![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=green]În mai multe rânduri, am spus aici, pe forum, că degeaba rugăciune fără acțiune. Ori nu am fost înțeleasă, ori nu am fost crezută... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Iată însă o parabolă în care este exemplificat de către alții ceea ce am spus eu...[/COLOR] [COLOR=green]Rugaciunea... [COLOR=green]Atunci, s-a rugat si al doilea. Rugaciunea lui nu putea sa nu te impresioneze. Cuvintele veneau din suflet, spuse cu multa evlavie, dar lumina a ramas tot stinsa. [/COLOR]
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu cine nu te-a inteles, dar rugaciunea ar fi stearpa si fara sens , si-ti dau dreptate, pentru ca prin rugaciune, prin gandul bun ii unim si pe ceilalti cu Dumnezeu. Egoismul, individualismul n-au nimic in comun cu cel ce se roaga, pentru ca , altfel rugaciunea e pierdere de timp, un fel de a ne afla in treaba.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[SIZE=3][COLOR=green]Regret Cristi, că trebuie să-ți spun, dar ești superficial. Dacă ai fi avut răbdarea să citești această parabolă, povestioară cu tâlc, n-ai mai fi vorbit aiurea despre "egoism și individualism", că autorul nici nu pomenește despre așa ceva. Ai fi văzut și tu că, în timp ce primii doi au spus rugăciunea stând pe scaun, al treilea, în timp ce se ruga, și-a mișcat fundul spre tablou, a schimbat lița arsă și-n felul acesta s-a reaprins lumina. [/COLOR][/SIZE]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Dumnezeu îți dă nuci dar nu ți le și sparge...[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]()
Frumoasa postare,multumesc celui ce a postat-o.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunea de acasa si rugaciunea din Biserica | georgeval | Rugaciuni | 3 | 30.07.2012 23:01:10 |
rugaciunea | dorinel78 | Generalitati | 60 | 26.01.2011 02:52:56 |
Rugaciunea de Joi | tatolivia | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 14:02:02 |
...rugaciunea... | ionita | Rugaciuni | 19 | 28.02.2009 20:08:47 |
Rugaciunea | Laurentiu | Generalitati | 8 | 24.10.2006 20:01:58 |
|