Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2009, 13:16:05
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marius22 Vezi mesajul
[SIZE=2][SIZE=2]Dumnezeu cerceteaza si judeca vorbele si faptele noastre, tinand seama de intentiile noastre. Asta au avut in vedere numerosi parinti duhovnicesti care, in anumite situatii, au folosit "minciuna ca medicament".[/SIZE][/SIZE]

ne spune CLD de ce mintzim shi de unde vine shi apoi cum se nashte minciuna in noi:

din semetzie...

de pe dex online:

SEMEȚÍ//E ~i f. 1) Caracter semeț; fală; măreție. 2) Atitudine de superioritate nejustificată fața de alții; fală; măreție; îngâmfare; înfumurare; fudulie; mândrie. [G.-D. semeției] /semeț + suf. ~ie
SEMEȚÍE s. v. aroganță, impertinență, insolență, măgărie, necuviință, neo-brăzare, nerușinare, obrăznicie, sfrun-tare, trufie, tupeu.

poi pentru ca ascultam mereu pe poornocul shi poorcocul mincinos ca sa putem unii goliciunea noastra cu aia straina, shi astfel unitzi in goliciuni sa zicem ca ne-am mantuit... poi da atunci chiar ca ne-am mintuit asha ca la Misa shi ne-am integrat in absolut, in forma de spirala in forma de ... flok, flok, flok, AICI e intzelepciunea.... cauta tu s-o indreptzi... shi astfel sa te clateshti de la starea ta singur... ca doar n-o lucra dracul de pomana...
Reply With Quote