![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Marturisesc ca fac parte din categoria celor care cred in minuni. Accept fara a-mi pune semne de intrebare, de genul cum sa planga o icoana? Dar sa asociez aceasta minune cu faptul ca prin plangere s-a confirmat "profetia" parintelui Iustin, ... nu pot sa accept si nici nu indemn la crezare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu trebuie sa asteptati sa se pronunte autoritatile bisericesti mai intai daca a fost minune sau nu? Faptul ca niste persoane sustin ca au vazut ce au vazut nu inseamna neaparat ca acel lucru chiar a avut loc, sau daca a avut loc, ca a fost minune. Parerea mea!
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca ei mint, pe mine nu ma afecteaza credinta in aceasta minciuna a lor.
Dar daca ei nu mint, iar eu nu cred si iau in ras ceea ce spun, atunci voi fi afectat. |
|
||||
|
||||
![]()
Scrabble, in cazul de fata se spune ca Maica Domnului reprezentata in icoana a lacrimat. Cand se petrece un astfel de caz, toti cei de fata il pot observa. Asa ca problema nu e ca unii vad si altii nu, ci ca unii sunt de fata, iar altii nu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Icoana Maicii Domnului Portarita | Simply_me | Generalitati | 5 | 30.06.2012 20:38:05 |
Icoana Maicii Domnului de la Manastirea Namaiesti | alina | Intrebari utilizatori | 3 | 10.08.2010 00:01:30 |
Icoana Maicii Domnului | rld_mario | Arta bisericeasca in general | 15 | 27.04.2010 10:37:14 |
Luna ... icoana Maicii Domnului !?! | luchian | Generalitati | 6 | 13.07.2009 23:56:02 |
|