar nu uita ca luceafarul era nefericit in vesnicie, nu avea dragoste, si culmea!!!, nu cred ca aia fizica ii lipsea)...
Am cunoscut "placerea fizica" care presupun ca iti aduce tie fericirea si dupa ce am renuntat la ea nu o regret(... mult regret ca am cunoscut-o)... Ma intreb daca ai avut vreodata o depresie?! Imagineaza-ti sa traiesti vesnic intr-o stare de mii de ori mai "arzatoare", in astfel de "flacari" arde spiritul. Hristos este Iubire fara margini... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|