![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu părul nins, cu ochii mici
Și calzi de duioșie, Aieve parc-o văd aici Icoana firavei bunici Din frageda-mi pruncie. Torcea, torcea, fus după fus, Din zori și până-n seară; Cu furca-n brâu, cu gândul dus, Era frumoasă de nespus În portu-i de la țară... Căta la noi așa de blând, Senină și tăcută; Doar suspina din când în când La amintirea vreunui gând Din viața ei trecută. De câte ori priveam la ea, Cu dor mi-aduc aminte Sfiala ce mă cuprindea, Asemuind-o-n mintea mea Duminicii preasfinte... de Ștefan Octavian Iosif |
|
|||
|
|||
![]()
Sa iti traiasca si sa te bucuri de ea nede mar,Dumnezeu sa o apere de tot raul caci lumea e rea.Ce frumos e sa devii bunic ..
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
Astazi a nascut Loredana (Lore86) | Florin-Ionut | Stiri, actualitati, anunturi | 49 | 25.12.2012 18:47:24 |
Sunt legile Sabatului obligatorii pentru crestini in ziua de astazi? | morroshan | Generalitati | 209 | 11.05.2012 16:17:24 |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
|