![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Corect!
Hai sa disparem cu totii de pe net macar in Postul Pastelui! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
[SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2]Cred ca fiecare dintre noi trebuie sa-si indeplineasca activitatile de zi cu zi, avand constiinta ca, prin intermediul lor, indeplineste voia lui Dumnezeu. Dar aici ajungem numai prin lepadarea de sine, asa cum bine a precizat Costel. [/SIZE] |
|
|||
|
|||
![]()
Aduna timpul pentru scrierea mesajelor si pentru citirea altora si fa un raport cu timpul acordat rugaciunii.
Fa un raport intre pasiunea de a raspunde si cea de a te ruga. timpul acordat forumului si Timpul pentru fapte bune (faptuite nu graite)... |
|
||||
|
||||
![]()
O vorba spusa cum trebuie pe forum e tot o fapta buna. Ca sunt si unii care nu se gandesc la ce si cum posteaza, vor raspunde. Asa ca si printr-o postare, poti fi tainic in rugaciune.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
Copii,nu va temeti de viata!E frumoasa atunci cand savarsesti binele si cunosti adevarul si dragostea! Dulce sa fii si amar,si gingas,dar si aspru cu cei pe care-i iubesti si cu cei ce te urasc ,sau cu cei ce-ti slujesc.nu-i uita ,insa,si pe vecini! ![]() http://www.trilulilu.ro/14carol06 http://14carol06.blogspot.com/ ![]() [COLOR=#ff0000]Mi-am luat ratiunea si-am raspandit-o peste tot,unde mai ramasese lo[COLOR=red]c[/COLOR] liber.[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Si apoi,m-am dus sa ma razboiesc cu viata! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pe mine m-a invatat o prietena sa-mi fac un plan zilnic pe ore si minute. Inca nu mi-am facut un plan de care sa ma tin, dar cred ca acesta e absolut necesar pentru a reusi cat mai multe intr-o zi, inclusiv rugaciunea, care dealtfel trebuie sa fie neintrerupta.
Am constatat ca prin simplul fapt ca ne asezam in pat pentru a dormi, pierdem cu somnul mai multe ore, decart daca am dormi de exemplu intr-un fotoliu sau pe scaun, asa cum se face sau cum faceau unii calugari in manastire. Somnul e mai profund cu cat e mai scurt. Il citez aici pe sotul meu, care spune: "un destept doarme in 10 minute cat doarme un prost in 3 ore". Lasand la o parte desteptul si prostul, are dreptate in privinta somnului scurt; te reface f bine. Din cate stiu, Michelangelo dormea cand ii era somn, cate 20 minute. A trait cca 70 ani, dar a dat randamentul unui om care a trait 100 ani. Si noi putem face acest lucru. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu te supara Anca -Michelangelo- Buonarroti a trait 89 de ani .1475 -18 feb, 1564. A dormit putin ,a trait mult ... a ramas ...un geniu .
|
|
|||
|
|||
![]()
Nimic mai gresit. Cel mai profund interval al unui somn normal are loc dupa ora 1-2 dimineata. Aceasta etapa se numeste somn REM, de la "rapid eye movement", adica o "miscare rapida a ochilor" ce caracterizeaza acest tip de somn.
O persoana care adoarme pe un fotoliu nu poate atinge acest tip de somn datorita pozitiei anormale pentru somn pe care o are corpul. Iar un somn fara perioada REM este absolut neodihnitor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2 treimi din viata aceasta le petrecem dormind dar daca dormim in fiecare noapte 4 ore dai peste cap tot organismul si risti boli grave,asta este adevarul,somnul nu e un pacat,e vital vietii ,iar daca ai multe nopti nedormite poti ajunge la depresie si poti suferi de inima,nu mai zic ca poti sa ai insomnii,nu e bine gandit.Problema e ca timpul curge din ce in ce mai repede si activitatile sunt tot mai multe.Dar daca faci activitatile cu gandul si la Dumnezeu atunci nu iti furi timpul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Timpul sacru | georgeval | Sfanta Liturghie | 17 | 17.02.2014 22:59:21 |
Secularizarea din timpul lui A. I. Cuza! | ioansaucinitanu | Intrebari utilizatori | 5 | 21.10.2012 17:04:11 |
In timpul slujbei | iusko18 | Intamplari adevarate | 22 | 03.05.2011 08:55:12 |
Zboara timpul... | MARIUS_DANIEL | Generalitati | 40 | 26.06.2010 15:59:44 |
TIMPUL ? | allen_sky | Generalitati | 45 | 13.09.2007 19:51:02 |
|