![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu zic ca dincolo de orice sa fim oameni,iar daca suntem crestini...cu atat mai mult ar trebui sa demonstram asta si prin fapte si simtire.Vorbele sunt nimic... |
|
|||
|
|||
![]()
Ne place sa discutam despre lucruri, in care ar trebui sa ne implicam. Vorbesc implicit de cazul celor 6 copii. Foarte putini au intrat pe topic, si si mai putini s-au oferit sa ajute cu cat de putin. Deci pe 6 copii nu putem sa-i ajutam, in schimb ne indemnam sa ajutam 500 de adulti adunati in fata ambasadei, careia ii e indiferent de proprii ei concetateni.
Si mie imi e foarte usor sa ii trimit pe cei din Bucuresti sa mearga si sa dea din putinul lor, atata timp cat doar scriu un mesaj pe calculator. NU VORBE, CI FAPTE! Atunci cand e cineva, care are nevoie de ajutor, sa nu ne multumim sa constatam, ci sa ne punem mintea la contributie cu ce putem ajuta, ca situatia sa se indrepte. E nevoie de mancare? Sa trimit o paine, nu vorbe. E nevoie de haine? Sa trimit haine , nu vorbe. E nevoie de o rugaciune? Sa ma rog, nu sa stau si sa ma vait. Nu se stie cand ne suna ceasul! Sa nu plecam cu mainile goale din aceasta lume, ci cu faptele noastre de milostenie. Ceasul ne poate suna si maine. Iar mainile noastre sunt goale de fapte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti se pare firesc ca romanii sa-si lase copii singuri acasa pt un salariu mai bun, slugarind pe la porti straine si altii sa vina in locul lor, in Románia si sa fie platiti bine ??? Am aflat de o echipa de femei din Tulcea, deci femei !!! care lucreaza vopsitorie la nave/vapoare. In cale, prin niste locuri ca intr-o mina, acolo vopsesc in mediu toxic, zi de zi [COLOR=red]pt 800 de lei [COLOR=black]si chinezii vor 800 de euro!!![/COLOR][/COLOR] Dar unde se cred? In tara lui nimanui! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
10.000 de chinezi vor fi sterilizati cu forta | Marius22 | Generalitati | 11 | 29.04.2010 16:37:17 |
sfinti...chinezi? | mariamary | Moaste | 3 | 03.03.2010 13:23:00 |
Nu aruncati margaritarele voastre... | elizabeta | Din Noul Testament | 38 | 05.02.2010 15:53:26 |
Mesaje de strada- Viata vs Hi-Tech | alexdima | Generalitati | 0 | 03.09.2009 09:48:48 |
|