Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2009, 22:51:22
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

[COLOR=green]Legat de subiectul pe care l-am abordat, subiect luat din realitatea recentă și de lângă noi, aș vrea să cunosc părerea unui preot de-al nostru... Sinceră, desprinsă de păgânism.[/COLOR]
[COLOR=green]M-ar interesa doar să aflu și să știu ce este creștinește legat de acest eveniment, fără nimic din ceea ce mie mi s-a părut a fi paradă, fală arătată locuitorilor din sat...[/COLOR]
Vechi 10.06.2012, 02:36:37
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
Legat de subiectul pe care l-am abordat, subiect luat din realitatea recentă și de lângă noi, aș vrea să cunosc părerea unui preot de-al nostru... Sinceră, desprinsă de păgânism.

M-ar interesa doar să aflu și să știu ce este creștinește legat de acest eveniment, fără nimic din ceea ce mie mi s-a părut a fi paradă, fală arătată locuitorilor din sat...
Un punct de vedere ortodox, pentru cei interesati
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=15085

Faptul ca se ajunge la asa exagerari (ma refer la tot ce am citit in acest topic) este doar vina noastra, a celor care nu ne cunoastem randuiala si ce anume invata religia noastra. Fiecare mai adauga cate ceva, se pune accent pe lucruri banale (daca nu i s-a pus pieptan este tare grav, dar daca nu se citesc rugaciuni la priveghere nu este asa important si lista poate fi foarte lunga...)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Inmormantarea si pomenirea mortilor cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 81 28.07.2011 00:07:15
Inmormantarea copiilor nebotezati huchohucho Slujba inmormantarii 0 06.02.2010 18:26:31
Inmormantarea la evrei. Evreulcelales Iudaismul 9 17.12.2009 18:44:18
Pareri despre ASCOR(Asociatia Studentilor Crestin Ortodocsi Romani) none Generalitati 6 17.11.2009 00:08:07