![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Musulmanii nu cred in viata de dupa moarte? esti sigura, io stiam ca ei cred atat in Paradis(rai) cat si in iad pt cei necredinciosi
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
||||
|
||||
![]()
Mai multe informatii desore viata de apoi in islam, puteti gasi pe acest site:
http://www.crestinortodox.ro/Viata_d...slam_6752.html |
|
|||
|
|||
![]()
Pai budistii sau hindusii daca nu cred in Dumnezeu,in Allah,sau intr-un Creator care i-a facut ,cum sa creada in viata de dupa moarte?Cine le-o da?Armonia spirituala sau Budha?Da m-am inselat,musulmanii mai sunt si ei care cred in viata de dupa moarte dar ceilalti?Nu imi pot explica cum un budist crede in viata de dupa moarte dar nu crede intr-un Creator.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Danyel nu sunt de gen feminin.Acum m-am documentat mai mult.Dar tot nu voi putea intelege cum un budist sau un hindus crede in viata de dupa moarte desi nu crede intr-un Creator. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scuza-mi gresala de gen:) cred si ei ca Budha ala a lor le da viata vesnica, si islamicii cred ca Alah ii va raspati cu paradisul pe cei credinciosi si cu iadul pe cei necredinciosi
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]()
Asta arata cat de ignorant esti cand vine vorba despre budism.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci e oarecum normal sa afisati o oarecare ignoranta asupra subiectului, la fel cum face danyel cand isi da cu parerea despre budism. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ignoranta vine din necunoasterea in ceea ce privesc "dumnezeii" neamurilor...nu am zis-o ca o jignire,
|
|||
|
|||
![]()
Ba crede intr-un Creator, doar ca nu e al tau.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ignoranta e cand te bagi in ceva, desi nu stii in ce te bagi. Ai zis ca Buddha le da viata vescnica budistilor, ceea ce nu e adevarat. In budism sufletul este nemuritor si reincarnabil prin definitie, iar Buddha este doar un "invatator", om si reincarnabil si el ca toate sufletele.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Psalmul 50 pentru ce se citeste? dar celelalte psalmii ? | mitus | Din Noul Testament | 303 | 12.05.2012 12:30:22 |
Ce ne pot invata alte religii? | andreicozia | Alte Religii | 86 | 27.01.2012 13:20:03 |
Filozofia crestina vs celelalte filozofii | Pestisorul de Aur | Generalitati | 90 | 11.12.2011 23:47:07 |
Inmormantarea la evrei. | Evreulcelales | Iudaismul | 9 | 17.12.2009 18:44:18 |
alte religii | ralluka | Alte Religii | 5 | 26.02.2009 04:44:40 |
|